355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yaa kıyamam tabi orada 1,5 ay anıları oldu askerliğe beraber alıştılar anılarını paylaştılar. zor olur ayrılmak

jandarmalar demek sonra geçiyorlarmış ustalıklarına çünkü dün askerimde öyle söyledi canım 10 ocakta yemin töreni olacak ama ustalığa 27'sinde teslim olacakmış. peki dağıtıma geçerken yol izni veriyorlar mı canım? gerçi seninki aynı yerde değişmedi yeri bizimkis Kastamıonu'dan taa Artvine geçecek otobüsle neredeyse 10 saat

aynen öyle tatlım 1.5 ayda kısa bi zaman değil bakalım sabah 8 de gidiceklerdi hala aramadı inşallah herşey yolundadır :26: evet canım jandarmalar 2 hafta sonra geçiyolar ustalıklarına evet bizim denizliydi yine o yüzden şehir içinden çıkamadı biz gittik yanına kaldık hep birlikte.. dağıtıma gidenlere km hesabına göre yol izni veriliyo diye biliyorum yani 1 2 gün öncesinden yola çıkarlar herhalde bu askerlikte ne olacağı hiç belli olmuyo biraz daha zaman geçsin netleşir herşey.. napıcak askerin yanına gelip öyle mi geçiçek tekrar Kastamonuya yoksa siz mi gidiceksiniz?

günaydınn herkesee

inşallah canım inşallah rahat olur buldan'da askerın umarım.şu günler bir bitse...

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ 'neee adımmmm attımm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı herkezin başınaaaaaaaaaaaa
[/QUOTE]

İÇTİMAAAAAAAAA VAKTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

canım konuştuk az önce Kastamonu'dan direk Artvine otobüsle geçicekmiş. dağıtım izni olmayacakmış biz birtek yemin töreninde görebilicez yani 2 gün orada kalıp. çok dellenirsem alırım izin diyor bende yama etme bak uzucak askerliğin diyorum ama bakalım. bir öyle diyorlar bir böyle anlamadım gitti walla.

Arkdaslr bnde yeni kayıt oldm yaa bnm eşimde şubatta gidicek gözümün nuru ( mahfoldm üzülmkten o askerdeyken napıcm blmiorm alışmak çok zor mu kızlar ;( ben kafayı yerimmm onsuz bi gece bile uyuyamıyorm ben (( işe gittiğinde telefnda konşmasam dayanamıyorm napıcmmm ;(( şuan bile gözlerim doluyo ;(( alışabildinz mi siz yoksa hala ilk günlerdeki gibimisinz ;((

Hoşgeldin canım. Biz de 1 yıllık evliyiz. Şimdi Kıbrıs'ta. İlk başlarda çok kötü oluyorsun. Biri ismini bile anca gözlerim doluyordu hemen. Ustaya giderken 3 gün görüştük. Sonrasında ilkine göre daha iyi oluyrosun. Ama zaman geçtikçe özlem bastırmaya başlıyor

Elden birşey gelmiyor maalesef alışmak zorundayız

Seninkinin uzun kısa belli değildir herhalde daha?

öncelikle aramıza hoşgeldin.. Hepimiz için cook zorrdu ılk gunler halada oyle ama smdıden kendnı yıpratmaa gtcegı gundn snra ztn ınsn baya bı yıpranıo allah yardımcın olsn bız brlkte tesselı eede ede brbrmızı gecıoruz gunlerii senide bekleriz

canım o 2 gün nasıl geliyo biliyomusunnn cennettemiyiz biz diyoduk o 3 gün boyuncaa :)) izin almasın bencede ya çünkü gelmesi tamam güzel ama o izin bittiğinde dönüşü kötü olur biz yemin töreninden sonra nişanlımı geri nizamiyeye bırakıp gelirken ben mahvolmuştum resmen ( daha yeni dur bakalım az zaman geçsin taşlar yerine oturur benimkide hala aramadı gittiler mi ne durumda nasıl hiç bilmiyorum akşam arar inş (

canım hoşgeldin Allah kavuştursun öncelikle.. şimdiden üzülme derim çünkü üzülecek ağlaycak özleyecek rahat bi 5 ayın olacak. evet çok zor hele ki evliş olupta göndermek çok daha zordur diye tahmin ediyorumm bence son anınıza kadar dolu dolu geçirin eşin gidince buraya bekliyoruz senidee burda tam bi aile olduk hepimizz nereye çıktığını öğrendiğimiz an geldik yazdık paylaştık birbirimizle ve askerlerimizi gönderdkten sonra yine buraya gelip döktük içimizi o yüzden burası baya iyi gelicektir sana :)) alışmaya gelince ben 43 gündür hep söylerim; alışmaya çalışmak diye bişey yok, alışmak zorundayız..

bak bize burada neler neler paylaştık. geçmişi az çok gözden geçirdiysen şaşmamak içten değil. bu topiği ilk açtığımda acaba yazan cevap veren olur mu diyordum ama şimdi baksana sanki yıllardır arkadaş gibiyiz. inan burada vakit öyle böyle geçiyor. üzgün olmanı çok çok iyi anlıyorum ama hülyanında dediği gibi bol vakit yaratın kendinize

Kızlar bugün eşimi evci çıkarmak için dilekçe yazıp gönderdim. O bile heyecan verici :) gitmek nasıl olacak Allah bilir :)

niye dilekçe yazdınki cnm sen gittiğin zmn zaten cıkarabiliyorsun :26: :26:

Emin misin ya bana yazman gerek 20 gün önceden de benim bilmem gerek ki burayı ayarlayayım dedi :s halbu ki ben bir kere sürpriz yapıp gitmek istiyordum. Eğer dilekçesiz oluyorsa çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…