355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

banlanmış mı niye ki acaba dünkü konuşmalar yüzünden olabilir mi

evet bende onu sorucaktım... ama yeniyim ya belkide yanlış anladım dedim :/

Bende az önce gördüm . Dün ben konuşmaların tamamında yoktum.
Sayfada tartışmaya dönük bir muhabbet olduysa biri kiblemiştir..
Ceza almıştır..

Bu arada merhaba kızlar, konuya hönk diye girdim kusura bakmayın..

evet muhtemelen dünkü konuşmalardan dolayı ban yemiş olabilir ama kötü olmuş

ohoohov:) bende mahmutbeydeyim ama o mahmutbeyin çıkışındaymış :)) tam olarak o yeri bilmiyorum ama internetten baktım yakın :))

Aaa tesadüfün bu kadarııı :)))Keşke senin olduğun yerde ben olsaydım şuan Seninde bilgin varmı orayla ilgiliii ?

merhaba canım bu topik de olmadı tartışma ama mesaj olayları falan olmuş ondandır belki

şurada kim kimi tanıyor ki araya fesatlık giriyor kimin kimden ne alıp veremediği sanki hepimiz bir takım ortak duygular yaşıyoruz gelip burada kafa dağıtıyoruz ama demek ki fena insan her yerde kendini belli ediyor yazık...

nolmuş buraya ya Allah aşkına?? ya kızlar burası tartışma fesatlık yapma kuyu kazma gaza getirme yeri mi?? biz burda birbirimizi görmeden tanıdık ve yeri geliyo kimseye anlatamadığımız şeyleri anlattık birbirimizi tam anlamıyla tanımasakta yardımcı olduk hepimiz asker bekliyoruz uzun kısa geçmiş gelecek değil hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz Allah aşkına bu nedir ya?? cidden hep söylediğim gibi biz bayanlarla uğraşmak cidden çok zor yani.. bi kafa dağıttığımız bişeyler paylaştığımız burası var burayada mı güvenimiz kalmayacak??

Aaa tesadüfün bu kadarııı :)))Keşke senin olduğun yerde ben olsaydım şuan Seninde bilgin varmı orayla ilgiliii ?

eheh malesef benim olduğum yerde yaşamış olsaydın belkide buraya çıkmazdı askerliği bak benimki tee nerelere gitti... hiç bi fikrim yok canım malesef. ://

canım çok sağol.ne güzel olmuş :116:şehir dışına çıkamıyosun dimi bildiğim kadarıyla canım

Sen evli olduğun için eşini evciye çıkartabiliyorsun.
Ama evli olmayanlar , erkeğin ailesinden birisinin gelmesiyle evciye çıkabiliyor.

Hayır canım çıkamıyorsun, sana bir kağıt veriyorlar. İl dışında olmadığına dair , evci izindeyken imza attırman gerekiyor.Onuda gün içerisinde imzalatmaya götürüyorsun.2 dakikalık iş..

Eğer imkanınız varsa evci izninizi kullanın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…