355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Gizoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm canım benim seni tebrik ediyorum gerçekten sabrın sonu selamettir.. sana bakınca ya diyorum kalmış 109 ... 400 küsür gün bitmiş hemde Kıbrıs ta bitmiş seni görünce güç alıyorum sabır doluyorum.. seni hepimiz çok seviyoruz sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum canıımm bak askerinle hasret giderir gidermez hemen buraya bekliyoruz senii unutma sen ve ecrin söz verdiniizz unutmıcaz gelicez dediniz ) bu gece depük gecesiii sizi depüklüyoruz burdann

nasıl yani ya? askerin nerde yapıyor canım hani şehir yada Kıbrıs mı? nasıl izni yok hiç anlamadım :26:

Vanda yapiyor cnm askerligini bende anlamadim bugun aradi sesi kotu geliyordu ztn hic iznim olmayacak kendini buna alistir ben seni imkanim oldukca aricam dedi cok uzgunum

ayy noldu canım yaa..
hiçbişey yarım falan kalmamıştır gene konuşur sakinleşirsiniz üzülme hemen:s
son gün gerilmişsinizdir belkide:18:

Hayırdır canım ne oldu? Bir gün kalmış şurada. Olur mu öyle şey

canım ya kıyamam off

ecrinim ne oluyo allah aşkına son gün olucak şey mi bu şimdi?? canım benim kalmış saatler şurda nolur moralinizi bozmayın yapmayın tez zamanda barışırsınız inş :))

walla oldu kızlar yaa az önce konuştuk gene bozuktuuk birazdan aricak tekrar umarım düzelir moralim çok bozuldu:26:

Vanda yapiyor cnm askerligini bende anlamadim bugun aradi sesi kotu geliyordu ztn hic iznim olmayacak kendini buna alistir ben seni imkanim oldukca aricam dedi cok uzgunum

hey allah bu nasıl bi iştir ya neden olmayacakmış anlamadım :26: canım sen sakin ol sıkma canını ve askerine moral ver öyle hiç çarşı olmadan olmaz ya elbet vardıırr inşallah vardır

bilmiyorum cnm yaa offfffffffffffffff

yok yok bişi yoktur artık bütün sinirler gerildi son saatler geçmek bilmediğinden öyle olmuştur....

bizimkide aradı canım sıkkın dedi... yalnızlık özlem her şeyle başbaşa kaldım dedi... sesi kötü geliyordu aklım onda kaldı...

bana sevgisi azalcak diye ödüm kopuyor :18:

hey allah bu nasıl bi iştir ya neden olmayacakmış anlamadım :26: canım sen sakin ol sıkma canını ve askerine moral ver öyle hiç çarşı olmadan olmaz ya elbet vardıırr inşallah vardır

insallah cnm insallah carsi izni verirler yoksa garipim iyici psikolojisi bozulur ben elimden geldigi kadar moral vermeye calisiyorum ztn cok zor 10 ay hic gormeden gecer mi allah yardim etsin bize. Hepimize

yok ya o inat etti kızıp duruo bende konuşmam ya alla alla son gün olana bak yaa hayret bişi
azalmaz cnm merk etme sadece odunluklarına odunluk katıolar bu yani başka bişi yok

insallah cnm insallah carsi izni verirler yoksa garipim iyici psikolojisi bozulur ben elimden geldigi kadar moral vermeye calisiyorum ztn cok zor 10 ay hic gormeden gecer mi allah yardim etsin bize. Hepimize

ayy yok yaaa o kadar çarşı izni olmadan olur mu:/ kim demiş ona öyle...

bizim geçti 13.5 ay hemde izinler hariç hiç görmeden merak etme sizinde geçer cnm alışırsın ...

doguda çogu asker izin kullanmıyo can güvenliğinden dolayı yeni bişi diil yani bu çıkarmıolar çogu dogu askerlerini....

yok ya o inat etti kızıp duruo bende konuşmam ya alla alla son gün olana bak yaa hayret bişi
azalmaz cnm merk etme sadece odunluklarına odunluk katıolar bu yani başka bişi yok

aa neye inat yaptı canım? özel değilse...
ay ne bilim yaa özledide ondan mı durgun yoksa değişti mi yada bunaldı mı çözemedim...
yemin törenine gidince bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…