bende ölen birini duymuştum geç uyandı diye sinirle elinde ingiliz anahtar varmış atmış kafasına gelmiş beyin kanamasından ölmüş kaza demişler tabi gerçeği çok sonra öğrenmişler
Aman canım neler diyorsuunayy bir kez daha korktum :18: Allah hayırlı kimselerle karşılaştırsın hepsini..
canım biraz önce de yazdım gözünden kaçtı heralde tek ben varım başka da yokvan erciç te şu anda
kaplamasın tatlım Allah a emanetler
oo canım hoşgeldin nerelerdesin
dogrudur canım.askerıyede her olay gercek deıl bunu unutmayın.o sehıt haberlerı varya bıze gelır 1 hafta sonra.sayısı bıle dgru deıldır.ne dolaplar donuyor ne oyunlar kımbılır... bızımkınede dedıler mahkemeye cıkma gercegı anlatma.cnku bu ısler rutbe rutbe.onu sıkayet etmesı demek basındakı daha buyuklerı etkılıyor.bızımkıde sırf arada sevdıgı komutanlarda yanması dıe olayı baska turlu anlattı ama adamında hayatını yaktı.adamın bunca yıllık emegı gıtms oldu ıste.bir içkiyle ve bir saldırmayla... bu kadar basıt.. bana ılk soledıgınde aklm almadı.dedıkı demıre vurdum.telefında acık acık soyleyemıorda.bı gıttım yanına gosterdı ızı.sok oldum.snra anlattı gercekleri ...
agactan dustu kaburgasını kırdı hala ıyılesmedı ne yattıgı yerde duruyor ne uyuyabılıyor duzgunce.yanı tek parca gelmesı bızım ıcın mucıze oldu.( agactan da komutanın tekı işini yaptırtmak ıcın cıkartmıs sonra defolup gıtmıs tek basına bırakıp.bızımkınınde ayagı kaymıs )
amiiiiiiiiiiiin ya vallahiiiiiiiiiiiiiii boyle duydukca vee ondn dınledıkcee bın kat dha nefrt edıorm bu olydn
dogrudur canım.askerıyede her olay gercek deıl bunu unutmayın.o sehıt haberlerı varya bıze gelır 1 hafta sonra.sayısı bıle dgru deıldır.ne dolaplar donuyor ne oyunlar kımbılır... bızımkınede dedıler mahkemeye cıkma gercegı anlatma.cnku bu ısler rutbe rutbe.onu sıkayet etmesı demek basındakı daha buyuklerı etkılıyor.bızımkıde sırf arada sevdıgı komutanlarda yanması dıe olayı baska turlu anlattı ama adamında hayatını yaktı.adamın bunca yıllık emegı gıtms oldu ıste.bir içkiyle ve bir saldırmayla... bu kadar basıt.. bana ılk soledıgınde aklm almadı.dedıkı demıre vurdum.telefında acık acık soyleyemıorda.bı gıttım yanına gosterdı ızı.sok oldum.snra anlattı gercekleri ...
agactan dustu kaburgasını kırdı hala ıyılesmedı ne yattıgı yerde duruyor ne uyuyabılıyor duzgunce.yanı tek parca gelmesı bızım ıcın mucıze oldu.( agactan da komutanın tekı işini yaptırtmak ıcın cıkartmıs sonra defolup gıtmıs tek basına bırakıp.bızımkınınde ayagı kaymıs )
al bendende o kadar şimdi gizemin anlattıklarını okudukça iice diş biliyorum valla o şekilde davranan komutanlara tmm arada iilerde var ama böle kötü davrananlara fena diş biliyorum
canım benim kuzenim vanda yapmıştı gerçi baya bi zaman geçti ama iyiydi yani baya rahattı, korkma. tek sorunu soğukbol bol içlik alsın yanına. hatta termal içlikler var onlarında baya bir faydası oluyor. Allah kavuştursun tatlımm..
Ben geldimm
Ne kdr gecikmis olsamda safak attirmadan uyumam 115
Vee 56.ayimizartik omrusum geldigi zmn burayi okursa gorur cok seviyorum seni herseyim nice bi gununu bile ayri gecirmedigimiz 56 aylara :103: :103:
ıns olmaz bnmkıde oyle cenesını tutaan eyvallah cekıceekk bı cocuk degl geceen bnmkı bı kelıme etı dıe 10 mu 20 mu surunme cezasıı vermısler hepsne bnmkının oldgnu bılmıoms arkdşlrı onun yuzndn ceza aldgnı ıclerndn kufur etmslerdır bnm olmadgmı bıldklrı ıcın ddı gttı bı cocugu kenra cektıı boynundn tutmuşş kufur ettn mı lan anama babama dems yok vallahııı etmedımm demiş cocukta heeem suclu hemde kufr ettn mı dıo cocugaa kızıyoboylee bıı sevgılım var oyle susmaz bakalmm neler olcaaaaaaaaak
ay yazık yaa. hani askerlikte olur bazı şeyler falan diyoruz da bu kadarına da pes diyorum! Hiç mi duygu kalmamış bunlardaİnsan işin içine girmeden dediğin gibi herşeyi yüzeysel görüyor, bilmiyor canım. Sadece yaşayanlar anlıyor..
amin canım doğu olnca daha bi zor oluyor değil mi çok iyi anlıyorum seni Allah a emanetler :26::26:evet cnm gormedim benimde nisanlim van ozalpda yapacak usta birligini bu cumartesu gunu teslim olacak allah yardimcilari olsun insallah sag saglim donerler
Yaa arkadasimda kaliyorum bazen o znmda boyle giremiyorum anca telden bakabiliyorum birazda zor oluyor cnm ama takipteyim sizlerii
mantıksızlıkk resmen saglam verıorsam savaş yoksa saglamm gerı vermenz lazm keyfe kederrr işler bune ya !!!
ayy ne guzelll.bizde 3 ocakta 62. ayımızı doldurucazz ve en guzelıde yanında olucam ınsallahh
vallahi cenesını tutmazsa sıkıntı ceker bızım gıbı sekıl 1-a :18:
iyi yanı ordan gıttıgınde bıle yıllar sonrada gecse komutanları ondan hep bahsedıcek bunu cok ıyı bılıyor.kımıne oyle seyler yasattiki unutmaları mumkun deıl.. asıl golü gıtmeden 1 gun once atıcak ama
aynen öle ama orda malesef ki işler öle yürümüyo rütbe var askerin kafası atar karşısındaki askeri vurur sonra şehit oldu nede e teröristler öldürdü aahhh aaahhh olaylar olaylar olaylar Allah sağ salim gelmelerini nasip etsin bırak şikayette edemiyon şikayet edincede suçlu sen oluyosun nasıl iş anlamadım
ayy ne guzelll.bizde 3 ocakta 62. ayımızı doldurucazz ve en guzelıde yanında olucam ınsallahh
vallahi cenesını tutmazsa sıkıntı ceker bızım gıbı sekıl 1-a :18:
iyi yanı ordan gıttıgınde bıle yıllar sonrada gecse komutanları ondan hep bahsedıcek bunu cok ıyı bılıyor.kımıne oyle seyler yasattiki unutmaları mumkun deıl.. asıl golü gıtmeden 1 gun once atıcak ama
amin canım doğu olnca daha bi zor oluyor değil mi çok iyi anlıyorum seni Allah a emanetler :26::26:
anladım canım kaybolma
sagol cnm insallah rahat yapar askerligini evet soyleyim bol bol alsin iclik kazak falan senide allaha kavustursun cnm
aynen cnm dogu olunca bir baska oluyor ister istemez insan hep en kotusunu dusunuyor cok zorr rabbim onlari bize bagislasinamin canım doğu olnca daha bi zor oluyor değil mi çok iyi anlıyorum seni Allah a emanetler :26::26:
anladım canım kaybolma
Masallah cnm bnm darisi bizlerin basina bnmki anca 5.yilda donmus olacak
Kaybolmam cnm birakirmiyim sizleri yoksa nasil gecer bu gunler
ne sans senınkındede allah sag salım gertrsn bukdr olmaz ya kölemı bunlarrr !!!! pes
ay yazık yaa. hani askerlikte olur bazı şeyler falan diyoruz da bu kadarına da pes diyorum! Hiç mi duygu kalmamış bunlardaİnsan işin içine girmeden dediğin gibi herşeyi yüzeysel görüyor, bilmiyor canım. Sadece yaşayanlar anlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?