355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

dogrudur canım.askerıyede her olay gercek deıl bunu unutmayın.o sehıt haberlerı varya bıze gelır 1 hafta sonra.sayısı bıle dgru deıldır.ne dolaplar donuyor ne oyunlar kımbılır... bızımkınede dedıler mahkemeye cıkma gercegı anlatma.cnku bu ısler rutbe rutbe.onu sıkayet etmesı demek basındakı daha buyuklerı etkılıyor.bızımkıde sırf arada sevdıgı komutanlarda yanması dıe olayı baska turlu anlattı ama adamında hayatını yaktı.adamın bunca yıllık emegı gıtms oldu ıste.bir içkiyle ve bir saldırmayla... bu kadar basıt.. bana ılk soledıgınde aklm almadı.dedıkı demıre vurdum.telefında acık acık soyleyemıorda.bı gıttım yanına gosterdı ızı.sok oldum.snra anlattı gercekleri ...

agactan dustu kaburgasını kırdı hala ıyılesmedı ne yattıgı yerde duruyor ne uyuyabılıyor duzgunce.yanı tek parca gelmesı bızım ıcın mucıze oldu.( agactan da komutanın tekı işini yaptırtmak ıcın cıkartmıs sonra defolup gıtmıs tek basına bırakıp.bızımkınınde ayagı kaymıs )

bende ölen birini duymuştum geç uyandı diye sinirle elinde ingiliz anahtar varmış atmış kafasına gelmiş beyin kanamasından ölmüş kaza demişler tabi gerçeği çok sonra öğrenmişler

Aman canım neler diyorsuun ayy bir kez daha korktum :18: Allah hayırlı kimselerle karşılaştırsın hepsini..

ne sans senınkındede allah sag salım gertrsn bukdr olmaz ya kölemı bunlarrr !!!! pes

amiiiiiiiiiiiin ya vallahiiiiiiiiiiiiiii boyle duydukca vee ondn dınledıkcee bın kat dha nefrt edıorm bu olydn

al bendende o kadar şimdi gizemin anlattıklarını okudukça iice diş biliyorum valla o şekilde davranan komutanlara tmm arada iilerde var ama böle kötü davrananlara fena diş biliyorum

çok şükür bitirdiniz canım insanlık dışı olanlar yaşananlar

ay yazık yaa. hani askerlikte olur bazı şeyler falan diyoruz da bu kadarına da pes diyorum! Hiç mi duygu kalmamış bunlarda İnsan işin içine girmeden dediğin gibi herşeyi yüzeysel görüyor, bilmiyor canım. Sadece yaşayanlar anlıyor..

al bendende o kadar şimdi gizemin anlattıklarını okudukça iice diş biliyorum valla o şekilde davranan komutanlara tmm arada iilerde var ama böle kötü davrananlara fena diş biliyorum

mantıksızlıkk resmen saglam verıorsam savaş yoksa saglamm gerı vermenz lazm keyfe kederrr işler bune ya !!!

sagol cnm insallah rahat yapar askerligini evet soyleyim bol bol alsin iclik kazak falan senide allaha kavustursun cnm

ayy ne guzelll.bizde 3 ocakta 62. ayımızı doldurucazz ve en guzelıde yanında olucam ınsallahh

vallahi cenesını tutmazsa sıkıntı ceker bızım gıbı sekıl 1-a :18:

iyi yanı ordan gıttıgınde bıle yıllar sonrada gecse komutanları ondan hep bahsedıcek bunu cok ıyı bılıyor.kımıne oyle seyler yasattiki unutmaları mumkun deıl.. asıl golü gıtmeden 1 gun once atıcak ama

Ben geldimm
Ne kdr gecikmis olsamda safak attirmadan uyumam 115
Vee 56.ayimiz artik omrusum geldigi zmn burayi okursa gorur cok seviyorum seni herseyim nice bi gununu bile ayri gecirmedigimiz 56 aylara :103: :103:

biz sadece onlardan dınnlıyoruz bıde onlar yaşıyoo allahımm nolur bin kaaat daha guc kuvvet sabır ver onlara bızdekı sabır gucunde onlara verrr kıyamam !!!

evet cnm gormedim benimde nisanlim van ozalpda yapacak usta birligini bu cumartesu gunu teslim olacak allah yardimcilari olsun insallah sag saglim donerler
amin canım doğu olnca daha bi zor oluyor değil mi çok iyi anlıyorum seni Allah a emanetler :26::26:
Yaa arkadasimda kaliyorum bazen o znmda boyle giremiyorum anca telden bakabiliyorum birazda zor oluyor cnm ama takipteyim sizlerii

anladım canım kaybolma

mantıksızlıkk resmen saglam verıorsam savaş yoksa saglamm gerı vermenz lazm keyfe kederrr işler bune ya !!!

aynen öle ama orda malesef ki işler öle yürümüyo rütbe var askerin kafası atar karşısındaki askeri vurur sonra şehit oldu nede e teröristler öldürdü aahhh aaahhh olaylar olaylar olaylar Allah sağ salim gelmelerini nasip etsin bırak şikayette edemiyon şikayet edincede suçlu sen oluyosun nasıl iş anlamadım

bencede tutsun ama bnmkıde tutcak bı ınsn degll bakalm artıkk bol bol dua edıyorumm elımde baskkda bsı gelmıo ne yapcak cnmm

vallahıı tek derdımm nisan ayının gelmesiiiiiiiiii artık gelmelıı bıran onceee ben beklerm ama onunn ıcın orada yasamak zooor kyamam

amin canım doğu olnca daha bi zor oluyor değil mi çok iyi anlıyorum seni Allah a emanetler :26::26:

anladım canım kaybolma

Masallah cnm bnm darisi bizlerin basina bnmki anca 5.yilda donmus olacak
Kaybolmam cnm birakirmiyim sizleri yoksa nasil gecer bu gunler

sagol cnm insallah rahat yapar askerligini evet soyleyim bol bol alsin iclik kazak falan senide allaha kavustursun cnm

sağol canım amin. Bi de nemlendirici kremde alsın. kuzenimin baya bir çatlamıştı özellikle kulakları ve dudakları. gerçi şuan eşimin olduğu bölgede çok soğuk ve çeşit çeşit nemlendirici koymama rağmen hiç birini kullanmıyormuş. elleri, yüzü falan çatlamış Ah şu erkekler..

bızımkınde sansın Ş si yok ben 5 yıldır hc goremedım malesefff.hani bsyı cok ıstersın hatta garantıdır alman yapman ama son dk ka bitti derler.heh bızımde ole ıste.sabır sabır cekıyorum şiştim artık..

şaka gıbı bır askerlıktı bızımkı.cokca sey yasadık artık bıtsın ıstıyorumm..

en basıtınden ornek vereyım ben sıze; asker kendını sılahıyla cekıp vuruyor.sorusturmada da soyle dıyorlar: nısanlısından ayrıldı sevgılısıyle soyle oldu ztn psıkolojı bzktu cektı vurdu.halbuki olay oyle deıl.yapılan baskı psıkolojık olarak ordan kaynaklanıyor ve hep ört bas... olan askerlere oluyor ne dıyeyım...

ne sans senınkındede allah sag salım gertrsn bukdr olmaz ya kölemı bunlarrr !!!! pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…