355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

göreceksiniiizz bebegiim merak etme az yorulacanıız amaa biteceeekkk nolur çok yıpratmayın kendiniziiii:26:

Yok ya yıpratmak değil ki bu çok garip snki hep askerde kalacakmış gibi bi his. Amaaan neyse ya böyle konuştum muu takıyorum ben kafaya :)) Boşver onuda sen yeni yılın ilk günü sevdiceğinle beraber olcaksınızz napcanızz planlarınız varmıı ??

hoşbulduk canım nasılsın,keyfin nasıl?

özlemek haricinde cok sukur cnm ya sen ??

yok be tatlım herkezzz şafak dogan gunes dıcekleee mutlu oluyo herzmnkı gıbı ozlemımızı dıle gtryrzzz okdrcıkk

ayyy canım ya ne güzel sabretmişsin şimdide doyasıya kutla sen bakma bize herkes sevdiceğini özlediği için böle. yoksa bundan güzel şeymi var

eheh bende yemin törenine gidince aynı odayı paylaşıcam :) Sanki evlenmeden kaynanalar gelinlere hamama götürür ya öyle hissediyorum

ne üzülüyorsun canım kızlar bugün yarın kutlama var keyflenin siz de biraz iki kayıp veriyoruz ne mutlu bize
yanlız peşin anlaşalım sevdiceğin geli diye bizleri ihmal etmek yok gizemciğim sana da lafım ikinize de
ahaha öyle denmez dimi aslında biz göçmenlerde ağız alışkanlığı olmuş galiba
ama sevdim
vereceeeeezzz sizlere canııım biraz daha sıkın dişlerinizi

üzülmeyiin yaa ben çok takarıım wallaa böle canım sizlerde bir gün dogan güneşş diceksiznzzzzzplanımız otogardan karşılicam en büyük hayalimiz oda çok istio otobüsten inince ilk seni görmek sarılmak istiom die karşılarıım allah izin veriirsee sonra duruma göre yabi yemek yada kahwaltı sonrada bi mekanda cafe tarzı bi yerde oturalım dedim ama bilmiorum dahaoda şöle rahat sarılıp koklayabilceem bi ortam sakin bi yere gideim dio sogukta nereye gtcezde sanki o iş sıkıntıııııııııı

O duygu mahvediyo ya dağıtıma geldiğinde görsen yine evimizde kaldık o bi hafta çifte bayramdı benim içinn Aa ben kayınvalidemlerde çok eğleniyorum baya komikler kayınbabam filan bide ufak görümcem var yeni orda sıkıntı çekmiyorum sağolsunlar benide el üstünde tutuyolar ama ben kayınvalidemi tanıyodum. Senin durum farklıymış tanımıyosan pek rahat edemezsin gibii. Yani normal diyalogunuz nasıl ama bence kendini kasma sende zaten sıkıntılı bi süreçten geçiyosun canım..

özlemek haricinde cok sukur cnm ya sen ??

yok be tatlım herkezzz şafak dogan gunes dıcekleee mutlu oluyo herzmnkı gıbı ozlemımızı dıle gtryrzzz okdrcıkk

ayyy canım ya ne güzel sabretmişsin şimdide doyasıya kutla sen bakma bize herkes sevdiceğini özlediği için böle. yoksa bundan güzel şeymi var

canlarııım lütfeen sizleride böle görmeek istemioruum yaa walaa sizde canlanın az yaaa.26:

ahh bebegiiim yaa sizler üzgün olunca bnmde keyfiim kaçıoo:26:yook daha neler neler paylaşcaaz burda sizleri depüklemeden gtmeyiiizzzz merak etmeyiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

uyuyabilecen mi değişik bi duygu olmalı

ehehe hiç bilmiyorum vallahi... bi de ben yurtta kaldım üniversitede, ve uyku gözlüğüne alıştım şimdi evde de takmadan uyumaya çalışıyorum ama çok olmuyor:)
artık müstakbel kayınvalideme de şey derim şekerim ben uyku gözlüklerimi takim en sıkıntı yaptığım o şu an:)

Ay çokk romantikkk ama yadırgama sakın kaç aydan sonra ilk kez görcen düşün ben eşimle hep öyle hayal kurduk işte ilk gördüğümde görsen bi tuhaf oldumm Resmen yabancı gibi davrandım sonra tabi alışınca normale döndüm ama karşılaymıyorum ben of sen inş. hayalini gerçekleştirirsinn... Kızım ne cafesi sakin bi yere gidin Başbaşa kalınn o kadar süreden sonraa ay çocukda özlemiştir seniii

sorma canım ya kıyafetleriyle uyumak fln bak şimdi yine gözlerim doldu ... benm kavınvalidem kayınpederim de çok iyiler sağolsunlar. onlarda el üstünde tutarlar beni canım sıkılmaması için herşeyi yaparlar. ama sonuçta annem babam gibi rahat olamam zannediyorum. ben çok duygusalım bide eşimin odasına fln giremem mesela

inşalahhh canım benim

tak gözlüklerini keyfine bak

walaa önceki geldiklerinde otogardan olmasada yarı yoldan indi ordan karşıladım pek öle olmamıştıı ama şimdii son ya bilmem kii olabilir miii???sen nden karşılayamıonn bebegiim yaa ???:26:ayy kuzum açık hawada nereye gidelim sogukta yaa bide bu hafta soguk olcakmış heryer:26:

Ay bebeğimmm kıyamam üzülme bak çok az kalmış sizinkidee kavuşcan sende zoru 3 Ay zatenn Ondan bi daha ayrılık yokk. Tabi kimse insanın kendi ailesinin yerini tutamaz bence ailenin yanında kal sen baya zorlanırsın yoksa..

inşalahhh canım benim

tak gözlüklerini keyfine bak

eheh valla sormayın ya kadınla 6 seneden fazla muhabbetim var askeri yollamaya gittiğimiz akşam bayağı mutfaktan çıkamadım hiçte sıkılmadım onların evinde ama gel gör ki orda nasıl olcak napcam bilmiyorum ona mı heycanlanim sevgülümü görcem diye mi heycanlanim uçağa bincem yükseklikten tırsarım diye mi heycanlanim ilk defa müstakbel kayınvalidem ve kayınpederimle biniceme mi heycanlanim şaşırdım yahu:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…