355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

İnş.. bebeğiimmm Benimki bazen o kadar şaşırtıyo benii söylediği sözlerle ondan beklenmicek derecede ama yüzyüze gelincede erkek sever ama belli etmez moduna geliyoo Askerlikten canım o gelince düzelir ama inş. düzelmez yadaa oww o zaman siz tam birbirinizi bulmuşsunuzz sizin bebişlerde artık böyle olursa takım kurarsınız sizzz

hehehe kaynatalım vallahı :):) Yok cnm oyle oturmaya geldı burada otryr yakında ^^

ANLADM BAHARCM.ASKER NE DURUMDA İYİDİR UMARIM.YAA BİZİMKİ PAZAR ÇARŞIYA ÇIKACAK AMA BEN BELK, O SAATTE İŞTE OLCAM OFFF GALİBA NETTE GÖRÜŞEMİCEZ ONA CANM ÇOK SIKILIYO

aynen sorma şimdiden tulum bakıyoruz gs lii :))

ay cnm biliyorum yıl sonu zor oluyo allah yardımcn olsun
yapma yaa neden atıştınız şimdi naslsınız.
Ben gündüz yemek bile yemeye fırsat bulamıyorum valla cnm ama aklım burda oluyo ara ara :)
gerçekten apayrı bi ortam burası çok şükür güzel arkadaşlıklar kurduk

Amin canım benim hepimizin inşallah.
iyiyiz iyiyiz çok şükür atlattık :))
kıyamam o kadar mı yoğunsunn (
maşallah diyeliim aman nazar değmesin

Sizde mi gs eşimde gslii ama ben fb li tulumlarımıı aldım bilee yaşasınn kötülükkk

aaa yok biz öyle gs li değilizz biz herkesle kardeşiz saygı duyarıız ne de olsa ortak renklerimiiz varr sarıııııııı

geçmiş olsn cnm
offf anlayabiliyorum o zaman şuanki ruh halini
ama işte zamanla alışıyoruzzz demi

Sağol canımm :) Dün gece çok kötüydüm işte bugün teslim oldu onun sesi iyi geliyodu rahatmış gittiği yer onun için biraz buruk içim sadecee

amin canım benim hepimizin inşallah.
Iyiyiz iyiyiz çok şükür atlattık :))
kıyamam o kadar mı yoğunsunn (
maşallah diyeliim aman nazar değmesin

ayy sevndm cnm böle uzaktayken küs kalmak kırgın olmak daha zor....
Yoğunum ewet bide yeni yılda galiba yeni sorumluluklarda geliyo....
Arkadaşınız üretim müdürü olabilirrrrr

benim sarıya yemin töreninde önümüzden geçerken yaptım bunu sarııııııııııı diye bağırdımm cevap veremedi ya içinde kaldıı

Ay çok şekermişş kuzumm ya seninkini o anki surat ifadesini merak ettimm bizimki yürüyüşte dibimden geçtii resmen yırttım kendimi ama duymadıı benii yaaa..

ayy sevndm cnm böle uzaktayken küs kalmak kırgın olmak daha zor....
Yoğunum ewet bide yeni yılda galiba yeni sorumluluklarda geliyo....
Arkadaşınız üretim müdürü olabilirrrrr

hemde daha zor çok haklısınn ( aaaa süper bi haber buuu seni şimdideenn tebriklerin alıştırmasıı içinn ilk tebrik benden öyleysee tebrikler kuzucuummmmm

Ay çok şekermişş kuzumm ya seninkini o anki surat ifadesini merak ettimm bizimki yürüyüşte dibimden geçtii resmen yırttım kendimi ama duymadıı benii yaaa..

çok komiktii yaa rap rap rap yürüyolar ama benimkii kırmıııızzııııııı diyemedii içinde patladıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…