355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bu arada canlar evci izin alabilen var mı ? ben düşünüyorum da nasıl olur acaba

Ben 10 Ocakta çıkartacağım evci inşallah. Dilekçe yazdım ve kimlik fotokopimi faksladım askeriyeye. Gidince nasıl olacak göreceğiz. 2 hafta sonra bugün eşimle beraber olacağım inşallah :)

Teşekkür ederim canım. evet inşallah haftaya izin almayı düşünüyoruz.ama biz evimize geçmeyi düşünüyoduk bu kötü oldu

Teşekkür ederim canım. evet inşallah haftaya izin almayı düşünüyoruz.ama biz evimize geçmeyi düşünüyoduk bu kötü oldu

Biz evciye çıktığımız da cumartesi günü kağıdı imzalatmaya götürmüştük.
Evci izni alıp, bu imza işi il dışına çıkmalarını engellemek için yapılıyor herhalde .

Baba baş komiser olduğu için biz polis evinde kalmıştık..
Sizde otel veya pansiyonlara baksanız.. ?

Ben 10 Ocakta çıkartacağım evci inşallah. Dilekçe yazdım ve kimlik fotokopimi faksladım askeriyeye. Gidince nasıl olacak göreceğiz. 2 hafta sonra bugün eşimle beraber olacağım inşallah :)

ayy canım benm aynı zamanda gideceğiz demek ki inşallah hayırlısıyla kavuşuruz askerlerimize

canım aklımdan geçenleri yazmışsın tam da. gizeme üzüldüm çok çünkü son günlerde burada saymak istiyordu ama o mesajlaşmaları buaraya taşımasaydı keşke kendi içinde kötü oldu bak

kızlar sizlerden ricam asla biz böyle birşeye karışmayalım da yorum da yapmayalım. herkes bir şekilde gergin asker bekliyor,kimi çalışıyor kimi iş arıyor herkesin gerginliği kendine buraya kafa dağıtmaya giriyoruz tartışmaya değil. lütfen hepimiz daha yapıcı olalım bu topik daha söz,nişan,düğün ve bebiş konularıyla devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…