2 güne kadar vardı ama çalmışlar malesefarkadaşlarndan yazıyo işte ama yine de kendininki gibi de olmuyo
nie yüzün düştü canım??hayırdır??
hışbuldum kuzum
Ne güzel ya tesadüfe bakk :) Valla en güzeli dediğim gibii tabi zor ama baya alıştıktan sonra daha zorr.. Evimde tek bşıma kalamam kii korkaarım ben ailemin yanındayımm sen nerde?
idare eder canım sen nasılsın?
ayneen tatlııım halaa inanamıommm yaaa offf komutanlarda alıştı napcaklar artk bnm aşkıım olmadaannnyaazıııkkkk ne çektiim be komutan sendeeeennnnnnnnn
GİZEM'DEN
Güzellleriim benim matik önden gidiyor yarın gece son aslındayarın gece kutlayalım bunuu.Ecrin ve beni gönderiin artıkk ben gittim herkes topiği boşlamış vallahi İçim gidiyor yazamıyorm ama az kaldı.Bir gün daha yaklaştınız sevdiklerinize.Dilerim günler su gibi akıp geçer.Hepinizii öpüyorumm kocamann yarın görüşmek üzeree .))
hoşbuldum canım benim
ayy cok kotuu olmşş en korktgm sey telefonuna bısı olması :O uff şanssızlıga baaaak tbkde
cnm çok özledimm sınırlerım artık ınceldıı yaaa
Ayy sen ne yaptınn o olmadan bi düşüünnnDeliyee bak komutanları düşünüyooo onlar bizii düşündüüü müüü Ne çektinn be kuzumm amaaa bittiii çok şükür sizinkiii
evet canım bende annemlerin yanınndayım kayınvalidemde kalacağım biraz ben evimde kalmak istedim ama izin vermediler işte off off yeni evliyim ya bideşimdi bavulumla geziyorum işte gerçi kayınvalideme hiç gitmedim daha ama
ahh bebegiimm yaa ne çektik hepimiiz yaaa offf off amaa şüküür yaaa allahım sizlerede nasipppp etsiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn tez zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canıım hoşgeeldiiinnnn
anladıım canım ama geçio inan ki az sabrediin üzmeyin kendinizi...bak kendimi kötü hissetiim şimdi
merhabayın kızlarrr :)) biraz baktım konuşmalara ne güzel o şafaklara coşkular :)))
Ay biz görcez mii o günleri bana bitmicek gibi geliyo .
Aynen bende öyle yapıyorum kayınvalidemlerdede kalıyorum arada.. Evinden ayrılmakda zor gelmiştir sana gerçekten insanın kendi evi olunca çok farklı oluyomuş yaa .. Aynı sende benim gibiisin bi valiz ordan orayaa.. Ya ne kadar kayınvalidenlerle aran iyi olsada en rahat yer kendi ailenin yanı.
burası hepimiz için öyle canım moralimiz bozulsa soluğu burada alıyoruz çok iyi geliyor gerçektn geçmişi pek okuyamadm ama sıkma canını sabır:26:bende kötüydüm de şimdi kızlarla konuşa konuşa biraz düzeldim
hoşbulduk canım ben o şafaktan istiyooooom banene bananecanıım hoşgeeldiiinnnn
anladıım canım ama geçio inan ki az sabrediin üzmeyin kendinizi...bak kendimi kötü hissetiim şimdi
merhabayın kızlarrr :)) biraz baktım konuşmalara ne güzel o şafaklara coşkular :)))
cnm senlık durum degl ltfnn doya doyaaa kutlaa burada kendımle ıllgıı ıcıme cok atıyorummm bellı etmıorm ama cok ozledm 1 kere sarılmak ıcınn neler yapardm :2::2::2:
hg cnmm
cnm senlık durum degl ltfnn doya doyaaa kutlaa burada kendımle ıllgıı ıcıme cok atıyorummm bellı etmıorm ama cok ozledm 1 kere sarılmak ıcınn neler yapardm :2::2::2:
hg cnmm
burası hepimiz için öyle canım moralimiz bozulsa soluğu burada alıyoruz çok iyi geliyor gerçektn geçmişi pek okuyamadm ama sıkma canını sabır:26:
hoşbulduk canım ben o şafaktan istiyooooom banene banane
merhabayın canım
burası hepimiz için öyle canım moralimiz bozulsa soluğu burada alıyoruz çok iyi geliyor gerçektn geçmişi pek okuyamadm ama sıkma canını sabır:26:
hoşbulduk canım ben o şafaktan istiyooooom banene banane
merhabayın canım
merhabaa canııım
herkesin bi yüzü düştü kmse sevinmedi tabii ben kavuşucam size böle bilerek yapar gbi amaherkes her giden böle yaptı yani....yanlış bişi mi yapıorum die üzülüyorum ama lütfen üzülmeyin sizde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?