355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Aynen öylee Sorma bizimkilerde karagül ve dila hanım arasında çatışıyoo Odaya kaçtım bende. Netten takip ediyorum ben medceziri çokda severizzz

niye yaa bazı diziler güzel oluyo ama ben bi medcezir bide intikama bakıyorumm gerçi onlar mı beni izliyo ben mi onları pek bilmiyorum uyuya kalıyorum çünküü

ıyı yapmssn tatlımmm :)))

bılmem cnm dızılerdden sıkılıyorumm bı merhamette arada nettn bakıorm oda azcık ayda yılda bi

Aynen öylee Sorma bizimkilerde karagül ve dila hanım arasında çatışıyoo Odaya kaçtım bende. Netten takip ediyorum ben medceziri çokda severizzz

medcezire ben tesadüfen takıldım bi akşam ve sardıı amaaann maksat zaman geçsin iştee

Ay sorma eşimden kaptım sağolsun hepimizi hasta edip öyle gitti ama kendisi iyileşti çok şükürr Ne izliyosun

Aaa Eleusis, eşin geldi de gitti bile öyle mi?
Off işte o izinler ne çabuk geçiyor...

Beraber yastığa baş koyduğun, hayat arkadaşından ayrılmak ne zor ya
Evliyiz ama beraber değiliz..
Evli arkadaşlarıma bakıyorum çevremde, herkesin eşi yanında, biz yollarını gözlüyoruz..

medcezir var kızlarr ona bakıyomusunuz?

Exelanss buldan nasılmış?
Rahat mı sevgilin?
Görmeye gittin mi? 3 hafta önce gittim ben

bılmem cnm dızılerdden sıkılıyorumm bı merhamette arada nettn bakıorm oda azcık ayda yılda bi

ayy ona bende bakıyodum ama akşam 10 a alındı benim merhamet zevkim finishh asıl dizim kuzey güneydii benim yaa çarşambaları iple çekerdim

Bende merhameti sevemedim kitabı o kadar güzeldiki diziden aynı tadi alamadım konular baya sapmış tabi uyarlama ama kitap daha hoş bana göree

canım hoşgeldiin Buldan yer olarak İzmire daha yakın ama nişanlım geçeli 2 hafta oldu geçen hafta çarşısı yoktu bu hafta ilk kez çıkacak.. rahat mı dersen pek değil Honazdaki rahatlık yok cep tlf yanında ama kullanamıyor.. muhaberede şuan santralci yaptılar 1 haftalığına.. akşam 8 sabah 8 nöbetteydi yarın ki asker çarşıya çıkcağı için bu akşam 8 den yarın akşam 5 e kadar nöbette ( ama olsun bunada şükür diyorum 10 u gibi gidicem yanına.. senin eşin nasıl? bu arada denizli ne soğukmuş ya öyle..

Sorma canım benim o bi hafta rüyamıydı çözemedim 1 gün gibi geldi inan ya O kadar güzel özetlemissinki durumuuu Aynı bendede o durum ama elbet bitecek ama işte gel gör zaman izinlerde olduğu kadar hızlı akmıyo gittiğindee..

Bende merhameti sevemedim kitabı o kadar güzeldiki diziden aynı tadi alamadım konular baya sapmış tabi uyarlama ama kitap daha hoş bana göree

hahahah sende bendensn

hahah merhamt gzl yaa evet ona da arada bakıodm kıvanç t. artık donmelı tvlere

ayy demi demii dönsün şu 4 ay rahat rahat izleyelimm askerlerimiz burdayken izlememize izin vermez

ya o gelsn evde duran kım kımmmmmm

demiii demiii bi an önce gelsinlerdeeee kızlar yalnız şaka maka azalttık baya ya 167 lerden düştükk az önce gökçelerimin topiciğine baktım 156 yazıyodu bi irkildim tüylerim diken diken olduu o ilk günler geldi aklımaa Allah yardımcısı olsun kızların ilk zamanlar çok çok zorduu

exelanss sorma öldüm soğuktan ben de.
bir de gittiğimde 7 aralıktı. ben döndükten 1 gün sonra kar yağmış.
o kar öncesi soğukta gitmişim.

izmire yakın olması çok iyi ya, ben gittim otogarda çameli dolmuşunu bulana kadar dolaştım durdum. meğer saat başı varmış ve yol 2.5 saat sürdü. dağların tepesinde bi yermiş.
ama ormanın içinde küçücük bi ilçeydi, dağ havası güzeldi
1 gün kaldım, yetmiyor ama özlemim azaldı biraz...
yine gideceğim 18 ocakta inşallah.

telefon rahatlığı olur umarım ya yakın zamanda. ama nöbetleri çok değil mi
santralde olması bi açıdan iyi galiba, hani çok ağır şartlar yoktur süre haricinde.
eşim önce cezaevinde nöbet, nizamiyede nöbet ve devriye ye çıkıyordu. çok yoruluyordu.
ama şimdi mutfakta aşçı + erbaş oldu sınava girip, nöbet yok Allahtan, telefonu da yanında, sık sık arıyor

az kalmış o zaman senin gitmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…