- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
eheh malesef benim olduğum yerde yaşamış olsaydın belkide buraya çıkmazdı askerliği bak benimki tee nerelere gitti... hiç bi fikrim yok canım malesef. ://
bu arada canlar evci izin alabilen var mı ? ben düşünüyorum danasıl olur acaba
Nerede yapıyor askerliği ?
şimdi hatay sonra niğde :)
Ben 10 Ocakta çıkartacağım evci inşallah. Dilekçe yazdım ve kimlik fotokopimi faksladım askeriyeye. Gidince nasıl olacak göreceğiz. 2 hafta sonra bugün eşimle beraber olacağım inşallah :)
Uzun dönem mi yapıyorsunuz. Kısa dönem mi ..?
kısa tatlım kısa :))
Sen evli olduğun için eşini evciye çıkartabiliyorsun.
Ama evli olmayanlar , erkeğin ailesinden birisinin gelmesiyle evciye çıkabiliyor.
Hayır canım çıkamıyorsun, sana bir kağıt veriyorlar. İl dışında olmadığına dair , evci izindeyken imza attırman gerekiyor.Onuda gün içerisinde imzalatmaya götürüyorsun.2 dakikalık iş..
Eğer imkanınız varsa evci izninizi kullanın derim..
eheh malesef benim olduğum yerde yaşamış olsaydın belkide buraya çıkmazdı askerliği bak benimki tee nerelere gitti... hiç bi fikrim yok canım malesef. ://
Sen herkesten daha çabuk yiyeceksin günleri hı.. Hadi bakalım Allah kavuştursun..
Teşekkür ederim canım. evet inşallah haftaya izin almayı düşünüyoruz.ama biz evimize geçmeyi düşünüyoduk bu kötü oldu
hımm anladım canımm :) Senin askerin nerdee ?
Ben 10 Ocakta çıkartacağım evci inşallah. Dilekçe yazdım ve kimlik fotokopimi faksladım askeriyeye. Gidince nasıl olacak göreceğiz. 2 hafta sonra bugün eşimle beraber olacağım inşallah :)
hepberaber yicez günleri canım:) seninki nerde? uzun dönem sanırsam?
Biz evciye çıktığımız da cumartesi günü kağıdı imzalatmaya götürmüştük.
Evci izni alıp, bu imza işi il dışına çıkmalarını engellemek için yapılıyor herhalde .
Baba baş komiser olduğu için biz polis evinde kalmıştık..
Sizde otel veya pansiyonlara baksanız.. ?
[/Qohhh ne güzel maşallah babadan rahatsınızbizde otel falan ayarlarızda oraları da pek bilmiyorum ben
Karmel askerin nerede ?
İnternetten araştırabilirsin..
İnşallah. Ben 93 / 1'liyim. Uzun dönem yapıyor benim ki ..
Geçen şubat gitmişti , bitirmesine bir şey kalmadı ..
Tekirdağ..
nolmuş buraya ya Allah aşkına?? ya kızlar burası tartışma fesatlık yapma kuyu kazma gaza getirme yeri mi?? biz burda birbirimizi görmeden tanıdık ve yeri geliyo kimseye anlatamadığımız şeyleri anlattık birbirimizi tam anlamıyla tanımasakta yardımcı olduk hepimiz asker bekliyoruz uzun kısa geçmiş gelecek değil hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz Allah aşkına bu nedir ya?? cidden hep söylediğim gibi biz bayanlarla uğraşmak cidden çok zor yani.. bi kafa dağıttığımız bişeyler paylaştığımız burası var burayada mı güvenimiz kalmayacak??
manisa salihlide canım. internetdekilere de inanmıyorum artık nette farklı resimler gidince hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?