aaaaa ben salihliliyim canımmmmm:)))Manisa salihlide canm
izmirde okuyorum ben salihliye 1 saat ailem salihlide doğma büyüme oralıyım her hafta gidiyorum eve:)Cok sevindim canm suan orda mı oturuyosun
iki bucuk aylık evliyken askere gitti cok zor geliyo bana onun yoklugu
kızlar selam hepinize.. sarı bu sabah aradı. dün arayamamasının sebebi şarjı bitmiş dün gece takabilmiş ve tlf kartıda alamamış.. sorunlarımı anlattım bu mu yani dedi bende daha ciddi bi sorun olduğunu düşünmüştüm dedi 1. ayşeyle hergün msjlaşmıyoruz yalnızca naber falan diye arada konuşuyoruz sivilde olduğu gibi dedi 2. madem hoşlanmıyosun kendilerinden o zaman ben yokken bir daha buluşma böylelikle kimse senin snirilerini ben yanındayken bozamaz dedi..ben şuanda bizim için önümüzdeki engeli kaldırmak içi burdayım dedi böyle ufak tefek sorunlarla aramızı açmak istemiyorum dedi.. yani benim 1 günümü mahveden bu sorun nişanlım için çok küçük ve takılmayacak bişeymiş.. beni konuşmasıyla rahatlattı ve gönlümü almayı becerdii
[QUE=essen791;33260324]izmirde okuyorum ben salihliye 1 saat ailem salihlide doğma büyüme oralıyım her hafta gidiyorum eve:)
Kızlaarrr bir şey sorucam size askerimin 2 ocakta doğumgünü hem d.günü hemde yılbaşı için süpriz olsun orada hoşuna gider diye bikaç birşey göndericem kargoyla sıkıntı olmaz dimi acemilikte kargo falan göndermem eline ulaşır dimi? siz acemilikteyken gönderdiniz mi bişiyler??
kızlarrr :))) nasılsınızzz... ben şimdi sürat kargoya verdim kargomu cumartesi şubeden alacak sevgilim :)) herkess çok beğendi gerçekten çok güzel oldu :))) resim yüklemeye çalışcam :)
askerlik şubesine özel kargo gitmiyo sadce ptt gidiyo ben 4 defa göndedim acemlikte bugün bitane daha gönderdim :))) hiçbir sorun olmuyo :)
bende bilmiyordum ama garanti olsun diye ptt ile gönderdim salı günü verdim pazartesi ulaşırmış eline pufff
askerlik şubesine özel kargo gitmiyo sadce ptt gidiyo ben 4 defa göndedim acemlikte bugün bitane daha gönderdim :))) hiçbir sorun olmuyo :)
çok zor canım ya bide yeni evlisiniz Allah kolaylık versin
bende öyleyim canım ya ne güzel salihli çok güzel bir yerdir yani türkiyenin en batısında neredeyse sağ salim gelir inşallah kısa dönem mii canım[/QUOTE]Ne güzel canm ya simdi imrendim sana canm orda oldugu icin.Bende istanbuldaym buraya sırf dertlemek kendimi benimle ayni kaderi yasayanlarla motive olmak icin üye oldum.
kötü olmuş canım ama böyle olması gerekiyormuş işte telafi edersiniz nasıl olsa b gelsin de kısa gitti değil mi?amin canım Allah razı olsun. zaten biz balayını askerlik yaparak geçiriyoruz ne yazıkki
ooo o kdr geçmi varıyormuş puff hadi ya tühbu saatten sonra göndersem 2 ocağa yetişmez o zaman
bende öyleyim canım ya ne güzel salihli çok güzel bir yerdir yani türkiyenin en batısında neredeyse sağ salim gelir inşallah kısa dönem mii canım
ooo o kdr geçmi varıyormuş puff hadi ya tühbu saatten sonra göndersem 2 ocağa yetişmez o zaman
kötü olmuş canım ama böyle olması gerekiyormuş işte telafi edersiniz nasıl olsa b gelsin de kısa gitti değil mi?
canım ben konya dan van ercişe gönderdim uzak mesafe ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?