355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerr öpüyorum hepinizii şafakları attırırken benii unutmayıınn iyi ki varsınız!

Kızlaaar nasılsınız. Ben bugün ailemin yanına geldim. Sapanca'da. Pazartesi döneceğim inşallah :)eşim olmadan bir eksiklik var ama yaa ((
Şimdi nasıl yalnız yatacağım burada

Ay çok şekermişş kuzumm ya seninkini o anki surat ifadesini merak ettimm bizimki yürüyüşte dibimden geçtii resmen yırttım kendimi ama duymadıı benii yaaa..

Benimki törenin hemen öncesinde aramıştı beni yerimi söylemiştim. Sıradayken kafasını uzatıp uzatıp bize bakıyordu

Benimki törenin hemen öncesinde aramıştı beni yerimi söylemiştim. Sıradayken kafasını uzatıp uzatıp bize bakıyordu

bizde tam karşısındaydık ama görmemiş .:) Ne güzel ya o bile gelip geçtiiii hey gidi günler heyyyv

Evet yaa gelsinler artık yeter

Yarın arkadaşlarımla kız kıza gece yapacağız. Eşim varken kalamıyorum haliyle eşimden ayrı. Tek iyi tarafı bu herhalde.

aşkım geliyoo yolda onla mesajlaşıyorumm mesajlaşmayı bile özlemişim yaaaaa heycan tavannnn

kesınlıkle kubra sana katılıyorum zaman geçmelı ne onun nede bnm sabrm kaldı cok ozledıkk ((((((((((( ufffff... Evet guzl bı akşam senı beklıo kızlarla desene :)

vayt vayt maşalahhhh cnm bnm cok sevındımmm buna yaaaaaaaa

bu arada gizemin burda olmamasına fazlaca üzüldüm..yazdıklarımı beğenyo şuan o hep bizimle en kısa sürede yeniden bekliyoruz seni canıııımmm duyy sesimiiiiiiiii

bu arada gizemin burda olmamasına fazlaca üzüldüm..yazdıklarımı beğenyo şuan o hep bizimle en kısa sürede yeniden bekliyoruz seni canıııımmm duyy sesimiiiiiiiii

şans işte cnm ! :/ 1 ocakta sanrm ban'ı kalkıcak ztn sevglsı ogn gelıck flnn heyecnını paylaşmyck bzle

bende canım inşallah askerden tamamen dönüşünde de burda heyecanımız sizlerle paylaşabiliriimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…