doguda çogu asker izin kullanmıyo can güvenliğinden dolayı yeni bişi diil yani bu çıkarmıolar çogu dogu askerlerini....
ee şey yokmuymuş askeriye de internete girebileceği yerler? yazınca internette çıkar olup olmadığı:s
aa neye inat yaptı canım? özel değilse...
ay ne bilim yaaözledide ondan mı durgun yoksa değişti mi yada bunaldı mı çözemedim...
yemin törenine gidince bakıcaz artık
insallah alisirim cnm . senin askerin nerdeydi ?
aaaa :S off offf kötüymüş:/
tamam ama bu cok kotu ama yazik yaa kiyamam allah hepsine sabir versin
kavga sebebimiz bugün son gün çarşı vermişler akşamdan konuştk dedi sabah ararım çıkınca falan sonra beyfendi hastalanmış çıkamamış ben burda agaç kütük herşey oldum tabi bekliom öle yok akşm arıo ee hastaydm çıkamican dedim kaç kere işte be adam yok çıkcm çıkcm nah çıkcan al işte ...ne lanet kadermiş yaa tüm planlar suya bir bir düşüo süper yaa
yok değişmez cnm merak etme yaa özlemden bide alışma ewresi sancılı olur ondandr
bnm asker batıda oldugu halde belki bi çok dogu yerine göre ii sayılan bi yerde DENİZLİ ama maleseeff
kavga sebebimiz bugün son gün çarşı vermişler akşamdan konuştk dedi sabah ararım çıkınca falan sonra beyfendi hastalanmış çıkamamış ben burda agaç kütük herşey oldum tabi bekliom öle yok akşm arıo ee hastaydm çıkamican dedim kaç kere işte be adam yok çıkcm çıkcm nah çıkcan al işte ...ne lanet kadermiş yaa tüm planlar suya bir bir düşüo süper yaa
yok değişmez cnm merak etme yaa özlemden bide alışma ewresi sancılı olur ondandr
bnm asker batıda oldugu halde belki bi çok dogu yerine göre ii sayılan bi yerde DENİZLİ ama maleseeff
ne rahatlık ne rahatlık ben sana şurda 13.5 ay boyunca neler yaşadımızı bi anlatsam agzın dilin uçuklar cnm merak etme yani gelmeyen kalmadı yaralanmaları mı aran ameliyatları kavgaları kendine zarar vermeleri ohhooooo say say bitmez...yeri iyi olsun rahat olsun o en onemlisi cnm
off offne dicemi bilemedim canım :|
valla özel gün falan olmasın
daha doğumgünü var sevgililer günü var o günler anca ağliyim ben
Canım bana da tuhaf geldi bu kadar büyütmesi. Ama sıkma canınıbarışırsınız elbet yarına kalmaz
yok yok gereksiz alınganlık yapmıştır belkide yarına kalmaz... bende bugün çok saçma bişeyi sesimin tonunu düşürdüm... sonra üzüldüm ama elinde olmadan olabiliyor... üzme kendini :)
selamlaarr kızlaar nasılsınııızzz???
bugün güzel bi güünn yarın gece askeriim çıkıoo bana süpriz yapacakmış aradı az önce 1 ocak sabahı çıkcam dedi bende çok üzüldüm aglamaya başlayınca dayanamadı söledii
artı bide iş görüşmem wardı oda baya olumluydu bakalım haber bekliiceemm
yarın akşama kadar askerim çarşıda artk şükür ki bitiooo...
atarsa 01 adanaa diceez
sizlerde ne war ne yookkk
Güzelleriiiiim.Sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! BÜYÜK bir GURURLA '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' diyorumm!
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.Belkide otobüse binince fena olurum.Belkide inince.Belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olurbunca zamandır haşır neşir olduğum Kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.Bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.Gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.Ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.Siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.Bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.Askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.Ama bize birçok şeyide ogretıyor.Mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) Gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.Bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel
Siz çok ama çok değerlisiniz.Önce kendiniz için sonra onlar için.Dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.Hepinize musmutlu hayatlar diliyorum
Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..
Mystery1643,
asi_genc,
engindenizz,
DEAM,
cimcime_89,
exelanss,
esmeralda5,
Eleusis,
sLd_,
ugtap,
karmel2,
Gokche8605,
Kubrah,
tgcsvl,
uzramm,
dexsalginve 349. dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada )
NOT: Yarın öğlen yola çıkacağımm.Şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.Kocaman öpüyorum siziii
92/4 Yareni qizem...
Eki Görüntüle 915527
ne rahatlık ne rahatlık ben sana şurda 13.5 ay boyunca neler yaşadımızı bi anlatsam agzın dilin uçuklar cnm merak etme yani gelmeyen kalmadı yaralanmaları mı aran ameliyatları kavgaları kendine zarar vermeleri ohhooooo say say bitmez...
özel gün derken anlamadım???ne dogum günü ne sevgiler günü??
yaa inanmıyoruuumm depüük gecemdeee 2 kişimi war yaaanerde bu milleeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttt
canım işte doğu ya ama benimkide uzun süre çıkmayacağım dedi mitingler fln oluyormş çıkartmıyorlrmş ben kendmi çıkamyacğına hazırlmştm bu hafta sonu çıktı süpriz oldu son anda izin çıkmş onlar da bilemiyorlar ki sen bekleyip durma bekledkçe üzülme diye demiştir belki kuzum zaten martta da nevruz dan çıkamayacaklar uzun süre ama şimdi sorun olmazsa her hafta çıkarım diyor aynı yerde sayılırlar şartları aynıdır en azından o kadar kafana takma zaman geçtikçe rahatlar sende rahatlarsınkizlar bugun nisanlimla konustum carsi izni hic olmayacakmis cok kotuyum
yaa inanmıyoruuumm depüük gecemdeee 2 kişimi war yaaanerde bu milleeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttt
yani böyle özel günlerde ayrı olunca hüzün çöktü üstüme... yılbaşı yılbaşı gibi değil
şubatta doğum günü var gene yalnız kalıcak ve ben burda helak olcam
yani böyle özel günlerde ayrı olunca hüzün çöktü üstüme... yılbaşı yılbaşı gibi değil
şubatta doğum günü var gene yalnız kalıcak ve ben burda helak olcam
bende senin gibiyim cnm bugün sıradan bi gün benm için hiç bi anlamı yok.eşiminde doğum günü şubatta yanına gitmeyi düşünüyorum yoksa ikimiz içinde ölüm gibi soğuk bi şubat olcak
sen helak olunca ne olacak sanki canım sevdğne iyi mi gelcek yapmayın bu kadar (şimdi iyiym ondan böyle konşabiliyorum bazen çoğu zaman bana da geliyorlar bunalıma giriyorum resmen ama konuşabiliyorken konaşayım) bugün olumsz birşy konşmayalım kutlama var bugün
gerçekten siz tezkereyi alıyorsunuz diye çok keyflendim ben gizem ve ercin
off canım ya yapmayın böyle çok üzülüyorum sakinleşin konşn emnim çözersnzben çok kötüyüm hala kavga edioruz aglıyorum yaaa kahretsin böle işi
çok haklısın haticecm bugün kutlamamız var iyi şeylerden bahsedelim
gizemimiz ve ecrinimiz için özlemin son bulduğu gün bugün
insallah cnm insallah carsi izni verirler yoksa garipim iyici psikolojisi bozulur ben elimden geldigi kadar moral vermeye calisiyorum ztn cok zor 10 ay hic gormeden gecer mi allah yardim etsin bize. Hepimize
doguda çogu asker izin kullanmıyo can güvenliğinden dolayı yeni bişi diil yani bu çıkarmıolar çogu dogu askerlerini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?