355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

gelcem gelcem.gelmez olurmuyumm.bir işe girersem yapcak bsyler olur belki ama iş de yok.zaten o gelınce 3-4 gun gıdıcem yanına.snra tekrar sızınleyım .))

valla benımde kılo vermem lazım benmkı bıraz ver dıyor evde oturmaklada olmuyorkii

ozmn kıbsıra kesın gıtmelısın.senı gorunce zaten dayanamaz.dersin cok gelmek ıstedım manısayada ama böle böle.kbırıs hem daha uzak bır yer.oraya gıdersen cok sevınır.gıt suprız yap onada

Biletlerimi aldım 10 ocakta gidiyorum. Süpriz olmayacak ama benimki söyledim çoktan. Bir de süpriz yapamam herhalde yaa dayanamam söylerim hemen :)

hadi yaa.ozaman sallarsam sayıp ona gore sallayım bak emınmısınn?? guzel tktıkmıs ya cok sagol ahahah kkonunun sonundakı testlerı cozuyom konuyu okuom okdar.ekstra bsy almadım.kendı kıtaplarını bıle zor okuom ztn off

ayy kızlar bnmkinin maşallahı var hiç karışmıyor sadece bir kere söylendi o kdr oda o gün canının sıkkın olduğundandır gittiğinden beri toplasan 3 4 gün evde durmuşumdur geriye kalan zmnlarda hep dışarıdayım ama hiç birşey demiyor ömrüşümm :26: :26: :26: :26:

Arkadaşlar komutanımız bu gece yok biz kendimiz sayalım şafaklarımızı ama komutanımız olmadan tadı da olmuyor hanii

Exelanss- Şafak 133 Denizli Buldan Jandarma Usta birliği

Sarııımmm yariimmm 1 gün daha azaldı kavuşmamız için

Birgün Gelecek, Birgün Kalacak...

Benim adımda kübra bu arada nick imden belli olduğu gibi

hımmm.10 ocakta ben sevdıcegıme kavusmus evime de gero donmus olurum .)) git git.kıbrıs'a askerını gormek ıcın gtmek bır baska duygudur.tek basına havalanında saatlerce beklemek,skıntıdan wc de 1 saat süslenmek sabiha gökçen dutty free da 1 saat dolanmak tum parfumlerı sıkmak .p victoria secret magazında dolasmak için gitsede bsylerı almak ıcın dursun smdı ceyızıme alırım deme sonra ucaga bınmek ıcın sıraya gırmek.. sabahın 5 ınde o soguk korıdordan yuruyup ınsallah cam kenarıdır dedıgın yerıne oturmak.1 saat 10 dk snra yep yenı bır adaya ayak basmak.telefonunun operatorunu degıstrmek ( bazıları kendıde yapıyor ) 1 saat kibhasın kalkmasını beklemek.snraki 1 saat kıbhasla girneye gitmeyi beklemek.ve son durakta inip sevdiğin adamla kucaklasmak....... ahh ya ne gunlerdi.benm ıcın cok guzel anılar olarak kalıcaklar
Biletlerimi aldım 10 ocakta gidiyorum. Süpriz olmayacak ama benimki söyledim çoktan. Bir de süpriz yapamam herhalde yaa dayanamam söylerim hemen :)

sen sevdiğine bi ömür kavuşta gerisi önemli değil tatlım yürüyüş öneririm spora başladım ben geri bu hafta ara verdim girp oldum diye ama haftaya başlarım herhalde fit gelin olalıımm yürüyüşü bisikleti ve pilatesi önerriim ha birde ekmek yenmeyecek

masallah ya.ben cok usengecım bsy yapasım gelmıyor.hemen pes edıyorum.valla benm fit olmam lazm.kabarık deıl daha elbisemsi hafif balıkımsı bir gelinlik istiyorummm.ekmekmi?? ben ekmeksız doymuyor ya saka gıbı

kaç kişi biliyo adımı bilmem ama bende söyleyim bari adım gizem benimde
kızlaaaaarrrr bi arada benim isimleri aklımda tutamama gibi bi özelliğim var şimdiden kusuruma bakmayın nolur yaaa

masallah ya.ben cok usengecım bsy yapasım gelmıyor.hemen pes edıyorum.valla benm fit olmam lazm.kabarık deıl daha elbisemsi hafif balıkımsı bir gelinlik istiyorummm.ekmekmi?? ben ekmeksız doymuyor ya saka gıbı

ama alışıyosun bi süre sonraa bak mesela makarna yada pilav yiyorsan ana yemeğin yanında eline asla tuzu ve ekmeği almaa evet için gidecek o ekmeğii o yemeğin suyuna batırıp hoopp ağzına atmak içim ama yooo hayır fit gelin olucazz
ben bak çook uzun zamandan beri ilk defa bugün çikolata yedim o da regl oldum dayanamadım attım ağzıma benim nişanlım kilo vermemi istemiyor 1.70 boyum kilomda 65 aslında dıştan görünüşe göre normalim ama ben bikaç kilo vermek istiyorum bu yüzden hem spor hemde pilates yapıyorum kilom aynı kalıcak ama sıklaşmış olucam aynı zamanda gelinliğe gelince bende tam tersii prenses model istiyorum

Evet canım öyle. Emin olduklarını yap. Kalanları en az cevap hangisindense ondan işaretle.

Konular çok uzun ya. Oku oku bitmez valla. Facebookta bizim bölümün bir sayfası var. Orada konu özetleri yayınlıyorlar. Baya iyi oluyor. 200 sayfalık konuyu 20 sayfada özetleyip koymuşlar. Ben onları okumayı düşünüyorum. Ama arapça var bizde. O zor baya :S

kaç kişi biliyo adımı bilmem ama bende söyleyim bari adım gizem benimde
kızlaaaaarrrr bi arada benim isimleri aklımda tutamama gibi bi özelliğim var şimdiden kusuruma bakmayın nolur yaaa
oo bi gizem daha
evet bu cok iyi olur ben her defasnda boğazımı tutmaya calışıyorum ama yok imkansız boğazıma cok düşkünüm

hülyacığım duruma bi el at diyet topiği istiyoruz seni seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…