Canım sıkmayın canınızı üzüldüm ben askerinin başına gelenleri ama biraz daha sabır hep zaten böyle sorunlu insanlar oluyo ne kadar beladan uzak dursanda gelip buluyo sen askerinden desteğini eksik etme zaten ne kaldı kii allahın izniyle çok şükür bitti sayıılır..
selam arkadaşlar nasılsınız
a.s canım ii diyelim ii olalım sen nasılsın???
ya canım bnm öle yaa ama yazık ya biz sustukca üstümüze gelio bi bulaşsa akılları sırları ermez yakar başlarını bnmki onların ama işte aşkım sen olmasan walla bu askerlik bitmezdi sabrediosam senin için diyo bende az kaldı artk sabır diorum ama yeter artk ya onlar yüzünden ndenbiz yani?
ben aslında çok iyi değilim canım ya haftaya eşim evci izine çıkacaktı, o hafta bi üst devresi çıkıyomuşbiz bir hafta daha beklicez
kötü olmuş canım yaa ama geç olsunda güç olmasın demi?sen mi gidip alcan ?nerde ki eşin yakın mısınz?
işte sizde haklısınız ama napcan onlara uyupta temelli başını yakmasın seninkide sabırlıymışş baya iyice oda bunaldı artık senin desteğin bak ona iyi gelen ne densede 1 senede neler yaşamıştır ama sırf değmeyecek tipler içinde başını belaya sokmasın seninki en doğrusunu yapıyo sadece biraz daha sabır.. Hiç sevmiyorum böyle insanları ya heryerde belli ediyolar kendilerini bi pisliğin zararı sadece kendine değil işte hep çevresindeki insanlara.
doğru söylüyosun canım ama işteeşim manisa da evet ben gidip alcam canm. senin de bitmiş ne güzel darısı bizim başımıza. hayırlısıyla gelsın inşallah.
ya uymaya kalksan walla çokta güzel hakkından gelir korkmaz öle beladan falan gözü baya bi karadr bnmkinin ama işte bizim için seslenmio ama seslenmedikçede burnumuzun dibinde bitio pislikler yaa bıktım walla bide çekemiolar bunu iyi mi?salak herifler kıskancaz die yine bnmkinin başına iş aştılar allahım bitsin artııık yaa pislik kendi çukurlarında bogulsunlar inş yaa
sabır canım bak ben hala sabrediyorum bitti ama hala tek kilit noktamız sabır başka yookbi hafta sonrası olur onlar ii olsunda canım
üzülmeyin canım benim bende sinir oldm ya türlü türlü insan var napcan uymucan bazen o zaten pislik uyupta sende mi kötü olcan boşverin artık bigün daha bitti çok şükür. amaçlarıda belliymiş seninkini oyuna getirmeye çalışıyolar besbellli allahım iyilerle karşılaştırsın ya uysan al başına belayıı
evet canım ya sabırdan başka yapcak bişeyim yok. canım tadını çıkar bence aylardır beklediğn sevdiceğin geliyo
üzülmeyin canım benim bende sinir oldm ya türlü türlü insan var napcan uymucan bazen o zaten pislik uyupta sende mi kötü olcan boşverin artık bigün daha bitti çok şükür. amaçlarıda belliymiş seninkini oyuna getirmeye çalışıyolar besbellli allahım iyilerle karşılaştırsın ya uysan al başına belayıı
evet canım ya sabırdan başka yapcak bişeyim yok. canım tadını çıkar bence aylardır beklediğn sevdiceğin geliyo
yapcak bişi yok be kuzu uyma diyorum beni üzcek bişi yapmaz bilirim ama aklım onda sabaha kadar uyumicak işte nöbet tutcak ...
kendileri keş bnmkide onlar gbi olmayınca komutanlarda çok sewio bunu o yüzden kuyusunu kazıolar off ya bit artk lanet olasıııı
çok zor cnım benim ne kadar üzmeyeceğini bilsende yanında olduğu gibi olmuyo aslaa.. bu günlerde geçer zoru kalmadı artık sizin için son 72 saatsevincinizi yaşayın gölge düşürmesin o nalet insanlar boşverin..
Hepinize iyi geceler kızlarr ben kaçıyorum hadi hepiniz rüyanızda askeriniizii görünnn inş..
iyi geceler kuzum tatlı rüyalar hoş sohbetin için saolasıın eşini gör rüyandaaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?