355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aa neye inat yaptı canım? özel değilse...
ay ne bilim yaa özledide ondan mı durgun yoksa değişti mi yada bunaldı mı çözemedim...
yemin törenine gidince bakıcaz artık

kavga sebebimiz bugün son gün çarşı vermişler akşamdan konuştk dedi sabah ararım çıkınca falan sonra beyfendi hastalanmış çıkamamış ben burda agaç kütük herşey oldum tabi bekliom öle yok akşm arıo ee hastaydm çıkamican dedim kaç kere işte be adam yok çıkcm çıkcm nah çıkcan al işte ...ne lanet kadermiş yaa tüm planlar suya bir bir düşüo süper yaa

yok değişmez cnm merak etme yaa özlemden bide alışma ewresi sancılı olur ondandr
insallah alisirim cnm . senin askerin nerdeydi ?

bnm asker batıda oldugu halde belki bi çok dogu yerine göre ii sayılan bi yerde DENİZLİ ama maleseeff

yeri iyi olsun rahat olsun o en onemlisi cnm

off off ne dicemi bilemedim canım :|
valla özel gün falan olmasın
daha doğumgünü var sevgililer günü var o günler anca ağliyim ben

yeri iyi olsun rahat olsun o en onemlisi cnm
ne rahatlık ne rahatlık ben sana şurda 13.5 ay boyunca neler yaşadımızı bi anlatsam agzın dilin uçuklar cnm merak etme yani gelmeyen kalmadı yaralanmaları mı aran ameliyatları kavgaları kendine zarar vermeleri ohhooooo say say bitmez...

off off ne dicemi bilemedim canım :|
valla özel gün falan olmasın
daha doğumgünü var sevgililer günü var o günler anca ağliyim ben

özel gün derken anlamadım???ne dogum günü ne sevgiler günü??

Canım bana da tuhaf geldi bu kadar büyütmesi. Ama sıkma canını barışırsınız elbet yarına kalmaz

bencede çok tuhaf bi tartışma yaşadık şükür bugün hallettik ama baya bi yıprandık.neyseki yeni yıla küs girmiyoruz

sen nasılsın tatlım???

yok yok gereksiz alınganlık yapmıştır belkide yarına kalmaz... bende bugün çok saçma bişeyi sesimin tonunu düşürdüm... sonra üzüldüm ama elinde olmadan olabiliyor... üzme kendini :)

ewet cnm gereksiz bi kıskançlık yaşadık ama bugün hallettik annem saolsun o arayı düzeltti

oluyor cnm ya insan istemeden saçma sapan şeyler yapabiliyor.onlar için zor bizim içinse daha da zor

ayyy ecrinim sonunda kavuşuyosun askerine beklediniz ve mutlu sona ulaştınız.allahım bizede nasip etsin kazasız belasız o günleri.
bu arada iş için olumlu olur inşallah yeni yıl hepimize uğur getirsin tatlım

gözünüz aydın gizemim
yeni yıl sizi sevdiklerinize kavuşturacak bizede fazla bişey kalmadı aslında :26:keşke şu ban olayı olmasaydı da uzun uzun konuşabilseydik bugün ama herşeyde bi hayır vardır tatlım
bende sana sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum burda tüm sevinçlerimizi üzüntülerimizi birlikte paylaştık ve bugünlere geldik çok şükür.bu gece siz şafak doğan güneş diyosunuz bizde 3 ay sonra dicez hayırlısıyla.yarın için bol şans diliyorum sana umarım herşey çok güzel olur sizin için.
sakın bizi unutma

yani böyle özel günlerde ayrı olunca hüzün çöktü üstüme... yılbaşı yılbaşı gibi değil

şubatta doğum günü var gene yalnız kalıcak ve ben burda helak olcam

yaa inanmıyoruuumm depüük gecemdeee 2 kişimi war yaaanerde bu milleeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttt

burdayız ecrinim bu gece sizin geceniz yalnız bırakmayız
bu arada dün bizde tartıştık eşimle ama oluruna bırakmak gerekiyo eminim sizinkide özlemden kaynaklanan bi durum bak o da bitti allah bi daha sevdiklerimizden ayrı bırakmasın bizi.

kizlar bugun nisanlimla konustum carsi izni hic olmayacakmis cok kotuyum
canım işte doğu ya ama benimkide uzun süre çıkmayacağım dedi mitingler fln oluyormş çıkartmıyorlrmş ben kendmi çıkamyacğına hazırlmştm bu hafta sonu çıktı süpriz oldu son anda izin çıkmş onlar da bilemiyorlar ki sen bekleyip durma bekledkçe üzülme diye demiştir belki kuzum zaten martta da nevruz dan çıkamayacaklar uzun süre ama şimdi sorun olmazsa her hafta çıkarım diyor aynı yerde sayılırlar şartları aynıdır en azından o kadar kafana takma zaman geçtikçe rahatlar sende rahatlarsın
yaa inanmıyoruuumm depüük gecemdeee 2 kişimi war yaaanerde bu milleeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttt

canımmmmm geldim

yani böyle özel günlerde ayrı olunca hüzün çöktü üstüme... yılbaşı yılbaşı gibi değil

sen helak olunca ne olacak sanki canım sevdğne iyi mi gelcek yapmayın bu kadar (şimdi iyiym ondan böyle konşabiliyorum bazen çoğu zaman bana da geliyorlar bunalıma giriyorum resmen ama konuşabiliyorken konaşayım) bugün olumsz birşy konşmayalım kutlama var bugün
gerçekten siz tezkereyi alıyorsunuz diye çok keyflendim ben gizem ve ercin

bende senin gibiyim cnm bugün sıradan bi gün benm için hiç bi anlamı yok.eşiminde doğum günü şubatta yanına gitmeyi düşünüyorum yoksa ikimiz içinde ölüm gibi soğuk bi şubat olcak

bende senin gibiyim cnm bugün sıradan bi gün benm için hiç bi anlamı yok.eşiminde doğum günü şubatta yanına gitmeyi düşünüyorum yoksa ikimiz içinde ölüm gibi soğuk bi şubat olcak

oyy hiç bilmiyorum bende gidebilir miyim acaba baktım c.tesine geliyor doğum günü... kaçında cnm şubatın....

çok haklısın haticecm bugün kutlamamız var iyi şeylerden bahsedelim
gizemimiz ve ecrinimiz için özlemin son bulduğu gün bugün

insallah cnm insallah carsi izni verirler yoksa garipim iyici psikolojisi bozulur ben elimden geldigi kadar moral vermeye calisiyorum ztn cok zor 10 ay hic gormeden gecer mi allah yardim etsin bize. Hepimize

doguda çogu asker izin kullanmıyo can güvenliğinden dolayı yeni bişi diil yani bu çıkarmıolar çogu dogu askerlerini....

miracım baksana ecrinin dediğine göre hiç çıkmasın bence daha iyi yaa....

tatlım bugün askerinin olduğu yeri nişanlıma sordum aynı şehirdeler bizimkiler biliyosun.. obaaa orası için sürgün yeri diyolar valla bravo dedi.. son gün ikinizde gerginsiniz saatler kalmış artık buna tahammülünüz yok ikinizi ancak birbiriniz anlarsınız inada bindirmeyin son günü ve aslında herşeyin başlangıcı olan bugünü zehir etmeyin birbirinize hadi ara askerini yada ulaşabileceğin başka bişey.. bak kendin söyledin neler yaşadık diye son gün bile olsa alttan almaylız bunu bize siz öğrettiniz sabrı anlayışı yeri geldiğinde alttan almayı senle gizem söylediniz aman kızlar azıcık alttan alın askerlik dediniz.. son gününüzün hatrına konuş askerinle ve düzelt aranızı hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…