bızımkınde sansın Ş si yok ben 5 yıldır hc goremedım malesefff.hani bsyı cok ıstersın hatta garantıdır alman yapman ama son dk ka bitti derler.heh bızımde ole ıste.sabır sabır cekıyorum şiştim artık..
şaka gıbı bır askerlıktı bızımkı.cokca sey yasadık artık bıtsın ıstıyorumm..
en basıtınden ornek vereyım ben sıze; asker kendını sılahıyla cekıp vuruyor.sorusturmada da soyle dıyorlar: nısanlısından ayrıldı sevgılısıyle soyle oldu ztn psıkolojı bzktu cektı vurdu.halbuki olay oyle deıl.yapılan baskı psıkolojık olarak ordan kaynaklanıyor ve hep ört bas... olan askerlere oluyor ne dıyeyım...
bencede tutsun ama bnmkıde tutcak bı ınsn degll bakalm artıkk bol bol dua edıyorumm elımde baskkda bsı gelmıone yapcak cnmm
yok canım geçmez bizde 7. yılımızda ayrı olacağız
amin canım ama o kadar da kötü değil askeriyenin içi rahat gerçi aynı kışla değil ama olsun çok yakın ha kötü haberim ise 4 aralık da teslm oldu ama hala çarşı izni yok bir süre de olmayacakmış ktm ye katılacak mı?aynen cnm dogu olunca bir baska oluyor ister istemez insan hep en kotusunu dusunuyor cok zorr rabbim onlari bize bagislasin
sağol canım amin. Bi de nemlendirici kremde alsın. kuzenimin baya bir çatlamıştı özellikle kulakları ve dudakları. gerçi şuan eşimin olduğu bölgede çok soğuk ve çeşit çeşit nemlendirici koymama rağmen hiç birini kullanmıyormuş. elleri, yüzü falan çatlamışAh şu erkekler..
bu saatte bu kadar ınsan vallahi masallahh
evet canım inşallahOlsun cnm geldigi zmn telafi edersiniz ondan sonraki butun yil donumlerindede hep beraber olursunuz insallah
hHAHAHA haftasonuda degıl oysakı
Aman masallah keyiflerimiz yerindeevet canım inşallah
evet bugün çok güzl kuzum
yok canım geçmez bizde 7. yılımızda ayrı olacağız
amin canım ama o kadar da kötü değil askeriyenin içi rahat gerçi aynı kışla değil ama olsun çok yakın ha kötü haberim ise 4 aralık da teslm oldu ama hala çarşı izni yok bir süre de olmayacakmış ktm ye katılacak mı?
ben daha ilk yılımda ayrıydım yıldönümüzden 4 gün önce teslim oldu askeriyeye içimde kaldıherşeyimde ilkim oldu bu konuda da ilkim oldu ama yanımda değildi
bi gelsinler de telafi edersiniz canım herşeyin telafisi olur yanyana olduktan sonraben daha ilk yılımda ayrıydım yıldönümüzden 4 gün önce teslim oldu askeriyeye içimde kaldıherşeyimde ilkim oldu bu konuda da ilkim oldu ama yanımda değildi
hadi ya o kdr uzun sure carsi izni yok mu ? bizim tek sorunumuz beni her zaman arayamiyor cunku ben yurt disindayim =( ktm katilacak mi bilmiyorum
Ve bir ayetin sicakligi sariyor yuregimi,Allah sabredenle beraberdir. Ömer gittiginden beri favori cumlem oldu kendime hatirlatip duruyorum
35 gun sonra hep yanında bebegm uzulme.. bnmde dogm gnmde askerdeydı dha yenı gıtmstı 2 hafta olmştuu ama geldgnde cok gzll seyerrr olckkkk yeterkı o gelsn yeterkı oyle dusun
Ne demek tatlımm:)cok sagol cnm bu bilgiler icin soyleyim alsin kulansin
Olsun bndan sonrakilerde hep birlikte olursunuz cnmben daha ilk yılımda ayrıydım yıldönümüzden 4 gün önce teslim oldu askeriyeye içimde kaldıherşeyimde ilkim oldu bu konuda da ilkim oldu ama yanımda değildi
Ve bir ayetin sicakligi sariyor yuregimi,Allah sabredenle beraberdir. Ömer gittiginden beri favori cumlem oldu kendime hatirlatip duruyorum
doğru diyorsun bebeğim valla aaayyy kıyamam ben sana gelsinlerde bi an önce
biz kılpayı yetiştik doğum günlerimize onunki 21 şubat benimki 20 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?