355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ee düğün nişan ne güzel canım işte

3-4 gun kalırım anca canım.baygınlık gelıyor onlarla 7/24 oluncada bakalım nlerrr olacakkk

hayırlısı olsun gizemcm sen fazla kasma boşver onları sen sevgiline bak

umarım zamanla değişirler cnm

sen alttan al bari o gün daha sonra tavrını koyarsın zaten

ne planı len bu

sevgilim geldiği gün napcamızın planı
ne mutlu sana ecrinim bol bol hasret giderin tabii.bizimkiside şubatta izne gelcem diyo bilemedim ki bi gelsin bi gelmesin diyorum kendi kendime ama o da oğluşu çok özlemiş o yüzden pek bişi diyemedim

inş tatlım rabbimden bi mani çıkmazsa düşünüorum bakalım sizde az daha sabredin bence erken şubat son 1 ay kala gelirse gelsin yoksa daha 2.5 ay warken göndermesi sıkıntı olur

Yol yorgunu olacak zaten. Sakin bir ortam dinleneceği bir ortam lazım ona. Aslına bana sorarsan eve gitmek ister herhalde. Özlemiştir evini de sonuçta.

canıım o bana geliyo ailesine diil gitmez benimle olmadan zaten gitsede ben göndermem ayrı mesele
o yüzden o gün akşama kadar beraberiz allah ,izin veririsee ...

tabikide cnm bende ölesine söledim zaten o kadar moralim bozukki kendimi saçma sapan şeylerle teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyoooo olmuyooooooooooo

tabikide cnm bende ölesine söledim zaten o kadar moralim bozukki kendimi saçma sapan şeylerle teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyoooo olmuyooooooooooo

az kaldııııııııııııııııııı sabredin yaaaaaaa zor biliyorum ama canım az daha sık dişini bak onuda orda üzme yaa yazık adama hem bebişe hem sana

ne mutlu sana ecrinim bol bol hasret giderin tabii.bizimkiside şubatta izne gelcem diyo bilemedim ki bi gelsin bi gelmesin diyorum kendi kendime ama o da oğluşu çok özlemiş o yüzden pek bişi diyemedim

kıyamam yaa özlemezmi bence gelsin evet uzuyacak falan ama onu da anlasana senin özlemin ayrı oğluşunki apayrı onun için. bizimkisi aliyimmiki izin falan dedi ben dedim sakın haa!!! ama senin durumun olsaydı almasını isterdim onun iyiliği için. gerçi gelip gittikten sonra ufaklık daha çok huysuzlaşmasın

yaa aılesı hersey hemen olsun modunda.bızde ztn ıstıozda.sırf onlar ıstıyor dıe bsylerı oyle ypmak ıstemem yani.aynı kafada degılız bazen ondan sıkıntı oluyor.smdı benmkı aradı yazamadım ondan.teyze oldum dedım de ( yakın arkadsım hamıleymıs ) cok mutlu oldu amca olduguna bak ne guzel evlendıler bıde cocukları oluyor dıo.içi gitti resmen.zaten ıstıyordu smdı soyler durur

ınsallah kavgasız cok guzel gunler gecırıp gelırım.snra ztn o buraya gelcek 1 ay olmadan.cnku ıs guc arıck etcek gelmesı zorlasır sonra dıe.. bıraz da burda vakıt gecırırız .))
ee acılsın ne var bunda gizoşş

ee düğün nişan ne güzel canım işte

hayırlısı olsun gizemcm sen fazla kasma boşver onları sen sevgiline bak

umarım zamanla değişirler cnm

sen alttan al bari o gün daha sonra tavrını koyarsın zaten

bende öle düşünüyorum ama şubatta doğum günü var benden ayrı olmak istemiyomuş.bak gelirsen ayrılmak daha zor olcak diyorum offff bilmiyorum cnm ya....
gönderme valla yıllarca onlarlaydı birazda artık bizle olsunlar demiii

walla göndermem yaa bizim olaylar farklı bide canım ben bekledim ben gözledim telini adamlar 1 hafta konuşmasalar nasıl die merak etmezler o yüzden öle adamlk olursa bölede göndermem ben...
gelmeleri ii oluoda gtmeleri ilkindende zor oluyo buraya alışıyo sana rahatlıga o yüzden gidip oraya adapte olamıyo bu sefer sıkıntıı yaa canım ama gelsin dogum gününde o zaman tabi o zamana allah kerim şimdiden plan yapmayında bz yaptk püüff dedi uçtu gtti o yüzden

off yaa bide bugün iş teklifi geldi sinir oldum tam gelme zamanında wakit geçircez ne güzel artk bakalım ...yılbaşından sonraymış umarım biz hasret giderdikten sonra hayırlısı ise olsun....:

az kaldııııııııııııııııııı sabredin yaaaaaaa zor biliyorum ama canım az daha sık dişini bak onuda orda üzme yaa yazık adama hem bebişe hem sana

ona zaten belli etmemek için o kadar çaba harcıyorum ki buda yıpratıyo beni galiba.ama olsun o yeterki fazla üzülmesin biz herşeyi göğüsleriz öle yada böle ....

ewet o da var en azından şimdi biraz unuttu babasını ilk gittiğinde bi kaç gün uyumadı desem yeridir
eşimde oğlum beni unuttumu diyipp duruyo bu durumda onu çok üzüyo ama napabiliriz demi

bu kadr yıpratma kendnııı cnm yaaa

bazen oluyo işte cnm

yıpratma kendinide bebişide canım lütfeen bak anlar oda huysuzlanır iki bebek war sende şimdi eşinde bebekleşmiştr artk üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…