resim istiyoruzzzzzzz
evet doğru zaten eğlence arıyorlardır orada canı sıkılır geç olsun ne olcak ki sanki canım gidince verirsin ne gönderektn sen?hımm bende Balıkesir'den Kastamonu'ya yollucam pek yakın değil. birde ben cicili bicili bir kutu yaptım netten biraz araştırdım arkadaşlarda dedi öyle allı pullu kutu içinde şeyler yollamayın bi ton adam var dalga geçerler çocuğun canını sıkarlar diyince mantıklı geldi banada bir sonraki hafta yemin törenine gidince elden vericem muhtemelen. mektup yollarım olmazsa sadece.
tamam canım göndermeye çalışcam :)
canım profilime gir hakkım da kısmında en alt tarflar da görürüsün zaten[/QUOTE]inşallah tek temennimiz o.evet canım kısa dönem. bu arada şafakmatik panonuzu nasıl yaptınız yardımcı olurmusun canım.
canım profilime gir hakkım da kısmında en alt tarflar da görürüsün zaten
evet doğru zaten eğlence arıyorlardır orada canı sıkılır geç olsun ne olcak ki sanki canım gidince verirsin ne gönderektn sen?
aynen canım:26:
ona bir kitap yapmıştım canım sevgili kitabı diye bir site war oradan asker sevgiliye özel kitap var. içi böyle eğlenceli bir kitap. onu kalpli güzel bir kutuya koycam. içine ayrıca istediği 2 tane kitap vardı okumak için onu koycam birde güzel bir mektup yazıcam. işte bunu yollucaktım ama sorun olabilir demişlerdi ustalıkta olsa h.sonu gider kendi alır ama acemilikte zor olck gibi geldi.
evet doğru zaten eğlence arıyorlardır orada canı sıkılır geç olsun ne olcak ki sanki canım gidince verirsin ne gönderektn sen?
aynen canım:26:
ona bir kitap yapmıştım canım sevgili kitabı diye bir site war oradan asker sevgiliye özel kitap var. içi böyle eğlenceli bir kitap. onu kalpli güzel bir kutuya koycam. içine ayrıca istediği 2 tane kitap vardı okumak için onu koycam birde güzel bir mektup yazıcam. işte bunu yollucaktım ama sorun olabilir demişlerdi ustalıkta olsa h.sonu gider kendi alır ama acemilikte zor olck gibi geldi.
acemilikte zor olacğından değil canım da 2 ocağa yetişmez sonra da yemin töreni var snırım mektup göndersen o yetişir mi onu da bilmiyorum araya haftasonu girince uzuyor işte kuzum
acemilikte zor olacğından değil canım da 2 ocağa yetişmez sonra da yemin töreni var snırım mektup göndersen o yetişir mi onu da bilmiyorum araya haftasonu girince uzuyor işte kuzum
orasıda öyle:/ pöff buda ders olsun bana
sende acemilktesin canımorasıda öyle:/ pöff buda ders olsun bana
sende acemilktesin canım
hahahaa bencede alışamadım bile daha ya
alışamazsın zaten canım alışmayı bekleme sadece kabulleniyorsun acemilik de biter zaten o aradahahahaa bencede alışamadım bile daha ya
selam tanışmıyoruz ama merhaba aynı seklde uyuyamıyorumm
hatice canım bende memnun oldum
kızlar selam hepinize.. sarı bu sabah aradı. dün arayamamasının sebebi şarjı bitmiş dün gece takabilmiş ve tlf kartıda alamamış.. sorunlarımı anlattım bu mu yani dedi bende daha ciddi bi sorun olduğunu düşünmüştüm dedi 1. ayşeyle hergün msjlaşmıyoruz yalnızca naber falan diye arada konuşuyoruz sivilde olduğu gibi dedi 2. madem hoşlanmıyosun kendilerinden o zaman ben yokken bir daha buluşma böylelikle kimse senin snirilerini ben yanındayken bozamaz dedi..ben şuanda bizim için önümüzdeki engeli kaldırmak içi burdayım dedi böyle ufak tefek sorunlarla aramızı açmak istemiyorum dedi.. yani benim 1 günümü mahveden bu sorun nişanlım için çok küçük ve takılmayacak bişeymiş.. beni konuşmasıyla rahatlattı ve gönlümü almayı becerdii
Hayırlısı ile bitse bi su askerlik.cok özledim eşimi
hülyammm nasıl mutlu oldum bak şimdiii.ne guzel demıs.o yokken onlarla cıkmazsın olur bıter.bızde oyle karar vermıstık zaten.bak arayamamısınında bı sebebı varmıs.nihayetinde aradıya ıcın rahatladıya sukur yanii.bundan snra o ayseyıde takma kafana taktıkca senı bulur dertler.sen sarıyla mutlu olmaya bak artıkk
karmel 2.canımm gecen gun sarı renkte dolasıp duruyordun okdar merk ettımkı seni.sonunda yazdın burayahosgeldiiin aramızaa.Allah kavustursunn.ben senn yernde olsam smdıden geldıgı tarıhe balayı otelı bakardım.o gelınce cok gzl basbasa bır tatıl yapardımm.dusuncesı bıle ınsanı mutlu eder
bugun benımkı carsıya cıkmıstı.dun arayamadıgı ıcın tabı bgun dısarı cıkcamı soyleyemedım.sbh cıkmadan gordum gelmıs facebooktan.uzuldu baya ben gıdıom dıe ıcıme dert oldu benmde :/ bu aksam arasında artık konusalımmm.
bugun gızemle blustukk (mystery).baharımmm dedin dıye fotoğrafda cekindik bak bu sfer koyuyorum hemenn
Eki Görüntüle 909690 Eki Görüntüle 909691
sağdaki gizem benim,soldaki gizem mysteryy
ah canım ahh gelir gelmez işe devamanlıcan bizim balayı yaza kalır galiba.
bu arada evet canım ya üyeliğin kabulu için bekliyodum. hoşbulduk memnun oldum
olsun canım yaza da bsy kalmıcak o geldıkten snra zaten.yazın bol bol acısını cıkarırsınız.2 guncuk belkı bı kacamak yapabılırsınız hem ?? sevdıgın yanında olduktan snra zaman yaratmak kolay
bende memnun oldum canım.Aramıza ıyıkı katıldın ozaman
evet canımn içi yanımda olsuda yaza gideriz inşallah. bende senin yazını okuyodum diğer sayfada çok duyguladımne güzel senin içinn çok sevindim
sağol canım.evet sonunda bitiriyoruz bu şafağıda.daha onumuzde syacagımız safaklar cok bızım .)) sabretmek benim işim oldu artık.ınsallah canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?