355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

dusunme dusunme o sonraki işiin .)) inanamıyor ınsan valla dogru dıyorsun.bi binsim gelene kadar zaman gecmez artk

geldiğinde de o bir hafta 1 saat gibi geçer ya gel de deli olma sonraa yılbaşında beraber olmak iyi gelecek ikimizede gerçektennn ayyyy çok heycanlıyım gizem ya

zaman onlar varken dursa keskee di mii.bencede heyecanlanmalısınn.yenı bır yıla beraber eleele gırıceksınız dahası varmı ne gzll

geldiğinde de o bir hafta 1 saat gibi geçer ya gel de deli olma sonraa yılbaşında beraber olmak iyi gelecek ikimizede gerçektennn ayyyy çok heycanlıyım gizem ya

hee anladıımm aman salla bende bişey oldu sandımm çaylar için teşekkür ederiizz :)))

jandarma eğitimi alıyor canım ondan sonra niğdeye geçicek:)

hatay yer olarak nasıldır bilmiyorum,kısmetse yemin törenine gittiiğimde az gezmeye fırsatım olursa dönerim görüşlerimi yazarım:)

Şu an için pek bi sıkıntı yok gibi:) rahat görünüyor ne kadar da olsa askerlik ama komutanları iyimiş bana rahat geldi sesi de genelde iyi geliyor:))

Eşim aradıı şimdiiii Birliğine teslim olmuşş burası baya güzel dedi sesi gayet neşeli geliyodu

İstanbul canım :) Valla sesi telefonda iyi geldimi bende çok mutlu oluyorum telefon sorunuda yokmuş teli içeriye sokcak ama arama sııkıntısı hiç yok dedi teli kullanmıcam filan diyo

oh çok güzel:)) hadi hayırlısıyla geçsin, istanbulun neresinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…