ooww yoksa yıllar önce kaybolan kardeşimi çıktı ortaya
ay yok yok izlemem valla boşver yeni toparlandım daha zaten sadistliğim tuttu ama sizler sayesinde hoop toparlanıverdimmşu pazar günlerini yalnızca ben mi sevmiyorum :26:
otursun oturdgu yerde kardeş mardeş yok
bnde sevmiyorum bn onsuz geçen hiç bir günü sevmiyorum ama haftasonlarından daha fazla nefret ediyorum
kıız yoksa seninkide mi çöpsüz üzüm tek çocuk mu benim sarı gibi
aynen canım bizde her haftasonu birlikteydik haftaiçi diyorum aman yine geldi haftasonu napıcam diyeama şöyle düşünüyorum; bu askerlik ömürümüzün tüm haftasonlarına engel olacaktıı ama askerlerimiz bu engeli ortadan kaldırmak için şuan ordalar
kıız yoksa seninkide mi çöpsüz üzüm tek çocuk mu benim sarı gibi
aynen canım bizde her haftasonu birlikteydik haftaiçi diyorum aman yine geldi haftasonu napıcam diyeama şöyle düşünüyorum; bu askerlik ömürümüzün tüm haftasonlarına engel olacaktıı ama askerlerimiz bu engeli ortadan kaldırmak için şuan ordalar
benimkide öylee bende evin tek kızıyıımm düğün zamanı sen gör curcunayıı
evet cnm hayal kurup duruyorum zaten geldiğinde herşey cok güzel olacak inşallah o zmn biraz daha mutlu oluyorum :26: :26:
ahahhahah bnde 3 kardeşim ömerde iki kardeş bide kendisinden küçük kız kardeşi vardı o evlendi bnmde ablam bide abim var ömerlerde her türlü curcuna olacak düğün günü onlar için tek cocuk 3 4 cocuk farketmiyor
kızlar ben bı dısarı cıkıyorum teyzemı yolcu etcez sonrada biraz dolanır geliriim .) aksam gorusuruz opuyorum hepınızııı
kızlar ben bı dısarı cıkıyorum teyzemı yolcu etcez sonrada biraz dolanır geliriim .) aksam gorusuruz opuyorum hepınızııı
Merhaba kızlaar ben de geldim. Hiç boş bırakmaya gelmşyor burası sayfalar çoğalıyor hemen :))
Bugün istanbulda hava soğuk ama güneş var. Güneş olunca da insanın morali düzeliyor biraz olsun.
Bizimkinin çarşı izni yok daha markete gitmeye izin almışlar. Aldıkları ile piknik gibi birşey yapmışlar :))
Bir de sabah aramaz benimki normalde. Dünden sonra aramış merak etmiş. Dedim 11.30 da geldim. Ama bıraktılar beni kapıya kadar apartmana girene kadar da beklediler. Iyi ki beklemiştim biraz daha :))
Bir de az önce marmaraydaydım. Telefonum kapalıydı haliyle. Arkadaşlarıma dedim arar şimdi benimki. Hakikaten de öyle olmuş :)) r çıktım 5 dakika sonra telefon geldi. Niye kapalı senin telefonun diyor :))
tamam kuzumm bekliyoruuz sıkı giyin üşütme kendini bak askerin gelcek sümüklü yaren olma
canım ama senin şansta yani ne diyimbenim nişanlımda ara ara değişime uğruyor hemen yumuşatıyorum allahtan erkek mantığı ve askerdeler kafada bin tane soru hele ki siz evlisiniz allah allah karısını bırakıp gitmiş eminim daha zordur burda iş bizlere düşüyor napalım gelince alıcaz intikamımızı benimkide nasıl hasta öksürmekten konuşamıyo hala bana iyyiim merak etme gıcık geliyo diyo ilaç göndercem dedim almazlar içeri diyo o öksürdükçe benim ciğerim parçalanıyor burda
kocam ikinci kez aradı aklına sürekli bişeler geliyo spor ayakkabısını istedi. kitap istedi bide telefonu istedi. tanıdıgım birisi var ona göndereceğim. ondan alacakmış inş. bundan sonra en azından akşamları mesajlaşırız. sevgili gibi. ne romantik olur.
canım benim sen nasıl oldun iyileştin mi biraz daha? evet akşamları msjlaşmak çok güzel oluyo hele ki 20 küsür günden sonra nişanlıdan sevgiliden eşten gelen msj bambaşka oluyoo
biraz daha iyiyim inşallah yarın iş yerinde tekrar kötü olmam
biraz daha iyiyim inşallah yarın iş yerinde tekrar kötü olmam
sagol canımgeçmiş olsun zahter
sagol canım
ilaç içmeyi çok sevmiyorum aslında cok mecbur kalırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?