355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sooonn gunler sooonn

aynen cnm dogu olunca bir baska oluyor ister istemez insan hep en kotusunu dusunuyor cok zorr rabbim onlari bize bagislasin
amin canım ama o kadar da kötü değil askeriyenin içi rahat gerçi aynı kışla değil ama olsun çok yakın ha kötü haberim ise 4 aralık da teslm oldu ama hala çarşı izni yok bir süre de olmayacakmış ktm ye katılacak mı?

cok sagol cnm bu bilgiler icin soyleyim alsin kulansin

hadi ya o kdr uzun sure carsi izni yok mu ? bizim tek sorunumuz beni her zaman arayamiyor cunku ben yurt disindayim =( ktm katilacak mi bilmiyorum

ben daha ilk yılımda ayrıydım yıldönümüzden 4 gün önce teslim oldu askeriyeye içimde kaldı herşeyimde ilkim oldu bu konuda da ilkim oldu ama yanımda değildi

35 gun sonra hep yanında bebegm uzulme.. bnmde dogm gnmde askerdeydı dha yenı gıtmstı 2 hafta olmştuu ama geldgnde cok gzll seyerrr olckkkk yeterkı o gelsn yeterkı oyle dusun

ben daha ilk yılımda ayrıydım yıldönümüzden 4 gün önce teslim oldu askeriyeye içimde kaldı herşeyimde ilkim oldu bu konuda da ilkim oldu ama yanımda değildi
bi gelsinler de telafi edersiniz canım herşeyin telafisi olur yanyana olduktan sonra
hadi ya o kdr uzun sure carsi izni yok mu ? bizim tek sorunumuz beni her zaman arayamiyor cunku ben yurt disindayim =( ktm katilacak mi bilmiyorum

evet canım maalesef doğu olduğu için çok zor çarşı izni falan bakalım bekliyorum bende dört gözle

35 gun sonra hep yanında bebegm uzulme.. bnmde dogm gnmde askerdeydı dha yenı gıtmstı 2 hafta olmştuu ama geldgnde cok gzll seyerrr olckkkk yeterkı o gelsn yeterkı oyle dusun

doğru diyorsun bebeğim valla aaayyy kıyamam ben sana gelsinlerde bi an önce
biz kılpayı yetiştik doğum günlerimize onunki 21 şubat benimki 20 şubat

Ve bir ayetin sicakligi sariyor yuregimi,Allah sabredenle beraberdir. Ömer gittiginden beri favori cumlem oldu kendime hatirlatip duruyorum

doğru diyorsun bebeğim valla aaayyy kıyamam ben sana gelsinlerde bi an önce
biz kılpayı yetiştik doğum günlerimize onunki 21 şubat benimki 20 şubat

aynen oyle tatlım sabredıceez cnku yolun sonu aydınlıklarla doluuu

ehe ne mutluu sizeee maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…