355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

[QUE=essen791;33260324]izmirde okuyorum ben salihliye 1 saat ailem salihlide doğma büyüme oralıyım her hafta gidiyorum eve:)[/QUOTE]

Ne güzel canm ya simdi imrendim sana canm orda oldugu icin. Bende istanbuldaym buraya sırf dertlemek kendimi benimle ayni kaderi yasayanlarla motive olmak icin üye oldum.

Hülyacıımmm çok sevindim canım ya işte biz kızlar böyle takıyoruz ufak şeyleri kafamıza kuruyoruz da kuruyoruz ama boş yere sen de bunu biliyorsun dimi? sana diyorum ama bende aynı şeyleri yapıyorum olsun bizide böyle sevsinler işte :)

Kızlaarrr bir şey sorucam size askerimin 2 ocakta doğumgünü hem d.günü hemde yılbaşı için süpriz olsun orada hoşuna gider diye bikaç birşey göndericem kargoyla sıkıntı olmaz dimi acemilikte kargo falan göndermem eline ulaşır dimi? siz acemilikteyken gönderdiniz mi bişiyler??

kızlarrr :))) nasılsınızzz... ben şimdi sürat kargoya verdim kargomu cumartesi şubeden alacak sevgilim :)) herkess çok beğendi gerçekten çok güzel oldu :))) resim yüklemeye çalışcam :)

[QUE=essen791;33260324]izmirde okuyorum ben salihliye 1 saat ailem salihlide doğma büyüme oralıyım her hafta gidiyorum eve:)

Ne güzel canm ya simdi imrendim sana canm orda oldugu icin. Bende istanbuldaym buraya sırf dertlemek kendimi benimle ayni kaderi yasayanlarla motive olmak icin üye oldum.[/QUOTE]
bende öyleyim canım ya ne güzel salihli çok güzel bir yerdir yani türkiyenin en batısında neredeyse sağ salim gelir inşallah kısa dönem mii canım

askerlik şubesine özel kargo gitmiyo sadce ptt gidiyo ben 4 defa göndedim acemlikte bugün bitane daha gönderdim :))) hiçbir sorun olmuyo :)

Ne güzel canm ya simdi imrendim sana canm orda oldugu icin. Bende istanbuldaym buraya sırf dertlemek kendimi benimle ayni kaderi yasayanlarla motive olmak icin üye oldum.
bende öyleyim canım ya ne güzel salihli çok güzel bir yerdir yani türkiyenin en batısında neredeyse sağ salim gelir inşallah kısa dönem mii canım[/QUOTE]

inşallah tek temennimiz o.evet canım kısa dönem. bu arada şafakmatik panonuzu nasıl yaptınız yardımcı olurmusun canım.

amin canım Allah razı olsun. zaten biz balayını askerlik yaparak geçiriyoruz ne yazıkki
kötü olmuş canım ama böyle olması gerekiyormuş işte telafi edersiniz nasıl olsa b gelsin de kısa gitti değil mi?
ooo o kdr geçmi varıyormuş puff hadi ya tüh bu saatten sonra göndersem 2 ocağa yetişmez o zaman

canım ben konya dan van ercişe gönderdim uzak mesafe ondan olabilir

bende öyleyim canım ya ne güzel salihli çok güzel bir yerdir yani türkiyenin en batısında neredeyse sağ salim gelir inşallah kısa dönem mii canım

inşallah tek temennimiz o.evet canım kısa dönem. bu arada şafakmatik panonuzu nasıl yaptınız yardımcı olurmusun canım.[/QUOTE]
canım profilime gir hakkım da kısmında en alt tarflar da görürüsün zaten

kötü olmuş canım ama böyle olması gerekiyormuş işte telafi edersiniz nasıl olsa b gelsin de kısa gitti değil mi?

canım ben konya dan van ercişe gönderdim uzak mesafe ondan olabilir

hımm bende Balıkesir'den Kastamonu'ya yollucam pek yakın değil. birde ben cicili bicili bir kutu yaptım netten biraz araştırdım arkadaşlarda dedi öyle allı pullu kutu içinde şeyler yollamayın bi ton adam var dalga geçerler çocuğun canını sıkarlar diyince mantıklı geldi banada bir sonraki hafta yemin törenine gidince elden vericem muhtemelen. mektup yollarım olmazsa sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…