355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ziyaretcilerimizde ne kadar cok yaa gelin gelin sizde üye olun bari.bakıyorlarsa büyük ihtimal onlarda asker bekliyor..

amiinn

evet hülyacım maşallaş çok iyiyizz daha da kötü olmayalım lütfen.bir sürü işimiz gücümüz var.24 gün sonra askerime iş arama telaşı başlıcak umarım bir an önce buluruzz
heheh demi ama demiii amaaa daha çok olsun diyelim o zaman

sizin durumlar nedir kuzum iyisiniz demii

Birlikte asacagiz bugünler canım sonra bitecek sıkıntılarımız:)
evet gordum az once bende .)) tamam haticem diyim ozaman artık
De tabi gizemcigim :) bu arada senin safagi gördükçe ben heyecanlanıyorum kim bilir sen nasılsindir :)

ziyaretcilerimizde ne kadar cok yaa gelin gelin sizde üye olun bari.bakıyorlarsa büyük ihtimal onlarda asker bekliyor..

hahaha alttan onu mu kesiyosun bak yaa çok güldüm doğru diyosun ama gelin yahu çekinmeyin bakın hepimiz yareniz valla bişey yapmıyoruz kuzu kuzu asker yolu bekliyoruuz

valla hep gözüm oraya takılıyor aynen kuzu gibiyiz maşallah

bende cok heyecanlıyım haticem valla.bir an önce gelsinde beni istesin diye bekliyorum
hahaha alttan onu mu kesiyosun bak yaa çok güldüm doğru diyosun ama gelin yahu çekinmeyin bakın hepimiz yareniz valla bişey yapmıyoruz kuzu kuzu asker yolu bekliyoruuz

De tabi gizemcigim :) bu arada senin safagi gördükçe ben heyecanlanıyorum kim bilir sen nasılsindir :)

bende cok heyecanlıyım haticem valla.bir an önce gelsinde beni istesin diye bekliyorum

aaayy valla tatlım seni şafağı gördükçe içim gidiyo çok özeniyorum yaaaa

Merhabalar kızlar nasılsınız bi hal hatır soruyum dedım :)

bende iim cnm sen nasılsın???

amin canım benim inşallah hep beraberr

hoşgeldin tatlım gördüğün gibi işte napalım şafak atsın diye içtimayı bekliyoruz komutan Bahar o ne zaman içtima derse konfetiler patlıcak burdaa sende durumlar nedir askerin nasıl iyi mi:26:

inşallah canım benim ne kalmış ki şurada güzel haberlerini de duyarız mutlu oluruz
merhaba iyi diyelm iyi olalım sen nasılsın

hoşgeldin tatlım gördüğün gibi işte napalım şafak atsın diye içtimayı bekliyoruz komutan Bahar o ne zaman içtima derse konfetiler patlıcak burdaa sende durumlar nedir askerin nasıl iyi mi:26:

Iyi canm ya sıkıntısı yok cok şükür çok rahat da işte özlem coook var

Saol CNm nasıl olsun işte asker yolu valla bende cok özeniyorum ya sızın yıne kısa dönem benım uzun donem(

az çok tahmin edebiliyorum cnm benm gerçekten çok zor herşey iide özlemek koyuyo insana ama alışıyo insan zaman geçiyo öle yada böle sabret geçicek bu zamanda tek ayrılığınız bu olur inş

oooooooooooooofffffffffffffffffffffff bi bitmedi gitti bugün yaaaa geç zaman artık geç yaaaaaa geçte bitsin bu gün haaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben çok sıkıldıııııımmmmmmmmmm

az çok tahmin edebiliyorum cnm benm gerçekten çok zor herşey iide özlemek koyuyo insana ama alışıyo insan zaman geçiyo öle yada böle sabret geçicek bu zamanda tek ayrılığınız bu olur inş

inş cnım bende kısa donem beklıycektım sizler gibi fakat astegmen olarak gitti şans işte kısmet vura vura bıze vurdu

Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden
vurursa vursun ayakta durabilmek…
Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek… Bazen ağırdır sevmek; sevdiğine layık olabilmek…
Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek '

Özdemir ASAF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…