355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hiç birşey düşünmemeye çalış canım Allah yardımcın olsun
inşallah kuzum sizde ne war ne yook???

konuştuk biraz önce keyfim yerine geldi kargo göndermştm almış mutlu olmuş bende daha daha bi mutlu oldum

anaam bee sende heycaan tavan yapacak demekkiiii

bende öyle düşünüyorum da işte ama onlarda bize ne zaman gelceksin fln diye konuşuyorlar. bide onlar bursa da eşime giderken ordan geçeceğim o yüzden orada biraz kalmam lazım. ama Allah kolaylığını versin inşallah

A baştan sorun olmadıysa olmaz düşün ben yemin töreninde bile öyleydim allahım benim derdim ne yaa Kuzum ben benim adamı görünce bi heyecan basıyo beni kalbim duruyo sanki sonra ben böyleyken bu yanıma çoktan gelmiş oluyo yüüzünde kocaman bi gülümsemeylee Ee ben 2 kat heyecan sonra elim ayağım birbirne giriyoo garip bi hale düşüyorumm düşün kızarıyorum kulaklarıma kadar Nye böyle bilmiyorum sonrasında sıkıntı yok ama sadece o ilk karşılama görüşme faslı böyleee :18: Aaa o zaman herzsamnki heryerinizde buluşunn derim ben romantizim yapayım derken üşütmeyinn haa

Hımm öyle soruyolarsa onları kırmamamk adına 1-2 hafta kal derimm yoksa yanlış anlarlar.. cidden allah kolaylık versin sana şimdi sen 2 kat gerginsindirr ya

Kızlar şimdidenn mutlu senelerrrrrrrrrrrrrrrr Yarın göremeyebilirimm sizleri buraya gelemeyebilirm kendinize çoook iiyi bakınnn 2014 de sevdiklerimiizi alıcaz ınssssssss

ahh kuzum o diilde hani yeni sevgili falan olsan nese yaa ilk tanıştıımız gün geldi aklımaaaewlisinz yanii ne bu kadar heycaaannn:26:hani onu görene dek bi heycan oluyo yanına gidip sarılana kadar ama sonraa geçiooo

atkı örmüştüm onu gönderdm sen mi ördün diyo inanamdı ya nasıl bi izlenm bıraktysam artık kitap nane limon pastil bide mektup yazdım

aa unutmuşum sende mi örmüştüün ne güüzel sevinmiş canım ne renkti???inanamazlar ki ben örsem bnmkide inanmazdıııinanmazlar bizim adamlar yaaa

Hımm öyle soruyolarsa onları kırmamamk adına 1-2 hafta kal derimm yoksa yanlış anlarlar.. cidden allah kolaylık versin sana şimdi sen 2 kat gerginsindirr ya

evet canım ya.. sevdiğim adamn ailesi o yüzden hassas davranıyorum.sorma işte o yüzden daha bi sıkıntılıyım. Allah razı olsun canım senin de kafanı ağrıttım kusura bakma

anaam bee sende heycaan tavan yapacak demekkiiii

of en azından abisi olsaydı daha rahatlatırdı beni artık bilmiyorum uçağa binerken inerken ambulans gerek Allah'ım yaklaştıkça heycan bastı
hoş daha 2 hafta var nerdeyse 2 gün kalınca napıcam bilmiyorum

Kızlar şimdidenn mutlu senelerrrrrrrrrrrrrrrr Yarın göremeyebilirimm sizleri buraya gelemeyebilirm kendinize çoook iiyi bakınnn 2014 de sevdiklerimiizi alıcaz ınssssssss
mutlu seneler canım alacağız sevdiklerimiz inşallahhhh

siyah beyaz ördüm canım niye inanmıyorsa sanki hıhhhh ısrarla soruyo bide

asi gençç ve gizemm şimdiden gözünüz aydın diyeyim bende sabahlar olmaz şimdi size yemin töreni zamanı geldiği vakit 48 saatten fazla uykusuz kaldığımı bilirim ama değer yani bi gülümsemeleriyle unutuveriyo insan herşeyi darısı bizlerin başına artık. iyi geceler diyorum hepinizee ve de sevdicekli rüyalar :98:

DEAM:) adını bilmiyorum kusura bakma:)) iyi seneler sanada umarım her şey hayallerimizde gibi olur bu sene...

ahh kuzum o diilde hani yeni sevgili falan olsan nese yaa ilk tanıştıımız gün geldi aklımaaaewlisinz yanii ne bu kadar heycaaannn:26:hani onu görene dek bi heycan oluyo yanına gidip sarılana kadar ama sonraa geçiooo

bilmiyorum ben dedim ya garip bi moda giriyorum aşırı utanıyorum ki normalde böyle bi insan değilimmm Evliyizz ama hala heyecan kaybolmamışş demekkkiii Tamam iştee bende sarılma ve hoşgeldin filan dedikten sonra normalleşiyorum ay cidden çok garipmişimn yaa

evet canım ya.. sevdiğim adamn ailesi o yüzden hassas davranıyorum.sorma işte o yüzden daha bi sıkıntılıyım. Allah razı olsun canım senin de kafanı ağrıttım kusura bakma

İşte napcan eşin için biraz dayanırsın..ne demek canımm benim olur mu öylee şey.. :)

sende mi gidiyorsun... iyi geceler:)))

iyi geceler seldacığım

mutlu seneler canıımda nden gelmicen hayrıdr???

mutlu seneler canım alacağız sevdiklerimiz inşallahhhh

siyah beyaz ördüm canım niye inanmıyorsa sanki hıhhhh ısrarla soruyo bide

DEAM:) adını bilmiyorum kusura bakma:)) iyi seneler sanada umarım her şey hayallerimizde gibi olur bu sene...

mutlu yııllar cnmm cnm nette takılmam yarn :)

ıns bebegm ıns yaaaaaaaa

eheehe ınss cnm ıyı seneler 2014 cok dha guzl olacaaaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…