355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hehehehe hadi gözün aydınnnn selam cnm hg

biz farklı sehırlerdeyız karmelcim ondan bızım ıcın hep mesafeler var yani..

hoşgeldiin canım.olmaz mııı.askerlık boyle bsy

inan bana bu kadar zor olmayacak inşallah sonuçta yanında sevdiğin olacak ve bütün herşeyin üstesinden geleceksiniz

2*2 =4 olmuş benim şafakk

günler geçmiyor sankiii.Yeni yıla bir gireydik hayırlısıylaa.Dün bilet de ayırttım kalmaz falan snraa

DOĞAN GÜNEŞE 4 gün kala ...

evet dun cook durduk dıe kımseler yook hehehe ıyıym kuzm ben sen naslsn

yatıyordum bende kalkayım dedım safak attırmaya .)) durgun suan ıcın evet .)) sen nasılsnn canım

Ben bugün eşime bozuldum biraz. 11 Nisanda yanına gitmeyi düşünüyordum. Doğumgünü o gün. Bilet alayım mı şimdiden dedim. Ne gerek var canım 1 hafta sonra ben geleceğim bitiyor zaten. Öyle çok meraklı bir insan da değilim doğumgününe. Boşver alma dedi :S

Bozuldum öyle demesine :S

ne güzel bi heyecan yer ayırtmaak rabbimmm bizede göstersn o gunleri yerımı ayırttırdmm desnnnnnnnn duyuymm bende yaaaaaaaaaa :2::2::2::2:

bu konuda haklısınn canm hevesini kursagında bırakms esın

eşin niye senin kırılabılecegını dusunemıyorki.asker ya ondan heralde dıcem artık.s uzulme canım bsver.ıstemyorsa gıtmezsin :S

sagol canım nazar poncukları ıcınn

ıyı aksamlar canımm.ben durgunum bugun baya.sen nasılsın?

otobusten yer ayırttım ben.ararsa solucem alcam ınsallah.benm gıbı heyecanlı deılmıs ama o.2-3 gn kalıp gıtcem dıe..

O halde bi sürü bi sürü maşallah sizee

Eki Görüntüle 909977

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?

ne güzel bi heyecan yer ayırtmaak rabbimmm bizede göstersn o gunleri yerımı ayırttırdmm desnnnnnnnn duyuymm bende yaaaaaaaaaa :2::2::2::2:

bu konuda haklısınn canm hevesini kursagında bırakms esın

Off kesinlikle. Bundan sonra aman erkenden alayım uyguna gelsin biletin fiyatı filan diye uğraşmayacağım hiç. Bir daha da hiç bilet filan da almayacağım. Çok gitmemi isterse gitsin çarşı izninde alsın bana biletimi. O zaman giderim. Hevesimi kursağımda bıraktı resmen.

Zaten bozulduğumu anladı. 2 hafta sonranın planını yapalım biz boşver 4 ay sonrayı. Sonra bakarız ona dedi. Kendi bilir kendi baksın artık. Hatta izin alsın kendi gelsin. Ha 2 gün erken ha 2 gün geç. Ne fark eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…