355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

görüşürüz canım

aynı tas aynı hamam kuzum ama yokluğun belli ya amaan iş ama

sizleri çok özledim, iş yerim uzak 6 da kalkıyorum bu yüzden kahvaltı felan anca hazırlanıyorum. Akşamda yorgun gelince giremiyorum, erken yatıyorum :26: Dün akşamda uyumuşum tv izlerken Bu arada benimki telefon soktu askeriyeye hergün konuşuyoruz, ama arama yapılacak diyorlarmış inş. yakalanmaz bebeğim

tatlım bence tlf soktuklarını biliyolar benim sarının komutanlar demiş iyi saklayan tlflarınızı diye

Sen nasıl istersen bacım, ister Arzum de ister uzram ikiside adım Hülya güzel isim Exelanssım demek uzun oluyor, ben Hülyam derim Aman maşallah nazar değmesin aile olduk burada

Son düzenleme:
tatlım bence tlf soktuklarını biliyolar benim sarının komutanlar demiş iyi saklayan tlflarınızı diye

Benimkinin komutanlar, nasılsa bulucaz getirin teslim edin diyorlarmış, bende kır at telefonu dedim, saftirik aşkım dokunmatik telefon soktu birde Yakalanırsak uyarı alırız diyor, inş. birşey olmaz çok tırsıyorum Hülyam :18::18::18:

Sen nasıl istersen bacım, ister Arzum de ister uzram ikiside adım Hülya güzel isim Exelanssım demek uzun oluyor, ben Hülyam derim Aman maşallah nazar değmesin aile olduk burada

de tabi canım beniiim içinden nasıl geliyosa :) aynen aile olduk burda resmen aman maşallah hepimiz tertemiz insanlarız aynı kaderi paylaşıyoruzz

ayy yapma Uzram yaa dur bakalım ne zaman kontrol edeceklermiş? çarşı izni falan yok mu sana kargolasa yada emanet edeceği bi yer bulsa ordan hani en azından sular durulunca geri alır belki?

off sıkıldımm yaaa gene zaman durdu sanki kızçeler

sıkılma kuzuum bak burdayıız laflıyoruz iştee sana ne dicem Nefes filmini izlemek istiyorum bu gece ne dersin?

ay aklın varsa ızleme ben cook aglamıştımm bı kaç hafta once ızledm butn moraln ztn cokuk 4 kat daha cokuyo

özellikle asker beklediğin bu dönemde izleme derim ben baharın da dediği gibi gerçekten iice çökersin fena bi film

ay aklın varsa ızleme ben cook aglamıştımm bı kaç hafta once ızledm butn moraln ztn cokuk 4 kat daha cokuyo

özellikle asker beklediğin bu dönemde izleme derim ben baharın da dediği gibi gerçekten iice çökersin fena bi film

ay yapmayın kızlar o kadarda hazırladım kendimi gece olsunda bi an önce filmi izleyeyim falan diyeee heveslenmiştim çok mu kötü dersiniizz :18::26:

ay yapmayın kızlar o kadarda hazırladım kendimi gece olsunda bi an önce filmi izleyeyim falan diyeee heveslenmiştim çok mu kötü dersiniizz :18::26:

başka bi film izle bence tatlım mesela romantik komedi falan olabilir o film cidden ağır bi film ve askerleri konu alıyo e sende asker bekliyosun iice içine otutut yani ama sen bilirsin yinede

demek şanımız almış yürümüş hee herkesin imrendiği bir dayanışma var bizim burda bence buna sebep olan insanlarada bir okadar teşekkür

şuan orada ayın 14 üne kadar Hülyam Daha kuralar çekilecek ve ilçelere dağıtılacaklar İnş. birşey olmaz :18:

Ben o filmi 2 kere izledim 2 sindede ağlamıştım, lisede izlemiştim üstelik, şimdilerde izlesem düşünemiyorum kendimi Bence askerin gelsin o zaman izle bebeğim Çok fena ağlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…