355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Benim eşimde şuan devriyede. Rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcıları olsun. Onları tüm belalardan korusun
Haftasonu yanına gitmiştim çarşı izninde ve gündüz olmasına rağmen hava dehşet şekilde soğuktu. Şuan kim bilir nasıldır düşünmek bile istemiyorum

amiiin canımm.aglama ama :/ nerdeydi vanmıydı?? kalın gıyınmıstır heraldee? alısıyor ınsan sogugada canım.bızımkısıde ızmırden ankaraya gıdınce zorda olsa alısmıstı :S

amiiin canımm.aglama ama :/ nerdeydi vanmıydı?? kalın gıyınmıstır heraldee? alısıyor ınsan sogugada canım.bızımkısıde ızmırden ankaraya gıdınce zorda olsa alısmıstı :S

Yok canım Kırıkkale'de ama inan ki doğuyu aratmıyor soğuğu. Haftasonu gece yoldayken -17 gösteriyordu şuanda -10 muş ( 2 haftadır dereceyi hiç artı görmedik diyor. elleri nasıl çatlamış soğuktan..

beterın beterı var varsn tek soguk olsn bnmkını anlatsam oturur halıne şükredersnnn uzulme........

beterın beterı var varsn tek soguk olsn bnmkını anlatsam oturur halıne şükredersnnn uzulme........

Haklısın canım, öyle düşününce tek derdimiz soğuk olsun diyor insan. Ama sonuçta benim diğer yarım, canım. Düşünmeden, üzülmeden edemiyorum. Hepimiz için böyledir eminim. Allah onları korusun bizlere de boooll booll sabır versin..

evet canım inan ki moral olsu tabi sen benden iyi biliyorsun bu işleri

ooo süppper askerın cok sevınceeeeeeeeek

oooooooooooooooo gizemmm süpersn işte buuuuuuuuu
evet bebeğim bencede
benide ekleyebilirmisin safakmatige benim acemi birligi tokat merkez / usta birligi van cnm safak 312

aman Allah ım gözlerime inanamıyorum sonunda van diyen biri çıktı neresi vanın Allah kavuştursun bu arada heyecan yaptım ben

defter yolladım içine mektup yazdım resimlerimizle biraz oynadım momentcam ile değişik bi halde onları koydum bide kapsül ilaçların içini boşaltıp notlar yazdım içine koydum cam kavonaza doldurdum öle yolladım ben zaten hem moral olsun hemde bu yılbaşı ayrıyız diye dert etmeye başladı yanında olduumu hissettirmek istedim yılbaşı hediyesi niyetiyle yolladım

Son düzenleme:
anladmmm.onlar asker alısırlar elbet sogugada .)) bız ankaradayken bir komutan gıcıklık olsun dıe bızımkının kamufılasjını cıkarttırıp kara yatırmıstı.ateslıydı hastaydı bu ıyı gelır dıyıp bunu yaptırmı.hc unutmam bu olayı.ınsallah bıtırıp gelsınde sag salim...

çok güzel düşünmüşsün canım

yok artık yazık günah ya :26:

ahh ahhh cnm cok sukur ıyı yonlernı gor benm ıyı yoon gorebılck bı tarafıım bıle yok :) ısıtıcı bıle yoktuu sogukta oturyrlrdıı kendılerı gıttı ufo aldılr betern beterı vr boşver ıı ynndn bak askerlık bu okdrcıkta ne yazıkkı olacak

Amin canım. Bizimkiler daha kısa süre olmasına rağmen neler çektiler ki sizinkiler eminim daha çok şey yaşamışlardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…