355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

siz gizem için kutlayın benim kutlancak bişiyim kalmadı artk böle son gece aglattı ya beni yapacak bişi yok

ben kaç kere dedim ya sana bnmki sürgün yerinde orası en pis yermiş die ya sinirlerim bozuldu yaa kapadım teli deli gbi aglıorum yaa arama dedim onada

ben kaç kere dedim ya sana bnmki sürgün yerinde orası en pis yermiş die ya sinirlerim bozuldu yaa kapadım teli deli gbi aglıorum yaa arama dedim onada

aynen ya hep söylerdin bende nişanlıma bugün bahsettim bizim ecrin anlattı diye valla sürgün yeri diyolar orası için bizim bi arkadaş gitti çocuktan haber alan yokmuş falan dedi.. ama bak çok şükür bitti sadece saatler kaldıı aç tlf bence böyle bişey yapma tamam ağla rahatla baya doldunuz ikinizde ama sonrasında aç ve güzelce konuşun..

o orda ben burda aglıyoruz bu ne yaa bu ne allahım bunu mu layık gördün bize yaaa

siz gizem için kutlayın benim kutlancak bişiyim kalmadı artk böle son gece aglattı ya beni yapacak bişi yok

canım topla kendini lütfn bizi de üzüyorsun bak bizi geç de bu gecenin tekrarı yok olmayacak uzun süredir bu günü bekliyorsun topla kendini haydi

yaa inanmıyoruuumm depüük gecemdeee 2 kişimi war yaaanerde bu milleeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttt

Canım olur mu öyle şey buradayız.

ben çok kötüyüm hala kavga edioruz aglıyorum yaaa kahretsin böle işi

Canım niye üzüyorsunuz birbirinizi. 1 gün kalmış şurada. O kadar şey atlatmışsınız. Göreceksin zaten birbirinizi. Boşver çarşıya çıkmış çıkmamış. Sakin ol biraz. 1 gün ya 1 gün şaka gibi. Alttan al biraz daha sabret. Arama imkanın varsa ara. Heyecandan yapıyorum artık sabrım tükeniyor. Gel artık de.

bencede çok tuhaf bi tartışma yaşadık şükür bugün hallettik ama baya bi yıprandık.neyseki yeni yıla küs girmiyoruz

sen nasılsın tatlım???

Sevindim canım halletmenize. Anladın mı neden o şekilde tepki verdiğini peki?
Ben de evdeyim valla. Eşim telefon soktu ya içeriye onun sefasını sürüyoruz. Dün 1 e kadar mesajlaştık eski günlerdeki gibi Şimdi de bana fotoğraf göndermiş. Cipsler bisküviler. Hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim. Onunla mutlu oluyorlar. Üzüldüm altı üstü abur cubur. Ama onlar için ne kadar da lüks Burada olsa neler hazırlardım ben ona

onların eğlencesi o işte canım ne yapsınlar ama iyi tarafından bakmak lazım azla yetinmeyi öğreniyorlar küçük şeylerle mutlu olmayı evde yapılan yemeğin kıymetini herşeyin kıymetni anlıyorlar

kızlar merhabaa.

gizem ve ecrin çook sevindim sizin adınıza bitmez gibi gelen o koca zamanı yediniz bitirdiniz ne güzel.. ecrin skıntı olmuş biraz okudum geçmişi ama fazla alıngan oluyolar varsın çıkamasın çarşıya yarın zaten yanında olacak heyecanınıza veriyorum bu tartışmayı. imkanın varmı bilmiyorum ama aradığında açmasa bile çık karşısına yakınsa sana sarıl boynuna dün ne olmuş gelmez bile aklınıza eminim

depük gecesi fikri çook güzelmiş ama depüklemiş olsak da bizi bırakmayın burda szden öğreneceğimiz çook şey var

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu gece beni yalnız bırakmadınız ama ben sizi yalnız bıraktım lanet olası kaderime yanıyım işte yapacak bişi yok herşeyi terse çevirmede üstüne yok artk ne diyim rabbim büyük her planım alt üst oluyo yani son gündede buldu askerlik diil cehennemdi orası ve biz yandık sizler yanmazsınız umarım sinirlerim alt üst oldu ice herşey birbirine grdi sevinemiyorum bile gene bozuk kapadık telefonu olacak bu yaa kaderin cilvesi alıştım artk ben hiçbi mutlulugu haketmiyorum ya bu kadarıda tesadüf olamaz ki herşey mi gelir insanın üstüne gelio işte yaa ...

başınızı agrıttım sizlerinde kusura bakmayın benim yılbaşı gecem aglyarak geçti umarım sizlerin ki musmutlu geçer...ne diyim ki daha başka allah aglatmasın sizleride....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…