görüşürüz canım
aynı tas aynı hamam kuzum ama yokluğun belli ya amaan iş ama
sizleri çok özledim, iş yerim uzak 6 da kalkıyorum bu yüzden kahvaltı felan anca hazırlanıyorum. Akşamda yorgun gelince giremiyorum, erken yatıyorum :26: Dün akşamda uyumuşum tv izlerkenBu arada benimki telefon soktu askeriyeye hergün konuşuyoruz, ama arama yapılacak diyorlarmış inş. yakalanmaz bebeğim
yaa hayır ben seni kafamda uzram olarak oturttum o şekilde de seslencemmbu arada bu akşam herkes adını söylemişşş söylemeyenlerde söylesin bence isimle hitap etmek çok daha samimi benim adımda Hülyaa haydiii bundan sonra adımızla hitap etsek ya :26: bu arada 352. lerde okudum laf aramızda 353. olarak şanımız almış başını yürümüş aman maşallaahh
tatlım bence tlf soktuklarını biliyolar benim sarının komutanlar demiş iyi saklayan tlflarınızı diye
Sen nasıl istersen bacım, ister Arzum de ister uzram ikiside adımHülya güzel isim Exelanssım demek uzun oluyor, ben Hülyam derim Aman maşallah nazar değmesin aile olduk burada
Benimkinin komutanlar, nasılsa bulucaz getirin teslim edin diyorlarmış, bende kır at telefonu dedim, saftirik aşkım dokunmatik telefon soktu birdeYakalanırsak uyarı alırız diyor, inş. birşey olmaz çok tırsıyorum Hülyam :18::18::18:
off sıkıldımm yaaa gene zaman durdu sanki kızçeler
de tabi canım beniiim içinden nasıl geliyosa :) aynen aile olduk burda resmen aman maşallah hepimiz tertemiz insanlarız aynı kaderi paylaşıyoruzz
ayy yapma Uzram yaa dur bakalım ne zaman kontrol edeceklermiş? çarşı izni falan yok mu sana kargolasa yada emanet edeceği bi yer bulsa ordan hani en azından sular durulunca geri alır belki?
sıkılma kuzuum bak burdayıız laflıyoruz iştee sana ne dicem Nefes filmini izlemek istiyorum bu gece ne dersin?
de tabi canım beniiim içinden nasıl geliyosa :) aynen aile olduk burda resmen aman maşallah hepimiz tertemiz insanlarız aynı kaderi paylaşıyoruzz
ayy yapma Uzram yaa dur bakalım ne zaman kontrol edeceklermiş? çarşı izni falan yok mu sana kargolasa yada emanet edeceği bi yer bulsa ordan hani en azından sular durulunca geri alır belki?
sıkılma kuzuum bak burdayıız laflıyoruz iştee sana ne dicem Nefes filmini izlemek istiyorum bu gece ne dersin?
ay aklın varsa ızleme ben cook aglamıştımm bı kaç hafta once ızledm butn moraln ztn cokuk 4 kat daha cokuyo
özellikle asker beklediğin bu dönemde izleme derim ben baharın da dediği gibi gerçekten iice çökersin fena bi film
ay yapmayın kızlar o kadarda hazırladım kendimi gece olsunda bi an önce filmi izleyeyim falan diyeee heveslenmiştim çok mu kötü dersiniizz :18::26:
Bence izleme ama genede sen bilirsin
ama bizden başka kimse yokki herkes nerdeee benm cnm çok sıkılıyo bu gece
karabatakk gibiler bi doluyo bı boşalıo
ay yapmayın kızlar o kadarda hazırladım kendimi gece olsunda bi an önce filmi izleyeyim falan diyeee heveslenmiştim çok mu kötü dersiniizz :18::26:
karabatakk gibiler bi doluyo bı boşalıo
şuan orada ayın 14 üne kadar HülyamDaha kuralar çekilecek ve ilçelere dağıtılacaklar İnş. birşey olmaz :18:
demek şanımız almış yürümüş heeherkesin imrendiği bir dayanışma var bizim burda bence buna sebep olan insanlarada bir okadar teşekkür
genede bir aradayız hep ama olsunn .)
birşey olmaz arzucum.içini ferah tut.en hayırlı yer ne ise o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?