bana gelenleri dün gece yatarken gönderdim tatlım sevdiğimin sesiyle uyudum çünküügel git çok yaşyorum bu ara ayrılık yeni olduğu için.. bide bugün ilk çarşımıza çıktık rahattı baya msjlaştık konuştuk defalarca aradı kıyamam :))
rica ederim canım umarım yardımcı olmuşumdur :))
işletme 3. sınıf canım.bakalım bu hafta baya calısmayı dusunyorum umarım dusunmekle kalmamm .))
işletme 3 zordur canım ama 4 e yatırım yapıyosun şuan çünkü 4 te göreceğin konular 3 ün devamı yani iyi çalış yoksa 3. sınıf kitaplarını açıp bakma gereği duyarsın seneye :))
ohh ohh maşallah canım o gel gitler illa ki oluyo
bana gelenleri dün gece yatarken gönderdim tatlım sevdiğimin sesiyle uyudum çünküügel git çok yaşyorum bu ara ayrılık yeni olduğu için.. bide bugün ilk çarşımıza çıktık rahattı baya msjlaştık konuştuk defalarca aradı kıyamam :))
işletme 3. sınıf canım.bakalım bu hafta baya calısmayı dusunyorum umarım dusunmekle kalmamm .))
işletme 3 zordur canım ama 4 e yatırım yapıyosun şuan çünkü 4 te göreceğin konular 3 ün devamı yani iyi çalış yoksa 3. sınıf kitaplarını açıp bakma gereği duyarsın seneye :))
izmirde de hava buz kızlar ya bende tüm gün burdaydım akşam dayanamadım kaçtım valla dışarı 1 2 saat hava aldım en azından iyi geldi az da olsa yarında temizliğe vurucam kendimi :))
ohh ohh maşallah canım o gel gitler illa ki oluyo
aynen tatlım gel gitlerde olacak illa ki :))
yrn pazar yahu baska bsı yapptemızlık yapme
ama kuzu haftaya yıllık izindeyim annemle gezcez bol bol o yüzden anneme yardım etcem yarın odamı ve kardeşimin odasını temizlicem ki haftaiçi rahat rahat gezelimmm
aynen tatlım gel gitlerde olacak illa ki :))
ama kuzu haftaya yıllık izindeyim annemle gezcez bol bol o yüzden anneme yardım etcem yarın odamı ve kardeşimin odasını temizlicem ki haftaiçi rahat rahat gezelimmm
he anladm tatlmmm
Herkes nereye gitti
Ben geldim hastayim butun gun uataktan kalkamadim
Of kocami cok ozledim seytan kalk haftaya git gor diyo ama daha kotu olirsam bakacak kimse yok
Mecbur ocagi bekleyecegim
Kızlaaaaarr ben geldimmm
uzraaaaaaaaaaaaaammmmmmmm kız hoşgeldiiin nerelerdesin kız kaçak
bebeğiiim hoşgeldin özlettin kendini
işe girdim exelanssımmAkşam 8 de evde oluyorum istanbul trafiği malum sonra da giresim gelmiyor çok yorgun oluyorum, muhasebe de işler baya yoğun :18: Şimdi de açık öğretim derslerine çalışmam gerek hiç çalışasım da yok
görüşürüz canımKızlar oğluş açıkıyo galiba benden şimdilik bu kadar sonra tekrar grş öpüldünüz
Bende özledim bebeğimmneler yaptınız ben yokken ?
enaaamm muhasebeci mi oldun Allah yardımcın olsun bebeğğim iş olsunda yoğunluk olsun bende haftaiçleri giremiyorum çok nadir geliyorum işten gelince insanın bişey yapası gelmiyorrhayırlı uğurlu olsuun keşke tanışıyo olsaydık bize yeni işin şerefine bi yemek ısmarlardın kuzu bende çalışırken aöf okudum seni anlıyorum ama sık dişini elbet bitecek uzraaaaaaaammmm sen yaparsınn ben böyle bi arkadaşıma seslenirken mesela atıyorum özgeeye özgeem demeye bayılırım seninde nick uzram olunca tam benlikk
Aynen iş olsun da, zaten çalışınca şafaklar hızlandı sanki, Allah seninde yardımcın olsunAdım da Arzu, genelde Arzum derler bebeğimm Bende öyleyimdir uzra, arzu nun tersi Arzum dedikleri içinde uzramm yaptım adımı tersten kullanmayı da severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?