ehehe :) eheh yaa zaten tanıyor daha öncede çok kere gördü tabi beni, aile tanışıklığı var diyim amagarip bişey birlikte kalmak
hiç birşey düşünmemeye çalış canım Allah yardımcın olsuneheh valla sormayın yakadınla 6 seneden fazla muhabbetim var askeri yollamaya gittiğimiz akşam bayağı mutfaktan çıkamadım hiçte sıkılmadım onların evinde ama gel gör ki orda nasıl olcak napcam bilmiyorum ona mı heycanlanim sevgülümü görcem diye mi heycanlanim uçağa bincem yükseklikten tırsarım diye mi heycanlanim ilk defa müstakbel kayınvalidem ve kayınpederimle biniceme mi heycanlanim şaşırdım yahu:2:
inşallah kuzum sizde ne war ne yook???
eheh valla sormayın yakadınla 6 seneden fazla muhabbetim var askeri yollamaya gittiğimiz akşam bayağı mutfaktan çıkamadım hiçte sıkılmadım onların evinde ama gel gör ki orda nasıl olcak napcam bilmiyorum ona mı heycanlanim sevgülümü görcem diye mi heycanlanim uçağa bincem yükseklikten tırsarım diye mi heycanlanim ilk defa müstakbel kayınvalidem ve kayınpederimle biniceme mi heycanlanim şaşırdım yahu:2:
hiç birşey düşünmemeye çalış canım Allah yardımcın olsun
konuştuk biraz önce keyfim yerine geldi kargo göndermştm almış mutlu olmuş bende daha daha bi mutlu oldum
Ay bebeğimmm kıyamam üzülme bak çok az kalmış sizinkidee kavuşcan sende zoru 3 Ay zatennOndan bi daha ayrılık yokk. Tabi kimse insanın kendi ailesinin yerini tutamaz bence ailenin yanında kal sen baya zorlanırsın yoksa..
walaa önceki geldiklerinde otogardan olmasada yarı yoldan indi ordan karşıladım pek öle olmamıştıı ama şimdii son ya bilmem kii olabilir miii???sen nden karşılayamıonn bebegiim yaa ???:26:ayy kuzum açık hawada nereye gidelim sogukta yaa bide bu hafta soguk olcakmış heryer:26:
atkı örmüştüm onu gönderdm sen mi ördün diyo inanamdı ya nasıl bi izlenm bıraktysam artıkne göndermiştiin tatlıım yaaa????
bende öyle düşünüyorum da işte ama onlarda bize ne zaman gelceksin fln diye konuşuyorlar. bide onlar bursa da eşime giderken ordan geçeceğim o yüzden orada biraz kalmam lazım. ama Allah kolaylığını versin inşallah
A baştan sorun olmadıysa olmaz düşün ben yemin töreninde bile öyleydim allahım benim derdim ne yaaKuzum ben benim adamı görünce bi heyecan basıyo beni kalbim duruyo sanki sonra ben böyleyken bu yanıma çoktan gelmiş oluyo yüüzünde kocaman bi gülümsemeylee Ee ben 2 kat heyecan sonra elim ayağım birbirne giriyoo garip bi hale düşüyorumm düşün kızarıyorum kulaklarıma kadar Nye böyle bilmiyorum sonrasında sıkıntı yok ama sadece o ilk karşılama görüşme faslı böyleee :18: Aaa o zaman herzsamnki heryerinizde buluşunn derim ben romantizim yapayım derken üşütmeyinn haa
atkı örmüştüm onu gönderdm sen mi ördün diyo inanamdı ya nasıl bi izlenm bıraktysam artıkkitap nane limon pastil bide mektup yazdım
Hımm öyle soruyolarsa onları kırmamamk adına 1-2 hafta kal derimm yoksa yanlış anlarlar.. cidden allah kolaylık versin sana şimdi sen 2 kat gerginsindirr ya
Kızlar şimdidenn mutlu senelerrrrrrrrrrrrrrrr Yarın göremeyebilirimm sizleri buraya gelemeyebilirm kendinize çoook iiyi bakınnn 2014 de sevdiklerimiizi alıcaz ınssssssss
anaam bee sende heycaan tavan yapacak demekkiiii
mutlu seneler canım alacağız sevdiklerimiz inşallahhhhKızlar şimdidenn mutlu senelerrrrrrrrrrrrrrrr Yarın göremeyebilirimm sizleri buraya gelemeyebilirm kendinize çoook iiyi bakınnn 2014 de sevdiklerimiizi alıcaz ınssssssss
ahh kuzum o diilde hani yeni sevgili falan olsan nese yaa ilk tanıştıımız gün geldi aklımaaaewlisinz yanii ne bu kadar heycaaannn:26: hani onu görene dek bi heycan oluyo yanına gidip sarılana kadar ama sonraa geçiooo
aa unutmuşum sende mi örmüştüün ne güüzel sevinmiş canım ne renkti???inanamazlar ki ben örsem bnmkide inanmazdıııinanmazlar bizim adamlar yaaa
ahh kuzum o diilde hani yeni sevgili falan olsan nese yaa ilk tanıştıımız gün geldi aklımaaaewlisinz yanii ne bu kadar heycaaannn:26: hani onu görene dek bi heycan oluyo yanına gidip sarılana kadar ama sonraa geçiooo
evet canım ya.. sevdiğim adamn ailesi o yüzden hassas davranıyorum.sorma işte o yüzden daha bi sıkıntılıyım. Allah razı olsun canım senin de kafanı ağrıttım kusura bakma
asi gençç ve gizemm şimdiden gözünüz aydın diyeyim bendesabahlar olmaz şimdi size yemin töreni zamanı geldiği vakit 48 saatten fazla uykusuz kaldığımı bilirim ama değer yani bi gülümsemeleriyle unutuveriyo insan herşeyi darısı bizlerin başına artık. iyi geceler diyorum hepinizee ve de sevdicekli rüyalar :98:
asi gençç ve gizemm şimdiden gözünüz aydın diyeyim bendesabahlar olmaz şimdi size yemin töreni zamanı geldiği vakit 48 saatten fazla uykusuz kaldığımı bilirim ama değer yani bi gülümsemeleriyle unutuveriyo insan herşeyi darısı bizlerin başına artık. iyi geceler diyorum hepinizee ve de sevdicekli rüyalar :98:
mutlu seneler canıımda nden gelmicen hayrıdr???
mutlu seneler canım alacağız sevdiklerimiz inşallahhhh
siyah beyaz ördüm canım niye inanmıyorsa sanki hıhhhhısrarla soruyo bide
DEAM:) adını bilmiyorum kusura bakma:)) iyi seneler sanada umarım her şey hayallerimizde gibi olur bu sene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?