İnşallah canım elimden geldiğince aranızda olmaya çalışıcam :)cnmm bundan snra burdasn sohbtlerde dha cok gorelım senıde
gec olsunda guc olmasın canımmm.adın neydı bu arada ??
İnşallahsagol canım benım.sızınde olacak burda herkese ben ecrın ve gızem tepük gecesı yapıcaz hatta.bızımkıler bıtmıs olcak ozmana
sagol canım benım.sızınde olacak burda herkese ben ecrın ve gızem tepük gecesı yapıcaz hatta.bızımkıler bıtmıs olcak ozmana
bnm 6 gun kalıcak varyaaa burayıı donatrm ifadelerle
evet canım eşimi bekliyorum bende. Bugün tam 4 buçuk sene oldu evleneli:) Bizim durumlar biraz farklı gibi biz üniversitede öğrenciyken evlendik:) Bu sene bitirdi eşim üniv.i ve ağustosta tecili kaldırıp kasımda gitti.
kızla kargomu gönderdim sonunda mutluyum
kızlar ne kadar çok ziyaretcilerimiz oluyo
İnşallah canım elimden geldiğince aranızda olmaya çalışıcam :)
Adım Mehtap canım :)
İnşallah
önce size tepük gecesi sonra banaaaaaave sonra diğer kızlaaaraaaaaa
Yok canım benim bir dönemim daha var okulun bitmesine. Kısmetse eşim mezuniyete yetişecekayy bizde aynı siz gibi olcaktık
ama şükür okul bitti öle ewlendik
ne mezunusunuz çalışıyomusun cnm
ozaman al sana ifadeee
6 guncugumuz mu kalmıss biziim amanda amannn.haftaya izmirin yolları taştan,gizem kaçar mehmet gelirrr
Eki Görüntüle 907657 Eki Görüntüle 907658 Eki Görüntüle 907659 Eki Görüntüle 907660 Eki Görüntüle 907661 Eki Görüntüle 907662
kızla kargomu gönderdim sonunda mutluyum
sağ salim ulaşır yerine inş gözün aydın hadi bende yolladım kargo bugün sevdicemeee yılabşı hediyesi inş kırılmadan gider :26: sen ne yolladın
al benden de o kadar yani duramazdım yerimde heyecandan uyuyamazdım
ozaman al sana ifadeee
6 guncugumuz mu kalmıss biziim amanda amannn.haftaya izmirin yolları taştan,gizem kaçar mehmet gelirrr
Eki Görüntüle 907657 Eki Görüntüle 907658 Eki Görüntüle 907659 Eki Görüntüle 907660 Eki Görüntüle 907661 Eki Görüntüle 907662
ohh kargo yollardadır smdı.bende ne ozenırdım gondermek ıcın ah ahhh...
zıyaretci iyidir,guzeldır,candırrvallahi cok okunur olduk hayır olsn
cok memnun oldum mehtapcım bende gizem .))
evet once bizi tepiin sonra bız sıızı tepicezz
ooo süppper askerın cok sevınceeeeeeeeek
oooooooooooooooo gizemmm süpersn işte buuuuuuuuu
fena gaza geldim
ayyyy gizemin çok duygulandım ama ben şimdiii
ama sizlerin adına çok seviniyorum o kadar beklediniz artık son günlerr
hahahaaaa anlaşıldı sende gaza geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?