merhaba kızlarr:) herkescikler iyidir, mutludur inşallah. Benim günüm berbat ötesi bir yoğunlukta geçti ama sonu çok güzeldiEşim sürpriz yapıp bi arkadaşının telefonundan aradı hiç beklemediğim anda Bir insan bir telefona bu kadar mutlu olur mu ah bu askerlik bize neler yaşatacak daha :97: :97:
inan bana bu kadar zor olmayacak inşallah sonuçta yanında sevdiğin olacak ve bütün herşeyin üstesinden geleceksiniz
merhaba kızlarr:) herkescikler iyidir, mutludur inşallah. Benim günüm berbat ötesi bir yoğunlukta geçti ama sonu çok güzeldiEşim sürpriz yapıp bi arkadaşının telefonundan aradı hiç beklemediğim anda Bir insan bir telefona bu kadar mutlu olur mu ah bu askerlik bize neler yaşatacak daha :97: :97:
Naber kızlar nasılsınız?? Bugün kimsecikler yok buralarda
Naber kızlar nasılsınız?? Bugün kimsecikler yok buralarda
Sağol tatlım hoşbuldukkhehehehehadi gözün aydınnnn selam cnm hg
Evet canım yine bir durgunluk vakti:) Şafağın bir gününü daha yediğimiz için mutluyumNaber kızlar nasılsınız?? Bugün kimsecikler yok buralarda
evet dun cook durduk dıe kımseler yook hehehe ıyıym kuzm ben sen naslsn
yatıyordum bende kalkayım dedım safak attırmaya .)) durgun suan ıcın evet .)) sen nasılsnn canım
2*2 =4 olmuş benim şafakk
günler geçmiyor sankiii.Yeni yıla bir gireydik hayırlısıylaa.Dün bilet de ayırttım kalmaz falan snraa
Eki Görüntüle 909966 Eki Görüntüle 909967 Eki Görüntüle 909969 Eki Görüntüle 909970 Eki Görüntüle 909971 Eki Görüntüle 909973
DOĞAN GÜNEŞE 4 gün kala ...
2*2 =4 olmuş benim şafakk
günler geçmiyor sankiii.Yeni yıla bir gireydik hayırlısıylaa.Dün bilet de ayırttım kalmaz falan snraa
Eki Görüntüle 909966 Eki Görüntüle 909967 Eki Görüntüle 909969 Eki Görüntüle 909970 Eki Görüntüle 909971 Eki Görüntüle 909973
DOĞAN GÜNEŞE 4 gün kala ...
Ben bugün eşime bozuldum biraz. 11 Nisanda yanına gitmeyi düşünüyordum. Doğumgünü o gün. Bilet alayım mı şimdiden dedim. Ne gerek var canım 1 hafta sonra ben geleceğim bitiyor zaten. Öyle çok meraklı bir insan da değilim doğumgününe. Boşver alma dedi :S
Bozuldum öyle demesine :S
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
Sagol cnm iyim bende cok sukur
safakmatige kim bakiyor cnm sen mi ?:26:
Benide ekleyebilirmisin cnm :26:
Ben bugün eşime bozuldum biraz. 11 Nisanda yanına gitmeyi düşünüyordum. Doğumgünü o gün. Bilet alayım mı şimdiden dedim. Ne gerek var canım 1 hafta sonra ben geleceğim bitiyor zaten. Öyle çok meraklı bir insan da değilim doğumgününe. Boşver alma dedi :S
Bozuldum öyle demesine :S
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
ne güzel bi heyecan yer ayırtmaak rabbimmm bizede göstersn o gunleri yerımı ayırttırdmm desnnnnnnnn duyuymm bende yaaaaaaaaaa :2::2::2::2:
bu konuda haklısınn canm hevesini kursagında bırakms esın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?