355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ya benim özel günlerimden dolayı olması yuksek bu gerginliğimin arada bir sorun yok zaten durumu uygun bir dille konuşacağım gerçi telefondada 20 kez dedim seninle hiçbir alakası yok diye ama işte birden alevlendik yani toparlarım umarım durumu

vayyyy fıstıklara bak sen
selam cnm neredesn bakm seen

kubracımm ıyı gecelereşini gör ruyanda

ona cok guzel sprzler yap cnm gelıncee :)
geç kaldım yetişemedim şafak attırmaya ama artık benim de 3 ay dan düşüyor yuppiiiiiiiiii

kolay bı surec değill cnmm olabilir sıkma canını mutlu ol hadı bakalım sevdigin gelıooooo
sen öyle deyince bak bi sevndm:) bence onun geliyor olmasını idrak edemedim ben henüz yoksa şimdi manikür yapıyo olurdum kuaföre falan giderdim neler giyeceğimi düşünürdüm tık yoktu şuana kadar sen deynce bi heycan oldu yuzum gulerek yazıyorum şu cevabı mesela:)

esencim bazen olabılıyor oyle.ınsan gerılıyor nedensız.yazık onada hıc sucu yokken bagırma adama .)) bu enerjını haklı oldugun zmnlara ayırr yarn alırsın gonlunu.gelınce affettırırsın kndını ben ınanıyorumm

hosgeldiin ecriiin .)

iyi geceler kübracımm tatlı ruyalar .)

haticem hos geldiin sendee

benımkı hala aramadı ya ben napayım atcam kendımı balkondan asagı

aşırıı moralim bozuk yaa ağladım ağlıyacağım yani

Canım olacak o kadar artık. Ailesi sonuçta ne olursa olsun. Ilk etapta görecek onları da.

Kızlar kübra kaçar :) benden paydos. Hepinizi çoookça öpüyorum. Güzelcecik rüyalar görün inşallah :)

selamlar herkese...............

vayyyy fıstıklara bak sen

geç kaldım yetişemedim şafak attırmaya ama artık benim de 3 ay dan düşüyor yuppiiiiiiiiii

selamm cnmm

hahah ohh superr artıkk 2 ay olsn şu son gunler bıtmedıııııııııı yaaaaaaaa ocak gelsn artık !!!!!!!!!!

neeee coook sevindimmmm yarın hazırlıklara başlaa yarın cumaaaaa

selam tatlım

olabilir en azından ben o günlerde baya bi dengesiz agrasif ve sulu gözüm toparlarsın bebeim ama durumu anlat ona bundan olabilir de o zmn ses etmiyolar bak bugün mesela ing kursundan bahsederken biraz yüksek sesle konuştup araya girdi tam konuşurken hararetli hararetli bi soluklanayım diye başladım trip atmaya konuşmuyorum diye çocukta afalladı ama o bu durumu bildiinden ses etmedi başladı aşkım falan demeye sonra iş tatlıya bağlandı
sende toplarsın merak etme tatlım aradıında bi özür dile durumu açıkla bak nasıl düzelir

hoşbuldum tatlım.. adam geliyo ne atacan kendini aşağı dur sen
selamm cnmm

hahah ohh superr artıkk 2 ay olsn şu son gunler bıtmedıııııııııı yaaaaaaaa ocak gelsn artık !!!!!!!!!!

neeee coook sevindimmmm yarın hazırlıklara başlaa yarın cumaaaaa
bu bile moral oldu 2 ay olsun sonra 1 ay olsun geçsin bitsin artık yaa

kııııızzz fotoları yeni gördüm beeeeennnnnn güzel çıkmışız valla unutmuştum koyduunu şimdi görünce farkettim

maantıklıı bir fikir bu değerlendireceğim ayy 4 gün kalmış balkondan atcam kendımi dyo ben balkonda çığlık atardım

inşallah inşallah valla daha önce girseymişim keşke internete 8 den beri kafaları yiyordum kendime geldiiim şimdi

Canım sen ne kadar doğruları söylesende onlar inanmıyorlar pek. malum yanımızda olup gerçekleri göremedikleri için. O yüzden bence hiç bir moralsizliğini, üzgünlüğünü belli etme. Yani zor birşey farkındayım ama belli etmemeye çalış en azından. Ben ilk başlar bazılarını söylüyordum en ufak birşeyi bile deli gibi takıyorlar. şimdi olumsuz hiçbir gelişmeyi söylemiyorum. tamam bizde zor günler geçiriyoruz ama en azından etrafımızda destek alacağımz bi sürü kişi var. onlarsa orada tek başlarına en ufak şeyi hatta gerçek olmayanı bile dert yapıyorlar. Hem bak geliyormuş ne güzel ne mutlu sana:) Biran evvel dopingle kendini ve en güzel en iyi halinle karşısında ol tatlım
Merhaba canım:)

benımkı hala aramadı ya ben napayım atcam kendımı balkondan asagı

Gizemcim sakiinn:) Askerliğin herşeyini en iyi senin anlaman lazım işi gücü çıkmıştır arayamamıştır ama arar mutlaka sıkıntı yapma tatlım, hem erkeklerin neyi zamanında yaptıkları görülmüş İşleri güçleri bizi meraka düşürmek

uff deli ediyor bazen beniii.arasın artık sacımı basımı yolcam ozmn balkondan atlamayın dıosanızz

hoşbuldum tatlım.. adam geliyo ne atacan kendini aşağı dur sen

bu bile moral oldu 2 ay olsun sonra 1 ay olsun geçsin bitsin artık yaa

maantıklıı bir fikir bu değerlendireceğim ayy 4 gün kalmış balkondan atcam kendımi dyo ben balkonda çığlık atardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…