355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

şu 3. sınıf kalmadan bı bıtse.4 ü dusunemıyorum suan .) ozaman belki evli bile olablirim.. kar kardır suan .)

Ben geldim hastayim butun gun uataktan kalkamadim
Of kocami cok ozledim seytan kalk haftaya git gor diyo ama daha kotu olirsam bakacak kimse yok
Mecbur ocagi bekleyecegim

Ben geldim hastayim butun gun uataktan kalkamadim
Of kocami cok ozledim seytan kalk haftaya git gor diyo ama daha kotu olirsam bakacak kimse yok
Mecbur ocagi bekleyecegim

canım hoşgeldin geçmiş olsun iyileşmedin mi dahaa kocanın gönlünü aldın mı bakalıımm annenlere falan gitsen canım kv falan belki iyi olursun :26:

Kızlar oğluş açıkıyo galiba benden şimdilik bu kadar sonra tekrar grş öpüldünüz

uzraaaaaaaaaaaaaammmmmmmm kız hoşgeldiiin nerelerdesin kız kaçak

işe girdim exelanssımm Akşam 8 de evde oluyorum istanbul trafiği malum sonra da giresim gelmiyor çok yorgun oluyorum, muhasebe de işler baya yoğun :18: Şimdi de açık öğretim derslerine çalışmam gerek hiç çalışasım da yok

enaaamm muhasebeci mi oldun Allah yardımcın olsun bebeğğim iş olsunda yoğunluk olsun bende haftaiçleri giremiyorum çok nadir geliyorum işten gelince insanın bişey yapası gelmiyorr hayırlı uğurlu olsuun keşke tanışıyo olsaydık bize yeni işin şerefine bi yemek ısmarlardın kuzu bende çalışırken aöf okudum seni anlıyorum ama sık dişini elbet bitecek uzraaaaaaaammmm sen yaparsınn ben böyle bi arkadaşıma seslenirken mesela atıyorum özgeeye özgeem demeye bayılırım seninde nick uzram olunca tam benlikk

Aynen iş olsun da, zaten çalışınca şafaklar hızlandı sanki, Allah seninde yardımcın olsun Adım da Arzu, genelde Arzum derler bebeğimm Bende öyleyimdir uzra, arzu nun tersi Arzum dedikleri içinde uzramm yaptım adımı tersten kullanmayı da severim

yaa hayır ben seni kafamda uzram olarak oturttum o şekilde de seslencemm bu arada bu akşam herkes adını söylemişşş söylemeyenlerde söylesin bence isimle hitap etmek çok daha samimi benim adımda Hülyaa haydiii bundan sonra adımızla hitap etsek ya :26: bu arada 352. lerde okudum laf aramızda 353. olarak şanımız almış başını yürümüş aman maşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…