355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Maşallah valla seninkine. Sana da maşallah valla

yarenler benim gözler kapanıyorr resmen çıkıyorum benn hepinize iyi geceler rüyalarınızda askerlerinizi görün inşallahh sabah görüşürüz konuşuruz zateenn temizlikten önce veya sonra uğramaya çalışırıım öpüyorum iyi geceler hepinizee

Offf gelsin artık 10 Ocak

iyi geceler tatlım
bugun nişanlımcımla birlikteliğimizn 7.yıldonumu ve onsuz gecırıcem bu ozel gunumuzü ilk defa :2:

canım çok dokunuyor demi biz de 7. yıldönümüzü ayrı geçireceğiz bu yıl

bugun nişanlımcımla birlikteliğimizn 7.yıldonumu ve onsuz gecırıcem bu ozel gunumuzü ilk defa :2:

pufff cok kötü birşey bende askere gitmeden önce hep sızlanıyordum bnm dogumgünümde olmayacaksın yıldönümde olmayacaksın diyordum ama cok şanslıyım ikisindede burada olacak ömrüşüm

Son düzenleme:
oo bi gizem daha

hülyacığım duruma bi el at diyet topiği istiyoruz seni seçtim

valla bakın ben acımasızımdır bu konuda haberiniz olsun gerçek anlamda zayıflamak istiyosanız uyucaz bazı şeyler öyle yok ben bugün bunu yedim ay yanlışlıkla çikolata attım ağzıma ay pardon unuttum bi tabak makarna yedim yok hepinizi askerlerinize şikayet ederim bak ona göre şaka bi yana tamam tatlım yarın konuşalım 353.dönem yarenleri sporda başlıklı bi topic açarıız yada adı daha farklıda olabilir hep birlikte karar verelimm ben şimdii uyucaamm rüyamda sarımı görücem inşş Allah rahatlık versin hepinize kızlar iyiki varsınııızz

bence herkes rumuzunda adını kullansın yaa zorlamayın beni tutamıyorum isimleri aklımda

aaaaaaaa benden bi tane daha bende aynı şekildeyim cnm

kıyamam ben sana yaaaa bende birlikteliğimin ilk yılını ayrı geçirdim sevdiimden gerçekten kötü olmuştum bende bide ilk yıl benim için önemliydi ilk kez bu kadar uzun bi ilişkim oluyo benim sanırım bu yüzdende özeldi benim için yani her yıl dönümümüz özel ama ikinci yıldan daha özeldi ve askerlik yüzünden ayrı geçirdim

tamam tatlım bol sarılı rüyalar sana sende iyiki varsın

Kubrah- Şafak 133 Mehtap 32 Kıbrıs Girne

Buarada ben bir şafak takvimi yapmıştım. Ona da bir gün gelecek bir gün kalacak yazmıştım. Bizimki diyor ki niye 1 gün kalacak. Bitecek yaz şuna orada bile bitmiyor yani Çok güldümmm

hahahhaha bnmkini hemen anlarsın cnm tugce diye zaten

hahahh doğru demiş
o bir gün kaldığında ne halde oluruz çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…