Güzelleriiiiim.Sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! BÜYÜK bir GURURLA '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' diyorumm!
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.Belkide otobüse binince fena olurum.Belkide inince.Belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olurbunca zamandır haşır neşir olduğum Kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.Bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.Gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.Ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.Siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.Bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.Askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.Ama bize birçok şeyide ogretıyor.Mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) Gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.Bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel
Siz çok ama çok değerlisiniz.Önce kendiniz için sonra onlar için.Dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.Hepinize musmutlu hayatlar diliyorum
Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..
Mystery1643,
asi_genc,
engindenizz,
DEAM,
cimcime_89,
exelanss,
esmeralda5,
Eleusis,
sLd_,
ugtap,
karmel2,
Gokche8605,
Kubrah,
tgcsvl,
uzramm,
dexsalginve 349. dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada )
NOT: Yarın öğlen yola çıkacağımm.Şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.Kocaman öpüyorum siziii
92/4 Yareni qizem...
Eki Görüntüle 915527
Haydii 2014 gel artık...Şafaktan birgün daha düşücez geç artık
kizlar bugun nisanlimla konustum carsi izni hic olmayacakmis cok kotuyum
nasıl yani ya? askerin nerde yapıyor canım hani şehir yada Kıbrıs mı? nasıl izni yok hiç anlamadım :26:
kızlar şuan moralim çok bozuk aglicam sinirden
kavga ettik askerle son gün yedimiz halt bu bravo bize
lanet olsun böle kaderede dünyayada tüm heveslerimin içine etti bu kader herşeyim yarım kaldı buda öle oldu:2:
Hayırdır canım ne oldu? Bir gün kalmış şurada. Olur mu öyle şey
canım ya kıyamam off
ecrinim ne oluyo allah aşkına son gün olucak şey mi bu şimdi?? canım benim kalmış saatler şurda nolur moralinizi bozmayın yapmayın tez zamanda barışırsınız inş :))
Vanda yapiyor cnm askerligini bende anlamadim bugun aradi sesi kotu geliyordu ztn hic iznim olmayacak kendini buna alistir ben seni imkanim oldukca aricam dedi cok uzgunum
ayy noldu canım yaa..
hiçbişey yarım falan kalmamıştır gene konuşur sakinleşirsiniz üzülme hemen:s
son gün gerilmişsinizdir belkide:18:
bilmiyorum cnm yaa offfffffffffffffff
hey allah bu nasıl bi iştir ya neden olmayacakmış anlamadım :26: canım sen sakin ol sıkma canını ve askerine moral ver öyle hiç çarşı olmadan olmaz ya elbet vardıırr inşallah vardır
yok yok bişi yoktur artık bütün sinirler gerildi son saatler geçmek bilmediğinden öyle olmuştur....
bizimkide aradı canım sıkkın dedi... yalnızlık özlem her şeyle başbaşa kaldım dedi... sesi kötü geliyordu aklım onda kaldı...
bana sevgisi azalcak diye ödüm kopuyor :18:
insallah cnm insallah carsi izni verirler yoksa garipim iyici psikolojisi bozulur ben elimden geldigi kadar moral vermeye calisiyorum ztn cok zor 10 ay hic gormeden gecer mi allah yardim etsin bize. Hepimize
insallah cnm insallah carsi izni verirler yoksa garipim iyici psikolojisi bozulur ben elimden geldigi kadar moral vermeye calisiyorum ztn cok zor 10 ay hic gormeden gecer mi allah yardim etsin bize. Hepimize
ayy yok yaaa o kadar çarşı izni olmadan olur mu:/ kim demiş ona öyle...
yok ya o inat etti kızıp duruo bende konuşmam ya alla alla son gün olana bak yaa hayret bişi
azalmaz cnm merk etme sadece odunluklarına odunluk katıolar bu yani başka bişi yok
bizim geçti 13.5 ay hemde izinler hariç hiç görmeden merak etme sizinde geçer cnm alışırsın ...
doguda çogu asker izin kullanmıyo can güvenliğinden dolayı yeni bişi diil yani bu çıkarmıolar çogu dogu askerlerini....
insallah alisirim cnm . senin askerin nerdeydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?