355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

maksat bizi oyalasın kuzum napalımm zaman çabuk geçiyor tv ye dalınca

Cidden ya kapıldın mıı ona bakayım bunada bakayım derken akşam oluyo askerim olduğunda pek tv ye bakmıyorum ben genelde hep tv kavgası çıkıyo bizde kendisi baya maç sever bizim evde o olunca lig tvden başka bişey izlenmezdiii..

off tatlım hıc sorma yaa nasıl zordu naslll telefona yoktu bekler dururduk aramaları ıcınnn

herkese merhaba
Yine çok yoğun ve yorucu bi gündü dün gelemedim aranıza
geçmişi okumak istemedim ama maşallahınız var valla 50 sayfa falan olmuş malum okuyamadım

dağıtıma geldiğinde 10 gün kalmıştı eşim ve 1 gün gibi gelmişti bana...
işte en kötüsü gece olduğunda o'nsuz uyumak..
her gece rüyanda görmek..
özlemek...

sizin istanbul büyükada mı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam?

canım bana Hülya diyebilirsinn kıyamam sana ya baya zorlu yollarla gitmişsin ama eminim değmiştir eşini gördüğün an unutmuşsundur o tüm zorlu yolları gitmesine gitmek güzel 1 günde görmek güzel ama.. ben nişanlımı yemin töreninden sonra onu nizamiyeye bırakıp gelirken çok çok kötü oldumm o yüzden şimdi gitmeye korkuyorum ya yine aynı olursam diye eşin ve senin adına çok sevindim anlatıyodun baya zor demiştin ama şimdi rahatlamıştır umarım..

Bizimki 6 gün kaldı işte 7. günde teslim olduu. Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki şu yazdıklarını gerçekten degerini iyice anlıyosunn varlığının kıymetinii.. Evet istanbul ama mahmutbeydeymiş yanlış söylemişler yeriini istanbul - 66. mekanize kartaltepe kışlasıında şuan allahım rahatı çok şükür yerinde bugün teslim oldu ama baya iyiyimiş sesi çok iyi geliyodu yine askerlik bu belli olmaz ama şuan için iyi sıkıntı yok ..

ama eminim şimdi diyorsundur kii keşke yanımda olsada lig tv başından kalkmasa demi.. bu askerlik herşeyin kıymetini anlattı bence bizee en basiti kavgalıyken bi hışımla kağattığımız o tlfların aslında ne de çok önemi olduğun.. bak bizde allahtan öyle kavgalar olmıcak çünkü bende tam bi fanatiğim maçlara bile birlikte gidiyoruz düşün

off tatlım hıc sorma yaa nasıl zordu naslll telefona yoktu bekler dururduk aramaları ıcınnn

aynen canım seni hatırlıyorum ankesör bozulmuştuu hatırlıyomusun?

herkese merhaba
Yine çok yoğun ve yorucu bi gündü dün gelemedim aranıza
geçmişi okumak istemedim ama maşallahınız var valla 50 sayfa falan olmuş malum okuyamadım

merhaba canım hoşgeldiiinnn

Ay yokluğunda öyle diyorumda gelince yine kavga ettik ama o kadar tatlı bi tartışmaydı kii sonra bana sarılıp izlemeyi bırakması bile çok şey ifade ediyoo Kavgaların aslında çok yersiz ve boş olduğunu idrak ediyo ya iki tarafta o çok güzel iki insanın birbirine en yakın hissettiği duygularını en yoğun yaşadığıı dönemlerden biri buu kesinliklee. Ne güzell ya bende seviyorum ama bi süre sonra gına geliyooo sende bıkcaksınn bence bi yere kadar ya mac sevdasıdaa

selam tatlımm hoşgeldinnnnnn naber nasslsn yarn tatılmı sna

hoşbuldum tatlımm
iyiyim yorgunum ama iyiyim ewet yarın tatil ama pazar çalışcaz tabi çalışmak denirse müdürümle 1 saatliğine falan uğricaz fabrikaya salı çarşamba tatilde ondan dolayı pazarda gidip gelcez tam çalışma sayılmaz yani.sen neler yaptın cnm nasılsınnn

ıyı bari bak bgn dınlenırsn ^^ napiyiim cnm ablam felan geldii onunla bırlkteydım ^^ bugnde bittiyo cok sukur

katılıyorum canım bu askerlik bazı bağları çok kuvvetlendirdi..daha çok kuvvetlendirmesini temenni ediyoruzz benim korkum nişanlım tek çocuk olduğu için biraz içine kapanıktı duygularını belli edemezdi tamamiyle kapanır diye korkuyodum ama tam tersi olduu kız bıkarmıyım hiç sanmıyorum ufaklıktan babamın kucağında gidermişim maça ufaklıktan var yaniii

hoşbuldk cnm nbr nasılsın görüşemedik bu aralar
merhabaa canımm...

merbaha tatlım nasılsın

ıyı bari bak bgn dınlenırsn ^^ napiyiim cnm ablam felan geldii onunla bırlkteydım ^^ bugnde bittiyo cok sukur

ay ewet bugün herkes burda olsun kaynatalım birazzz
bendede kayınvalideler var oğluşla oynuyolar bende rahatladm birazz
ablan nerdeydi farklı şehirlerdemisiniz.

hoşbuldk cnm nbr nasılsın görüşemedik bu aralar

merbaha tatlım nasılsın

evet canım görüşemedikk hep benim yüzümdenn pztsi eğitime gittim istla akşam geç döndümm sonra benim sarıyla azcık atıştık moraller yerlerdeydii... bide muhasebe bilirsin ay sonu yıl sonu berbat 2 dk boşluk buluyorum yazıyorum hop şef geliyo çıkmak zorunda kalıyorumm ama aklım hep burdaa başka bi ortam oldu burasıı iyi geliyo bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…