uff deli ediyor bazen beniii.arasın artık sacımı basımı yolcam ozmnbalkondan atlamayın dıosanızz
Canım sen ne kadar doğruları söylesende onlar inanmıyorlar pek. malum yanımızda olup gerçekleri göremedikleri için. O yüzden bence hiç bir moralsizliğini, üzgünlüğünü belli etme. Yani zor birşey farkındayım ama belli etmemeye çalış en azından. Ben ilk başlar bazılarını söylüyordum en ufak birşeyi bile deli gibi takıyorlar. şimdi olumsuz hiçbir gelişmeyi söylemiyorum. tamam bizde zor günler geçiriyoruz ama en azından etrafımızda destek alacağımz bi sürü kişi var. onlarsa orada tek başlarına en ufak şeyi hatta gerçek olmayanı bile dert yapıyorlar. Hem bak geliyormuş ne güzel ne mutlu sana:) Biran evvel dopingle kendini ve en güzel en iyi halinle karşısında ol tatlım
Merhaba canım:)
Gizemcim sakiinn:) Askerliğin herşeyini en iyi senin anlaman lazım işi gücü çıkmıştır arayamamıştır ama arar mutlakasıkıntı yapma tatlım, hem erkeklerin neyi zamanında yaptıkları görülmüş İşleri güçleri bizi meraka düşürmek
yani her şekilde zarar vercen kendine o kesinuff deli ediyor bazen beniii.arasın artık sacımı basımı yolcam ozmnbalkondan atlamayın dıosanızz
Canım sen ne kadar doğruları söylesende onlar inanmıyorlar pek. malum yanımızda olup gerçekleri göremedikleri için. O yüzden bence hiç bir moralsizliğini, üzgünlüğünü belli etme. Yani zor birşey farkındayım ama belli etmemeye çalış en azından. Ben ilk başlar bazılarını söylüyordum en ufak birşeyi bile deli gibi takıyorlar. şimdi olumsuz hiçbir gelişmeyi söylemiyorum. tamam bizde zor günler geçiriyoruz ama en azından etrafımızda destek alacağımz bi sürü kişi var. onlarsa orada tek başlarına en ufak şeyi hatta gerçek olmayanı bile dert yapıyorlar. Hem bak geliyormuş ne güzel ne mutlu sana:) Biran evvel dopingle kendini ve en güzel en iyi halinle karşısında ol tatlım
Merhaba canım:)
Gizemcim sakiinn:) Askerliğin herşeyini en iyi senin anlaman lazım işi gücü çıkmıştır arayamamıştır ama arar mutlakasıkıntı yapma tatlım, hem erkeklerin neyi zamanında yaptıkları görülmüş İşleri güçleri bizi meraka düşürmek
cok sukur ıyıyım cnm senı sormalı :))
3 aya düştüm diye seviniyorum canım işte buna da şükürsen nasılsın?
4 gün daha sabret geldiğinde her türlü eziyeti yapabilirsin kuzum
hoşbuldum tatlım.. adam geliyo ne atacan kendini aşağı dur sen
bu bile moral oldu 2 ay olsun sonra 1 ay olsun geçsin bitsin artık yaa
dun 2 de gelmıs santrale uyumusumdur dıe aramamıs.halbukı 4 e kdar uyuyamadım.ouffff.valla artık anlamak falan ıstmeıyorum.askerıyeye kfa patlatmaktan bı hal oldm.artk bızımle ılgılı seyler dusunmek ıstıom
inşallah inşallah valla daha önce girseymişim keşke internete 8 den beri kafaları yiyordum kendime geldiiim şimdi
NE GÜZEL KIZLAR SEVİNDİM İİ OLMANIZA ...ben ii degilim ama dokunsan aglicak durumdayım gözlerim doluyo offfffff
yani her şekilde zarar vercen kendine o kesinarar arar azcık daha sabrediver
NE GÜZEL KIZLAR SEVİNDİM İİ OLMANIZA ...ben ii degilim ama dokunsan aglicak durumdayım gözlerim doluyo offfffff
neden tatlım ya çok çok çok mutlu olman gerekiyor şimdiNE GÜZEL KIZLAR SEVİNDİM İİ OLMANIZA ...ben ii degilim ama dokunsan aglicak durumdayım gözlerim doluyo offfffff
1 yılın acısını çıkartırsın eminimbakalım neler ypcam onaa
bu gece davetsız mısafırımız var kızlarr.ınsan bari ziyaretcı olarak olarak geliiir peh...
noldu ecrınımm??
sabretmekten gobegımm catladıı kuzumm
valla canım ya inşallah ona da yaklaşıyoruzkesmıyo bı sureden sonra off ıstyrm şu yuzlerden düşeyım yaaaaaa :26::26:
bu gece davetsız mısafırımız var kızlarr.ınsan bari ziyaretcı olarak olarak geliiir peh...
noldu ecrınımm??
sabretmekten gobegımm catladıı kuzumm
bakıp bakıp hergun oldgu gbı gıder boşveeeeeer
haklısın canımm zaten bir anlık istem dışı yansıttım pişmanlığınıda yaşadım fazlasıyla artık yarına odaklanmak istiyorum güzel düşüneyim gzel şeyler olsun zaten o kızgın flan değildir yani sadece benim üzülmeme üzülüyodur şuan biliyorum onu.gemesi ikimizide çok iyi gelecek canım:).Canım sen ne kadar doğruları söylesende onlar inanmıyorlar pek. malum yanımızda olup gerçekleri göremedikleri için. O yüzden bence hiç bir moralsizliğini, üzgünlüğünü belli etme. Yani zor birşey farkındayım ama belli etmemeye çalış en azından. Ben ilk başlar bazılarını söylüyordum en ufak birşeyi bile deli gibi takıyorlar. şimdi olumsuz hiçbir gelişmeyi söylemiyorum. tamam bizde zor günler geçiriyoruz ama en azından etrafımızda destek alacağımz bi sürü kişi var. onlarsa orada tek başlarına en ufak şeyi hatta gerçek olmayanı bile dert yapıyorlar. Hem bak geliyormuş ne güzel ne mutlu sana:) Biran evvel dopingle kendini ve en güzel en iyi halinle karşısında ol tatlım
Haklısın tatlım hemde çook haklısın ama sık dişini bak çok az kaldııı4 gün sonra herşey biticek ve sadece siz önemli olacaksınız, geleceğinizi düşünüp kuracaksınız
ne güzel o zmn iidir burası iidr kk candır hele bu toğik ayrı bi candır
neden tatlım ya çok çok çok mutlu olman gerekiyor şimdi
1 yılın acısını çıkartırsın eminim
sıkıyorummmm dişimiii ıhhhh
candır bızım topık cann
acısını cıkarmayı ümit ediyorum bakalımm ksmet .))
valla canım ya inşallah ona da yaklaşıyoruz
kime söyleniyon sen kuzu
aaa ben birşey kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?