hahahakader işteee neyleyim istanbulu sen yoksan
![]()
sende ona yolla canım, onuu benden siz aldınızz onu benden siz çaldınız şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahakader işteee neyleyim istanbulu sen yoksan
![]()
valla öyle oluyor :)) maşallah Allah muhabbetimizi arttırsın:))
daha ne saçmalıklar yaşayacağız çok merak ediyorummm:18:
:26:
dinleniyoruz valla cnm insan ne konuşacağını şaşırıyor.bizimkiside bugün baya saydırdı dinliyosanız bunuda dinleyin diye sus saçmalama falan dedim ama çok kızgındııı
daha ne saçmalıklar yaşayacağız çok merak ediyorummm:18:
:26:
dinleniyoruz valla cnm insan ne konuşacağını şaşırıyor.bizimkiside bugün baya saydırdı dinliyosanız bunuda dinleyin diye sus saçmalama falan dedim ama çok kızgındııı
merak etme daha çok görceksiniz kuzum ama umarım görmezsiniz yaa![]()
sende ona yolla canım, onuu benden siz aldınızz onu benden siz çaldınız şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları![]()
sende ona yolla canım, onuu benden siz aldınızz onu benden siz çaldınız şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları![]()
umarm tatlım umarımmm![]()
SİZ asıl bunu dinletin askerlerinize kızlar
Medcezir 15.Bölüm - Mira Şarkı Söylerken - ''İsyan'' - YouTube
nasıl gidiyo ya denizim ??bebiş nasıl???
Bunu dinletirsek isyandan gaza gelip firar filan ederler aman sonra![]()
sen dinletme canım senin bunu dinletmek için biraz daha zamnaın warmazallah telleri aşıpta kaçtım da geldim diyip gelmesin senin ki:)
iyi ecrinim denetimim vardı onu atlattım kazasız belasız.bebiş diş çıkarmaya çalşıyo oyüzden biraz huzursuz şuan uyuyo.
sen neler yapıyosun
off off bazen keşke kaçıp gelse diyorum ama napcan biter bigün elbet![]()
ay sevindim rahatça atlatmışın canım denetimi de...bebişede kıyamam yaa huysuz olurlar ölede sana uyku uyutmaz artk kuzuma yazık yaaa... bende aynı canım yaa ocakta finaller war bi ton konu war çalışılacak ama bnm cnm istemiyobaşına oturuyorum bi satır okuyup kalkıyorum nası yapcam bilmiom:26:
yok kuzum yaa dur gelmesin sende yeni gitti ama geldiği günlerde görecez sabır ve ümitle biz o buz daglarını aşıcaz inş
Tabii işinn kötü yanı bu gelmez zaten ödü kopuyo bişey olurda askerliği uzucak diyee.Valla şu sıralar foruma girip senin ve gizem7 nin şafağını görünce çok seviniyorum bunları görünce bende motive oluyorum bizde bigün görcez o şafaklarııı inş.
![]()
okulun bittiğine sadece bu yüzden seviniyorum ah o sınavlar beni benden aldılar hepp
allah kolaylık versin cnm bi yerden başla ama yoksa dahada zorlanırsın
bitecek tatlım sizinde herkesin oldugu gibi bitcek ama bizim başımıza gelenlerden sonra bizimki gerçekten bitecek mi şüphedeyim yaniii