başka bi film izle bence tatlım mesela romantik komedi falan olabilir o film cidden ağır bi film ve askerleri konu alıyo e sende asker bekliyosun iice içine otutut yani ama sen bilirsin yinede
Bence izleme ama genede sen bilirsin
demek şanımız almış yürümüş heeherkesin imrendiği bir dayanışma var bizim burda bence buna sebep olan insanlarada bir okadar teşekkür
şuan orada ayın 14 üne kadar HülyamDaha kuralar çekilecek ve ilçelere dağıtılacaklar İnş. birşey olmaz :18:
Ben o filmi 2 kere izledim 2 sindede ağlamıştım, lisede izlemiştim üstelik, şimdilerde izlesem düşünemiyorum kendimiBence askerin gelsin o zaman izle bebeğim Çok fena ağlatıyor
Canım kıyamam yoruluyorsundur tabi yakalanmaz inşallah tatlım ya bu arada hediyeni beğendi mi beğenmemesi mümkün değil de :)sizleri çok özledim, iş yerim uzak 6 da kalkıyorum bu yüzden kahvaltı felan anca hazırlanıyorum. Akşamda yorgun gelince giremiyorum, erken yatıyorum :26: Dün akşamda uyumuşum tv izlerkenBu arada benimki telefon soktu askeriyeye hergün konuşuyoruz, ama arama yapılacak diyorlarmış inş. yakalanmaz bebeğim
ay yok yok vazgeçtim biliyosunuz bugün daha yeni toparladım başa sarmayayım sonra başınızı ağrıtıyorum
aynen tatlım 352. lerde gördüm maşallah askerleri gideli 1 ay oldu ama sf sayısı bizim kadar oldu demişler onlar bizim üst devrelerimiz saygıda kusur etmeyiiiz herkesleri beklerizz kader aynı yareniz hepimiz
canım içini ferah tut bol bol dua et inş bişey olmaz :26: yok vazgeçtim zaten cimcimem toparlanmışsın dedi bunu duyunca daha motive oldum başa sarmayayım bidaha şimdi
genede bir aradayız hep ama olsunn .)
birşey olmaz arzucum.içini ferah tut.en hayırlı yer ne ise o olsun...
ay yok yok vazgeçtim biliyosunuz bugün daha yeni toparladım başa sarmayayım sonra başınızı ağrıtıyorum
aynen tatlım 352. lerde gördüm maşallah askerleri gideli 1 ay oldu ama sf sayısı bizim kadar oldu demişler onlar bizim üst devrelerimiz saygıda kusur etmeyiiiz herkesleri beklerizz kader aynı yareniz hepimiz
canım içini ferah tut bol bol dua et inş bişey olmaz :26: yok vazgeçtim zaten cimcimem toparlanmışsın dedi bunu duyunca daha motive oldum başa sarmayayım bidaha şimdi
biz kimseye saygısızlık etmeyiz canım aynen .) benim bir üst devrem bile yok artık.yeter uleyyyn bitsin istiyorumtepüük gecesi yapın bana e mi
Canım kıyamam yoruluyorsundur tabi yakalanmaz inşallah tatlım ya bu arada hediyeni beğendi mi beğenmemesi mümkün değil de :)
Hülyacigim çok iyisin tatlım hatta süpersin kendini bırakmak yasak girme bunalıma falan bak sarına kavuşacan azalıyo şafak :)ay yok yok vazgeçtim biliyosunuz bugün daha yeni toparladım başa sarmayayım sonra başınızı ağrıtıyorum
Canım kıyamam yoruluyorsundur tabi yakalanmaz inşallah tatlım ya bu arada hediyeni beğendi mi beğenmemesi mümkün değil de :)
hep böyle olalım bir arada olalım
o gün bi gelsin yaparız bebeeemm
Dua ediyorum bol bol bacımCimcimem dediyse doğrudur, çok güzel motive ediyor
Oyy canım benimDua ediyorum bol bol bacımCimcimem dediyse doğrudur, çok güzel motive ediyor
Adım hatice tatlım söyledim kaçırmissin :) o kedicige bayılıyorum bende:)cimcimem su avatarına bayılıyorum cok tatlı kedıcık ya.gordukce gulumsuyorum .)) bu arada senın gercek adın ne?? herkes bı adını yazsın ya not alcam ogrenene kadarbahar ecrin gizem arzu bunları bılıyorum bı tek
aynen aynen.daha cok guzel gunlerımızı paylasıcaz burada
cimcimem su avatarına bayılıyorum cok tatlı kedıcık ya.gordukce gulumsuyorum .)) bu arada senın gercek adın ne?? herkes bı adını yazsın ya not alcam ogrenene kadarbahar ecrin gizem arzu bunları bılıyorum bı tek
Hülyacigim çok iyisin tatlım hatta süpersin kendini bırakmak yasak girme bunalıma falan bak sarına kavuşacan azalıyo şafak :)
Ya ıste amaç bu zaten bebeğim demi orada azıcık yüzleri gülsün yeter bende atkıyi bitirebilirsem gönderecem bisseyler :)çoook beğendiğini söyledi tekrar tekrar açtı konusunuBeklemiyormuş, kargo işini de askeriyeyi aradım onlardan bilgi aldım benimkine söylemedim çok şaşırmış ve çok mutluydu aradığında meleğimm
Oyy canım benim
Adım hatice tatlım söyledim kaçırmissin :) o kedicige bayılıyorum bende:)
gizem sorma cimcimenin avatar öyle tatlı ki bak ilk zamanlardaki yazışmalara bakıyorum ben arada mesela şey yazmış işte kızlar askerim bugün hiç aramadı acaba bişey mi oldu falan yanda kedicik ağladı ağlıcak çok hoş oluyo yabu arada aşk olsnn bende Hülya
ya ya sorma cimcimem sende babam gibi çoğu gitti azı kaldı yaa ne kaldı ki şurda demişaka bi yana bugün daha iyiyim bunalımın ucundan yırttım diyebilirimmm ama sizlerin sayesinde hakkınızı yiyememm
aşk olmasın ya tamam senıde yazdım kafama hülyam artık .))
valla bence aşk olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?