iyiyim ama bende de bi can sıkıntısı var bugün neden bilmiyorum
bu arada kızma ama isim neydi :26: UNUTTUM DA :26:
burda daha da kotusıkıldım geldim buraya hava cok kötü çıkasım yok hiç :26: :26: :26:
ben hatice canım hiç tanışmadık ki unutmuş olamazsın
O can sıkıntısı bende de var hiç sorma kendimi bırakıversem bunalımdayım direk:18:
bende senin gibiyim pek bişey yiyemiyorum
fazla kilolarım var kociş yanımdayken diyet falan yapamazken o gitti benden de 5 kilo gitti
cok tesekurler canimtüh canım yaa cidden sizinkide şanssızlık olmuş yaniiyalnız var ya harikasın kızım bunlar nasıl fikirler yaa sen kimbilir sevdiceğine neler hazırlamışsındır sen bu zamana kadar özel günlerinizdee :)) diyorum ki güzel şekilli kurabiyelerden mi yaptırsam yeni yıla uygun? birde senin dediğin fikir çok hoşuma gitti kesinlikle yapıcam çok teşekkürlerr
canım valla görüntülü konuşma yoktur büyük ihtimaille bizim her zamanki gnctrkcll şuan için yetmicek gibi ama Buldana geçince ordaki duruma bakalım dedik bak tlf resmini gnderiyorum umarım yardımcı olur sizede Eki Görüntüle 886712 Eki Görüntüle 886712
neresindesin doğunun canımburda daha da kotuTurkiyenin dogusundayim ben...
ay ne bileyim merhabalaşıyoruz ama isim bi türlü aklıma gelmiyo zaten
demek hiç tanışmadık
89 lu musun hatice
off off geldi ztn bnmkı zayıfflamışşsn sen dedıııverdık valla ıyıce bakalm geldıklernde safinaz kadr olmazsak ıyıdır
neresindesin doğunun canım
öyle oldu
Evet 89 ben
yaşıtız demek cnm bende 89luyum napıyosun çalışıyo musun
o kibris hatti alinca ben aveayim mesela.beni de uyguna arayabiliyor mu ki?benim de ona uygun hatta mi gecmem lazim? iki tarafa da yaziyormus onlar arayinca da ole mi?ya kıbrısta mesela kendı hattın işe yaramıo kampnylardn faydalanmk ıcınn kıbrıs hattı alıp kapmnyalrdn yararlanıosn
o kibris hatti alinca ben aveayim mesela.beni de uyguna arayabiliyor mu ki?benim de ona uygun hatta mi gecmem lazim? iki tarafa da yaziyormus onlar arayinca da ole mi?
Ağri dayim canim:)neresindesin doğunun canım
öyle oldu
evet 89 ben
Ağri dayim canim:)
anladim canim...ama sabit hatti aramak deildir insallh o 120 dkka.ben bi arastirayim bunu bari..:)kıbrıs hattı aldıgında turkıyeyı 120 dk aramak atıyorum bedava ıse snın bı yon değiştrmne bsı yapmana gerk yok o paketndekı avantajı kullanıcak .. normal seklerde ararsa sanırım o senı aradgnda ıknzden gıdıyo o konuda emın değilim ama cnm yanıltmıyım :)
ah kıyamam canım sen baya içerlemişsin aradımı peki konuştunuz mu??
aynennn bgn benmkı evde yat uzan cıkma dışarı hava soguktur ddı dıe cıkmadm arkdşlrla grscktm brz hasta gıbıymde dıkılıp kaldm evee cddn sıkıcı
kızlar bugun ben bılmem esım bılıre kayıt yaptrdımbende sans yok ama bakarsın cıkar .p
hahaaa bende ona çok katılmak istiyorum da benimki hayatta topuklu ayakkabı giymem dediinden başvuramıyorum
amann nolcak oyun sonucta ucunda araba varhem sans belkı o oyun cıkmaz.bende smdıden basvurdum olurda cıkrsa o gelesıye kadar anca olur .p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?