keşke gizemciğim keşke anlasalar
Öyledir mutlaka ama şükür ki siz geride bıraktınız artık o günleri darısı bizlere inşallah..
şükürler olsun bitiyor bu çile .. yasadıklarını bır o bılır bı Allah yani ama gercekten cok zor.devrecılıgın oldugu bı yerde cahil insanların oldugu bı yerde hele de anlayıs sıfırsa gercekten askerlık cekılmez bır hal alıyor.bır yerlerıne kalıcı bır sey olmadan gelmesıne sevınıyorum dusunun... psikopat komutanın tekının bıcaklamasını mı soylesem yoksa kaza susu verılen morarmalarınımı .. :18: allah kotu ınsan cıkarmasın karsımıza
şükürler olsun bitiyor bu çile .. yasadıklarını bır o bılır bı Allah yani ama gercekten cok zor.devrecılıgın oldugu bı yerde cahil insanların oldugu bı yerde hele de anlayıs sıfırsa gercekten askerlık cekılmez bır hal alıyor.bır yerlerıne kalıcı bır sey olmadan gelmesıne sevınıyorum dusunun... psikopat komutanın tekının bıcaklamasını mı soylesem yoksa kaza susu verılen morarmalarınımı .. :18: allah kotu ınsan cıkarmasın karsımıza
bıçaklamamı ne dıosnnn yaaa
hı hıı oyle dıyorumm ./ komutanın tekı ıcıp ıcıp gelmıs ılerı gerı konusmus.bızımkıde dururmu cevap vermıs adam bıcaklamıs bızımkını.izi de var.ebediyende olacak.cok snır olmustu ız kaldı dıe.2 tane oyle ızı oldu askerlık sagolsun.gebermeden geldıgıne sukretcem yani tabi gelirse daha 6 gun varr
amin canım ya inançsız insan çıkarmasın Allah karşımıza neler yaşıyorlar ne sıkıntılar çekiyorlar bilmiyoruz ki Allah hepsinin yardımcısı olsun
bıçaklamamı ne dıosnnn yaaa
bende ölen birini duymuştum geç uyandı diye sinirle elinde ingiliz anahtar varmış atmış kafasına gelmiş beyin kanamasından ölmüş kaza demişler tabi gerçeği çok sonra öğrenmişler
offfffffffffffffffffff iyice boguluyorumm boyle duyunca ya offffffffffffff
kizlar usta birlgini vanda yapacak yada yapan sevdiginiz var mi ? benim nisanlim bu cumartesi vana gidiyor cok uzgunum , korkuyorum
kaplamasın tatlım Allah a emanetlervalahıııı ıcımı sıkıntı kapladııııııııııııııııııııııı
Ben geldimm
Ne kdr gecikmis olsamda safak attirmadan uyumam 115
Vee 58.ayimizartik omrusum geldigi zmn burayi okursa gorur cok seviyorum seni herseyim nice bi gununu bile ayri gecirmedigimiz 58 aylara :103: :103:
bogulma kzum hayatın gerceklerı bunlar.bsy olmaz senınkıne uzulme.bızımkı ordakı askerler gıbı hıc olamadı yanı.haksızlıkmı var hemen konusur gıder ıkna eder.gırnede yda kıbrısın herhangı bır bolugunde adı nı mutlaka bılırler.heryerden santreli aradıkları ıcın gercek ısmını bılmeselerde kodunu bılırler.hal boyle olunca göze batan ınsan oluyor.o bıcaklayan komutanında emeklılıgı yandı.emeklılıık tazmınatı parası vs hc bsy alamıcak.bitti butun askerı hayatı.az bıle ona ...
kizlar usta birlgini vanda yapacak yada yapan sevdiginiz var mi ? benim nisanlim bu cumartesi vana gidiyor cok uzgunum , korkuyorum
canım benim kuzenim vanda yapmıştı gerçi baya bi zaman geçti ama iyiydi yani baya rahattı, korkma. tek sorunu soğukbol bol içlik alsın yanına. hatta termal içlikler var onlarında baya bir faydası oluyor. Allah kavuştursun tatlımm..
Allah korusun askerlerimizi ve tüm askerleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?