maksat bizi oyalasın kuzum napalımm zaman çabuk geçiyor tv ye dalınca
demiii demiii bi an önce gelsinlerdeeeekızlar yalnız şaka maka azalttık baya ya 167 lerden düştükk az önce gökçelerimin topiciğine baktım 156 yazıyodu bi irkildim tüylerim diken diken olduu o ilk günler geldi aklımaa Allah yardımcısı olsun kızların ilk zamanlar çok çok zorduu
Sorma canım benim o bi hafta rüyamıydı çözemedim 1 gün gibi geldi inan yaO kadar güzel özetlemissinki durumuuu Aynı bendede o durum ama elbet bitecek ama işte gel gör zaman izinlerde olduğu kadar hızlı akmıyo gittiğindee..
herkese merhaba
Yine çok yoğun ve yorucu bi gündü dün gelemedim aranıza
geçmişi okumak istemedim ama maşallahınız var valla 50 sayfa falan olmuş malum okuyamadım
exelanss sorma öldüm soğuktan ben de.
bir de gittiğimde 7 aralıktı. ben döndükten 1 gün sonra kar yağmış.
o kar öncesi soğukta gitmişim.
izmire yakın olması çok iyi ya, ben gittim otogarda çameli dolmuşunu bulana kadar dolaştım durdum. meğer saat başı varmış ve yol 2.5 saat sürdü. dağların tepesinde bi yermiş.
ama ormanın içinde küçücük bi ilçeydi, dağ havası güzeldi
1 gün kaldım, yetmiyor ama özlemim azaldı biraz...
yine gideceğim 18 ocakta inşallah.
telefon rahatlığı olur umarım ya yakın zamanda. ama nöbetleri çok değil mi
santralde olması bi açıdan iyi galiba, hani çok ağır şartlar yoktur süre haricinde.
eşim önce cezaevinde nöbet, nizamiyede nöbet ve devriye ye çıkıyordu. çok yoruluyordu.
ama şimdi mutfakta aşçı + erbaş oldu sınava girip, nöbet yok Allahtan, telefonu da yanında, sık sık arıyor
az kalmış o zaman senin gitmene
dağıtıma geldiğinde 10 gün kalmıştı eşim ve 1 gün gibi gelmişti bana...
işte en kötüsü gece olduğunda o'nsuz uyumak..
her gece rüyanda görmek..
özlemek...
sizin istanbul büyükada mı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam?
Cidden ya kapıldın mıı ona bakayım bunada bakayım derken akşam oluyo askerim olduğunda pek tv ye bakmıyorum ben genelde hep tv kavgası çıkıyo bizde kendisi baya maç sever bizim evde o olunca lig tvden başka bişey izlenmezdiii..
off tatlım hıc sorma yaa nasıl zordu naslll telefona yoktu bekler dururduk aramaları ıcınnn
herkese merhaba
geçmişi okumak istemedim ama maşallahınız var valla 50 sayfa falan olmuş malum okuyamadım
herkese merhaba
ama eminim şimdi diyorsundur kii keşke yanımda olsada lig tv başından kalkmasa demi.. bu askerlik herşeyin kıymetini anlattı bence bizee en basiti kavgalıyken bi hışımla kağattığımız o tlfların aslında ne de çok önemi olduğun..bak bizde allahtan öyle kavgalar olmıcak çünkü bende tam bi fanatiğim maçlara bile birlikte gidiyoruz düşün
selam tatlımm hoşgeldinnnnnn naber nasslsn yarn tatılmı sna
hoşbuldum tatlımm
iyiyim yorgunum ama iyiyim ewet yarın tatil ama pazar çalışcaz tabi çalışmak denirse müdürümle 1 saatliğine falan uğricaz fabrikaya salı çarşamba tatilde ondan dolayı pazarda gidip gelcez tam çalışma sayılmaz yani.sen neler yaptın cnm nasılsınnn
Ay yokluğunda öyle diyorumda gelince yine kavga ettik ama o kadar tatlı bi tartışmaydı kii sonra bana sarılıp izlemeyi bırakması bile çok şey ifade ediyooKavgaların aslında çok yersiz ve boş olduğunu idrak ediyo ya iki tarafta o çok güzel iki insanın birbirine en yakın hissettiği duygularını en yoğun yaşadığıı dönemlerden biri buu kesinliklee. Ne güzell ya bende seviyorum ama bi süre sonra gına geliyooo sende bıkcaksınn bence bi yere kadar ya mac sevdasıdaa
ama eminim şimdi diyorsundur kii keşke yanımda olsada lig tv başından kalkmasa demi.. Bu askerlik herşeyin kıymetini anlattı bence bizee en basiti kavgalıyken bi hışımla kağattığımız o tlfların aslında ne de çok önemi olduğun..Bak bizde allahtan öyle kavgalar olmıcak çünkü bende tam bi fanatiğim maçlara bile birlikte gidiyoruz düşün
Merhaba canım hoşgeldiiinnn
merhabaa canımm...
ıyı bari bak bgn dınlenırsn ^^ napiyiim cnm ablam felan geldii onunla bırlkteydım ^^ bugnde bittiyo cok sukur
ay ewet bugün herkes burda olsun kaynatalım birazzz
bendede kayınvalideler var oğluşla oynuyolar bende rahatladm birazz
ablan nerdeydi farklı şehirlerdemisiniz.
hoşbuldk cnm nbr nasılsın görüşemedik bu aralar
merbaha tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?