355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aaayyyyyy inş inş bitsin artık şafak doğan güneş diyelim artık

çoook pissssss bzm neyımız eksık hohhhhh

hiç dimi yaaaaa

Son düzenleme:
[sıze=3]kızlar bu arada tebrik edin beni
çok beklediğimiz müfettişler bugün bakanlıktan denetim için geldiler
sonuç harikaaaa olumlu oldu çoooooooooookkkk mutluyum

bu arada bu gece benden bu kadar kızçelerimmm sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri yoksa vakitt asla bu kadar güzel geçemezdi

hadi bakalım herkes sevdiceklerini görsün rüyalarındaa iyi gecelerrr[/sıze]

tebrıklerrr kuzumm.cok mutlu oldumm.hadı uyu ozmn sen bebısınle musmutlu guzel ruyalarr.bızde senı cook sevıyoruzz kii

senın adına cok sevndm cnm ne gzl bı hbar tebrk ederm sende ıyıkı varsn ıyı geceler sevdgnı ruyanda gör gzl bırgne başlaa

Tebrik ederim canım ne güzel bir başarı
Bende iyi ki sizi tanımışım diyorum Enerjiniz harika
Sana da iyi geceler:) Birazcıkda olsa rüyalarla hasretimizi dindiririz inşallah

Son düzenleme:
benımkının aramsını beklıom .s

Cennetteki Meleklerimize yazdığımız mektupları paylaşalım -- konusunu okudum smdı bı.gozlerım doldu cok kotu oldum hemen cktım of yaa :/

benide ekleyebilirmisin safakmatige benim acemi birligi tokat merkez / usta birligi van cnm safak 312

benımkının aramsını beklıom .s

Cennetteki Meleklerimize yazdığımız mektupları paylaşalım -- konusunu okudum smdı bı.gozlerım doldu cok kotu oldum hemen cktım of yaa :/

amman yavrum ya girme öyle yerlere. Zaten ufacık kalmış psikolojimiz o da hepten bozulup gidecek. Ben şahsen hiç dayanamıyorum bu askerlik beni iyice güçsüzleştirdi..

forum takıbe bakayım dedım o cıktı bı gırdım off.bebıslerını kaybeden anneler... cocuklarına yazdıkları falan.ouff cok acı ya :/ Allah kmseye vermesın oyle acı
o nedir canımcımm ?

amman yavrum ya girme öyle yerlere. Zaten ufacık kalmış psikolojimiz o da hepten bozulup gidecek. Ben şahsen hiç dayanamıyorum bu askerlik beni iyice güçsüzleştirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…