Off yaa gider tabi insanın içiama ben de duymuştum ilaç almıyorlar diye
ilaç almıyorlar mı
pastil gönderecektim ilaç sayılır mı ki?
ben eşimin cantasına pastil koydum bütün paket değil ama izin verdiler
diyarbakırda asker kaçırmışlardü geceden beri zaten kötüyüz yüksekovada arkadaşım var eşi polis evde masur kaldılar. kaldıkları yerleri taradılar.
allah hepsini kahretsin
diyarbakırda 4 askeri kaçırmışlar!!! kızlar askeri o tarafta olan yok diye hatırlıyorum ama allahım inşallah sağ salim geri dönerler nedir bu askerlerimizin çektiği ya
Yok diye biliyorum HülyamAma o askerlerin ailelerini, sevgililerini düşünüyorum da Allah sabır versin. Allah askerlerine güç versin. Onları korusun.
inş hemen kurtarırlar askerlerimizi. allah ailelerine sabır versin.
offf ya allah sabır versin kaçırılan askerlerin ailelerine.
allahım hepsini korusun
yaa benim haberim yok ne olmuş?
canım mrb, aramıza yeni katıldın sanırıım hoşgeldiiinnn :)) hangi şehrin yarenisin bakalım :))
evet aranıza yeni katıldım :) uzaktan sessiz takip ediyordum sonunda üye oldum :) samsunluyum ben nişanlım karabüklü ikisinden birinin yareni oluyorum :)
valla benim işime geliyor sarının tek çocuk olması kv biraz düşkün ama benide kabullendi mesela yemin törenine gittik ya sarı sürekli benim yanımda eleleyiz falan kv arkada yürüyor ya diyorum annenin yanınada git hani kadıncağız ana yüreği özlemiştir falan sarıyı ben gönderiyorum kv git oğlum nişanlının yanına diyor tek çocuk diye ellerinden geleni yapıyolar herşeyi bi kez yaşıcaz diyolar mesela biz düğün istemiyoruz ama ben tek kızım sarı tek çocuk aileler kesin isticek meselaa.. çöpsüz üzüm elti görümce kayın derdi yok ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?