Allaha bin şükür tatlım baksana seninki bitmiş neredeysee ahh ahh bizde o günleri görürüz inşbaak şafak sıfırlanınca burayı unutmak yok hee hadi tamam 1 2 gün sevdiceğinle hasret gider ama sonra hemen gel bak bekliyoruuzz
ooo komutanıımmm komutaanııımmmm komutan duymuyo kız bahar koş gel kız yeme pasta masta kilo alcan sonra tombiş yaren olmayalımm filinta gibi olalım askerlerimiz içinnattır bakalım şafacıklarııııı
ozmn kıbsıra kesın gıtmelısın.senı gorunce zaten dayanamaz.dersin cok gelmek ıstedım manısayada ama böle böle.kbırıs hem daha uzak bır yer.oraya gıdersen cok sevınır.gıt suprız yap onada
yok benımkı hobi deıl tum karıyerım buna baglı dıyormusumbu bıtınce sanki bsy olcakmıs gıbı ıste ama yapcak baska bsy yok.. tamam bu hafta btırmem lazm hepsını nasıl olcaksa.tonla konu var :S
ınsallah donerler ya.bız cok ıstemıstık ama askere gttı.cok dua ettım o gelene kdar devam etsın dıe.bugunde yaptrdım.orayada not dustum cok ıstıyoruz okdar bekledık dıe
Çıkmış sorulara çalışıyorsun di mi hep oradan soruyorlar. Bir de her şıktan aynı sayıda oluyor. Yani 20 soru ise A B C D E hepsinden 4 cevap oluyor. Ben 1 senesini verdim bu 2. senem ama baya işe yarıyor bunlar.
cimcimem su avatarına bayılıyorum cok tatlı kedıcık ya.gordukce gulumsuyorum .)) bu arada senın gercek adın ne?? herkes bı adını yazsın ya not alcam ogrenene kadarbahar ecrin gizem arzu bunları bılıyorum bı tek
Biletlerimi aldım 10 ocakta gidiyorum. Süpriz olmayacak ama benimki söyledim çoktan. Bir de süpriz yapamam herhalde yaa dayanamam söylerim hemen:)
gelcem gelcem.gelmez olurmuyumm.bir işe girersem yapcak bsyler olur belki ama iş de yok.zaten o gelınce 3-4 gun gıdıcem yanına.snra tekrar sızınleyım .))
valla benımde kılo vermem lazım benmkı bıraz ver dıyorevde oturmaklada olmuyorkii
Benim adımda kübra bu arada nick imden belli olduğu gibi
sen sevdiğine bi ömür kavuşta gerisi önemli değil tatlımyürüyüş öneririm spora başladım ben geri bu hafta ara verdim girp oldum diye ama haftaya başlarım herhalde fit gelin olalıımm yürüyüşü bisikleti ve pilatesi önerriim ha birde ekmek yenmeyecek
Benim adımda kübra bu arada nick imden belli olduğu gibi
masallah ya.ben cok usengecım bsy yapasım gelmıyor.hemen pes edıyorum.valla benm fit olmam lazm.kabarık deıl daha elbisemsi hafif balıkımsıbir gelinlik istiyorummm.ekmekmi?? ben ekmeksız doymuyor ya saka gıbı
masallah ya.ben cok usengecım bsy yapasım gelmıyor.hemen pes edıyorum.valla benm fit olmam lazm.kabarık deıl daha elbisemsi hafif balıkımsıbir gelinlik istiyorummm.ekmekmi?? ben ekmeksız doymuyor ya saka gıbı
kızlar bide diyet topik i açalım
hadi yaa.ozaman sallarsam sayıp ona gore sallayımbak emınmısınn?? guzel tktıkmıs ya cok sagol ahahah kkonunun sonundakı testlerı cozuyom konuyu okuom okdar.ekstra bsy almadım.kendı kıtaplarını bıle zor okuom ztn off
oo bi gizem dahakaç kişi biliyo adımı bilmem ama bende söyleyim bari adım gizem benimde
kızlaaaaarrrr bi arada benim isimleri aklımda tutamama gibi bi özelliğim var şimdiden kusuruma bakmayın nolur yaaa
evet bu cok iyi olur ben her defasnda boğazımı tutmaya calışıyorum ama yok imkansız boğazıma cok düşkünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?