355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hülyamm ben henüz kafayı yemedım ama son 2 gun kala kalbim yerınden cıkabılır

günaydın deniziim.vallahi öyle aile gibi olduk.bende dun 2 saat konustum aksam sızlerı anlattım.hepsi cok samimi cok guzel zaman gecıyor burda dıye..

hülyamm oyle deme düz duvar falan.benımkı ıkız.annesı anlatırda duz duvara tırmanırmıs aynı anda 2 tane oglan dusunsene.ben bakamazdım heralde.cok zor yani cok .))

hosgeldiin bahariiim
ayyy şu şafağın güzelliğine bak yaa bende olsa bu şafak kafayı yerdim herhalde bizim daha yüz günden fazla var bu şafağı görmek için

ben iyiyim Gizemciimm geldimm pazar pazar evdeyim yinee

günaydın gizemcm

ben olamadım aranızda halit uyumak bilmedi :) ama gördüm ki gerçekten burda bi aile olmuşuz biz.hatta eşimede bahsediyorum sizden.ooo baya ilerlettiniz siz diyo

ben geldimm yine sevemediğim pazar günlerinden birindeyim neyseki msjıyla uyandım suan günümede ömrüşümle konuşarak devam ediyorum cok özledim onu cokkkkk

tatlım hoşgeldiinn bende oldum olasıı şu pazar günlerini hiç sevmem bende nişanlımla msjlaşıyorum bugün ama kendisi şuan maç yapmaya gitti

as baharcıımm hoşgeldiinnn

selam bebeğimm

çatlakkk dun izledin mi nefesi ?

yeeaaa izlemedimm siz izlemeyin dediniz ondan vazgeçtim yoksa çok pis hazırlamıştım kendimi

kızlar sevgiliniz askerdeyken nefes i mi izliyorsunuz izlemeyin yaaa

sence bu forumda bu manyaklığı kim yaparrrrrr tabikide ben ama izlemedim yaa izleme dedi kızlar film masa üstünde o bana bakıyo ben onaa esaretin bedelini indiriyorum gece onu izlicemm

uzaktan uzaktan bakışın canım aman izleme

ohh süpersin tatlım ya:)

hb kızçelerim hahah iyi yaptın ızlemeyereeek yaa ...

her fırsatı değerlendirecek ya ama şaka maka çok etkileyici bi film

ay yok yok izlemem valla boşver yeni toparlandım daha zaten sadistliğim tuttu ama sizler sayesinde hoop toparlanıverdimm şu pazar günlerini yalnızca ben mi sevmiyorum :26:

Yok tatlım bgn daha aramadı belkı akrabaları gelmiştir geliceklerde oradadır

ayy iyi hadi bak ne güzel askerine moral olur akrabalarını görmek kendini biraz daha iyi hisseder benimkisi diyo 2 farklı insan yüzü görünce dünyalar benim oluyo diyee

bana hergün pazar

yok kız ben çalışmadığım zamanlarda da evde olunca şu pazar gününde sıkıldığım kadar sıkılmıyorum kendimi bildim bileli sevmem her yer kapalı el ayak çekilmiş gibi kış olunca bide.. ahh ahhh yarim olaydı her yer bahar çiçekler açmış olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…