kötüyüm canım yaa sen nasılsıınn???resimleride gördüm güle güle kullanın inş...
Neyin var ? Anlat ...
noldu canım ya?? bende ıdare eder ıste.hergun bırsey oluyor .) sagol canım ınsallah
kız senin burda ne işin waar
yaa yok bişi sadece deli gibi yorgunum ve hertarafım agrıo başım falan dönüo 2 ilaç salladım içine tükürdümün ilaçları bana mısın demiooo
yaa yok bişi sadece deli gibi yorgunum ve hertarafım agrıo başım falan dönüo 2 ilaç salladım içine tükürdümün ilaçları bana mısın demiooosenin neyin war aranız nasıl canım sorunlar dewam edio mu???
Vay arkadaş beni niye asker bekleyen yarenlerden görmüyorsun ya..
Kötüyüm diyince bir şey oldu sandım . Geçmiş olsun bende kaç gündür hastaydım ondan yoktum şimdi yeni yeni toparlıyorum..
Bi markete kadar gittim dergi falan aldım bu gece tv karşısında kahvem ile pengueni okurum..
sorun bıtermı hıcc .) inişli cıkıslı canımm .)
yok be unutmam ii bari atlatmışın yawaşttaanşimdi nasılsın yaa???
oo keyfin keyifmiş bee bende ii olsam yapacaktım amaa kafam kazan:2:
az kaldı be canım bnm hafiften heycan başladı bide bz 31 aralık akşam çıkcaktk komutanda birine salmam demiş 1 ocakta çıkılcak die
cnm sıkılmıştı
senin heycan war mıı_???
yok be unutmam ii bari atlatmışın yawaşttaanşimdi nasılsın yaa???
oo keyfin keyifmiş bee bende ii olsam yapacaktım amaa kafam kazan:2:
az kaldı be canım bnm hafiften heycan başladı bide bz 31 aralık akşam çıkcaktk komutanda birine salmam demiş 1 ocakta çıkılcak die
cnm sıkılmıştı
senin heycan war mıı_???
bızımde 1 ocak aksam ustu evındevar tabii .)
Şimdi daha iyiyim ağır bi garip geçirdim sesim mesim gitmişti..
Soğuk havada dışarı çıkmıştım,o akşamdan beri hastayım desem yeri ..
bızımde 1 ocak aksam ustu evındevar tabii .)
Şimdi daha iyiyim ağır bi garip geçirdim sesim mesim gitmişti..
Soğuk havada dışarı çıkmıştım,o akşamdan beri hastayım desem yeri ..
nese kızlarcım ben kaçar kafam kazan walla tutamıorum bi uzanıyım sizlere ii geceler gece buralarda olursanız gelirim belki....
öpüyorumm
cnm sıkılmıştı
selam kızlarrr nasılız bakalım nasıl geçiyor günlerr
Tebrikler canım gözünaydın darısı hepimizin başına bende bi kendimi 200 lere ataydım yaaa
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ 'neee adımmmm attımm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı herkezin başınaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?