oyy hiç bilmiyorum bende gidebilir miyim acaba baktım c.tesine geliyor doğum günü... kaçında cnm şubatın....
miracım baksana ecrinin dediğine göre hiç çıkmasın bence daha iyi yaa....
tatlım bugün askerinin olduğu yeri nişanlıma sordum aynı şehirdeler bizimkiler biliyosun.. obaaa orası için sürgün yeri diyolar valla bravo dedi.. son gün ikinizde gerginsiniz saatler kalmış artık buna tahammülünüz yok ikinizi ancak birbiriniz anlarsınız inada bindirmeyin son günü ve aslında herşeyin başlangıcı olan bugünü zehir etmeyin birbirinize hadi ara askerini yada ulaşabileceğin başka bişey.. bak kendin söyledin neler yaşadık diye son gün bile olsa alttan almaylız bunu bize siz öğrettiniz sabrı anlayışı yeri geldiğinde alttan almayı senle gizem söylediniz aman kızlar azıcık alttan alın askerlik dediniz.. son gününüzün hatrına konuş askerinle ve düzelt aranızı hadi
siz gizem için kutlayın benim kutlancak bişiyim kalmadı artk böle son gece aglattı ya beni yapacak bişi yok
ben kaç kere dedim ya sana bnmki sürgün yerinde orası en pis yermiş die ya sinirlerim bozuldu yaa kapadım teli deli gbi aglıorum yaa arama dedim onada
aynen ya hep söylerdin bende nişanlıma bugün bahsettim bizim ecrin anlattı diye valla sürgün yeri diyolar orası için bizim bi arkadaş gitti çocuktan haber alan yokmuş falan dedi.. ama bak çok şükür bitti sadece saatler kaldıı aç tlf bence böyle bişey yapma tamam ağla rahatla baya doldunuz ikinizde ama sonrasında aç ve güzelce konuşun..
siz gizem için kutlayın benim kutlancak bişiyim kalmadı artk böle son gece aglattı ya beni yapacak bişi yok
selaam canım seni ilk kez gördüm burdaa tanışmışmıydık?:26:
yaa inanmıyoruuumm depüük gecemdeee 2 kişimi war yaaanerde bu milleeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttt
ben çok kötüyüm hala kavga edioruz aglıyorum yaaa kahretsin böle işi
ben kaç kere dedim ya sana bnmki sürgün yerinde orası en pis yermiş die ya sinirlerim bozuldu yaa kapadım teli deli gbi aglıorum yaa arama dedim onada
bencede çok tuhaf bi tartışma yaşadıkşükür bugün hallettik ama baya bi yıprandık.neyseki yeni yıla küs girmiyoruz
sen nasılsın tatlım???
9 şubat cnm eşimin doğum günü.senin eşin nerdeydi bu arada.eğer gidebilirsen git bence
o orda ben burda aglıyoruz bu ne yaa bu ne allahım bunu mu layık gördün bize yaaa
tatlım yapma böle lütfen halledersiniz yeterki biraz alttan al.ne zaman çıkacak bu arada askerin
Canım olur mu öyle şey buradayız.
Canım niye üzüyorsunuz birbirinizi. 1 gün kalmış şurada. O kadar şey atlatmışsınız. Göreceksin zaten birbirinizi. Boşver çarşıya çıkmış çıkmamış. Sakin ol biraz. 1 gün ya 1 gün şaka gibi. Alttan al biraz daha sabret. Arama imkanın varsa ara. Heyecandan yapıyorum artık sabrım tükeniyor. Gel artık de.
Sevindim canım halletmenize. Anladın mı neden o şekilde tepki verdiğini peki?
Ben de evdeyim valla. Eşim telefon soktu ya içeriye onun sefasını sürüyoruz. Dün 1 e kadar mesajlaştık eski günlerdeki gibiŞimdi de bana fotoğraf göndermiş. Cipsler bisküviler. Hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim. Onunla mutlu oluyorlar. Üzüldüm altı üstü abur cubur. Ama onlar için ne kadar da lüks Burada olsa neler hazırlardım ben ona
mesaj attım özür diledim suçlu bendim fazla uzattım ararsa konuşcam bakalım
1 2 saate çıkcak canm işte gece ne buldu bincek
ooo süpermiş cnm çok sevndm ben sabah çıkacak die düşünüyodum bu daha iyiymiş.bu arada msj atmakla çok iyi yapmışsın umarım arada halledersiniz bu durumu
konuşuyorz o barıştı ama ben kırgınım düzelmicemde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?