355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

başka bi film izle bence tatlım mesela romantik komedi falan olabilir o film cidden ağır bi film ve askerleri konu alıyo e sende asker bekliyosun iice içine otutut yani ama sen bilirsin yinede

Bence izleme ama genede sen bilirsin

ay yok yok vazgeçtim biliyosunuz bugün daha yeni toparladım başa sarmayayım sonra başınızı ağrıtıyorum

demek şanımız almış yürümüş hee herkesin imrendiği bir dayanışma var bizim burda bence buna sebep olan insanlarada bir okadar teşekkür

aynen tatlım 352. lerde gördüm maşallah askerleri gideli 1 ay oldu ama sf sayısı bizim kadar oldu demişler onlar bizim üst devrelerimiz saygıda kusur etmeyiiiz herkesleri beklerizz kader aynı yareniz hepimiz

şuan orada ayın 14 üne kadar Hülyam Daha kuralar çekilecek ve ilçelere dağıtılacaklar İnş. birşey olmaz :18:

Ben o filmi 2 kere izledim 2 sindede ağlamıştım, lisede izlemiştim üstelik, şimdilerde izlesem düşünemiyorum kendimi Bence askerin gelsin o zaman izle bebeğim Çok fena ağlatıyor

canım içini ferah tut bol bol dua et inş bişey olmaz :26: yok vazgeçtim zaten cimcimem toparlanmışsın dedi bunu duyunca daha motive oldum başa sarmayayım bidaha şimdi

Canım kıyamam yoruluyorsundur tabi yakalanmaz inşallah tatlım ya bu arada hediyeni beğendi mi beğenmemesi mümkün değil de :)

biz kimseye saygısızlık etmeyiz canım aynen .) benim bir üst devrem bile yok artık.yeter uleyyyn bitsin istiyorum tepüük gecesi yapın bana e mi

Dua ediyorum bol bol bacım Cimcimem dediyse doğrudur, çok güzel motive ediyor

cimcimem su avatarına bayılıyorum cok tatlı kedıcık ya.gordukce gulumsuyorum .)) bu arada senın gercek adın ne?? herkes bı adını yazsın ya not alcam ogrenene kadar bahar ecrin gizem arzu bunları bılıyorum bı tek
Canım kıyamam yoruluyorsundur tabi yakalanmaz inşallah tatlım ya bu arada hediyeni beğendi mi beğenmemesi mümkün değil de :)

Hülyacigim çok iyisin tatlım hatta süpersin kendini bırakmak yasak girme bunalıma falan bak sarına kavuşacan azalıyo şafak :)

çoook beğendiğini söyledi tekrar tekrar açtı konusunu Beklemiyormuş, kargo işini de askeriyeyi aradım onlardan bilgi aldım benimkine söylemedim çok şaşırmış ve çok mutluydu aradığında meleğimm

o gün bi gelsin yaparız bebeeemm

aynen öylee yapmazmıyıızz :))

buradaki herkes öyle kii bak ben bi örnek vermiştim; mesela senin askerin aramadı gün boyu gelip bizimle paylaşıyosun ya işte aramadı acaba bişey mi oldu falan ben sana moral verecek şeyler söylüyorum merak etme işi vardır eğitimdedir yorulmuştur uyuya kalmıştır falan 2 gün sonra ben geliyorum askerim aramadı diyorum ve bu defa sen beni motive ediyosun bak geçmişten günümüze bi oku bu döngü hep böylee ama konuşurken farkında değiliz burası cidden tam bi aile ortamı olduu keşke hepimiz buluşabilsek tanışabilsek yüzyüze ne güzel olurduu kıbrıs yarenleri çok onlar toplaşabilirler aslında birgün toplanıp gitsenize kız

Oyy canım benim
Adım hatice tatlım söyledim kaçırmissin :) o kedicige bayılıyorum bende:)

gizem sorma cimcimenin avatar öyle tatlı ki bak ilk zamanlardaki yazışmalara bakıyorum ben arada mesela şey yazmış işte kızlar askerim bugün hiç aramadı acaba bişey mi oldu falan yanda kedicik ağladı ağlıcak çok hoş oluyo ya bu arada aşk olsnn bende Hülya

Hülyacigim çok iyisin tatlım hatta süpersin kendini bırakmak yasak girme bunalıma falan bak sarına kavuşacan azalıyo şafak :)

ya ya sorma cimcimem sende babam gibi çoğu gitti azı kaldı yaa ne kaldı ki şurda demi şaka bi yana bugün daha iyiyim bunalımın ucundan yırttım diyebilirimmm ama sizlerin sayesinde hakkınızı yiyememm

Ya ıste amaç bu zaten bebeğim demi orada azıcık yüzleri gülsün yeter bende atkıyi bitirebilirsem gönderecem bisseyler :)

aşk olmasın ya tamam senıde yazdım kafama hülyam artık .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…