355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

şükürler olsun bitiyor bu çile .. yasadıklarını bır o bılır bı Allah yani ama gercekten cok zor.devrecılıgın oldugu bı yerde cahil insanların oldugu bı yerde hele de anlayıs sıfırsa gercekten askerlık cekılmez bır hal alıyor.bır yerlerıne kalıcı bır sey olmadan gelmesıne sevınıyorum dusunun... psikopat komutanın tekının bıcaklamasını mı soylesem yoksa kaza susu verılen morarmalarınımı .. :18: allah kotu ınsan cıkarmasın karsımıza

keşke gizemciğim keşke anlasalar

bıçaklamamı ne dıosnnn yaaa

amin canım ya inançsız insan çıkarmasın Allah karşımıza neler yaşıyorlar ne sıkıntılar çekiyorlar bilmiyoruz ki Allah hepsinin yardımcısı olsun

hı hıı oyle dıyorumm ./ komutanın tekı ıcıp ıcıp gelmıs ılerı gerı konusmus.bızımkıde dururmu cevap vermıs adam bıcaklamıs bızımkını.izi de var.ebediyende olacak.cok snır olmustu ız kaldı dıe.2 tane oyle ızı oldu askerlık sagolsun.gebermeden geldıgıne sukretcem yani tabi gelirse daha 6 gun varr

bıçaklamamı ne dıosnnn yaaa

offfffffffffffffffffff iyice boguluyorumm boyle duyunca ya offffffffffffff

Aman canım neler diyorsuun ayy bir kez daha korktum :18: Allah hayırlı kimselerle karşılaştırsın hepsini..

kizlar usta birlgini vanda yapacak yada yapan sevdiginiz var mi ? benim nisanlim bu cumartesi vana gidiyor cok uzgunum , korkuyorum

bende ölen birini duymuştum geç uyandı diye sinirle elinde ingiliz anahtar varmış atmış kafasına gelmiş beyin kanamasından ölmüş kaza demişler tabi gerçeği çok sonra öğrenmişler

valahıııı ıcımı sıkıntı kapladııııııııııııııııııııııı

bogulma kzum hayatın gerceklerı bunlar.bsy olmaz senınkıne uzulme.bızımkı ordakı askerler gıbı hıc olamadı yanı.haksızlıkmı var hemen konusur gıder ıkna eder.gırnede yda kıbrısın herhangı bır bolugunde adı nı mutlaka bılırler.heryerden santreli aradıkları ıcın gercek ısmını bılmeselerde kodunu bılırler.hal boyle olunca göze batan ınsan oluyor.o bıcaklayan komutanında emeklılıgı yandı.emeklılıık tazmınatı parası vs hc bsy alamıcak.bitti butun askerı hayatı.az bıle ona ...

offfffffffffffffffffff iyice boguluyorumm boyle duyunca ya offffffffffffff

Ben geldimm
Ne kdr gecikmis olsamda safak attirmadan uyumam 115
Vee 56.ayimiz artik omrusum geldigi zmn burayi okursa gorur cok seviyorum seni herseyim nice bi gununu bile ayri gecirmedigimiz 56 aylara :103: :103:

Son düzenleme:
valahıııı ıcımı sıkıntı kapladııııııııııııııııııııııı
kaplamasın tatlım Allah a emanetler
Ben geldimm
Ne kdr gecikmis olsamda safak attirmadan uyumam 115
Vee 58.ayimiz artik omrusum geldigi zmn burayi okursa gorur cok seviyorum seni herseyim nice bi gununu bile ayri gecirmedigimiz 58 aylara :103: :103:

oo canım hoşgeldin nerelerdesin

ıns olmaz bnmkıde oyle cenesını tutaan eyvallah cekıceekk bı cocuk degl geceen bnmkı bı kelıme etı dıe 10 mu 20 mu surunme cezasıı vermısler hepsne bnmkının oldgnu bılmıoms arkdşlrı onun yuzndn ceza aldgnı ıclerndn kufur etmslerdır bnm olmadgmı bıldklrı ıcın ddı gttı bı cocugu kenra cektıı boynundn tutmuşş kufur ettn mı lan anama babama dems yok vallahııı etmedımm demiş cocukta heeem suclu hemde kufr ettn mı dıo cocugaa kızıyo boylee bıı sevgılım var oyle susmaz bakalmm neler olcaaaaaaaaak

kizlar usta birlgini vanda yapacak yada yapan sevdiginiz var mi ? benim nisanlim bu cumartesi vana gidiyor cok uzgunum , korkuyorum

canım benim kuzenim vanda yapmıştı gerçi baya bi zaman geçti ama iyiydi yani baya rahattı, korkma. tek sorunu soğuk bol bol içlik alsın yanına. hatta termal içlikler var onlarında baya bir faydası oluyor. Allah kavuştursun tatlımm..

nöbete giderken öyle bi giyiniyorlarmış ki 15 kilo oluyo üstümdekiler diyo kıyamam ya aman üşümesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…