355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kuvvetle muhtemel baharcım.. bugün doğumgünü ama daha hiç konuşamadık akşama ancak

dogum gunu kutlu olsn sevgılının benımkı burada olacak dogum gununde bıseyler yaaparm bnde artk guzel seklde konşrsnz bnmde dogm gnmdu kasımda 2 hafta olmştu gttgnde ılk defa dgm gnmde sabah uyanır uyanmaz aglamştm of offfff

sağol tatlım. 26'sı da benim d.günüm ama beraber olucz inş dağıtım iznine gelicek 27'sindede ustalığa geçiyor. sevgililer günü yine ayrı pofff pofff

Merhaba hanımlar :)
Bende kasım dönemi askerimi gönderenlerdenim :)
tüm sayfaları okumadım soran olmuşsa şimdiden kusura bakmayın ama kiminde 106 kiminde 107 kiminde 109 gün kaldığı yazıyor benim hesabıma göre de 21 nisanda burda olacak ve 108 günü kaldi. İzin kullanmıyor tabi. Bilgilendirirseniz sevinirim herkeste farklı görünce aklım çok karıştı.

Selam :) benımkı 19 nisanda burda olacak ve şafagım 106 :) bizde izin kullanmadık toplam 4 gun yol izniiiiii ^^

sağol tatlım. 26'sı da benim d.günüm ama beraber olucz inş dağıtım iznine gelicek 27'sindede ustalığa geçiyor. sevgililer günü yine ayrı pofff pofff

bu guzel olacaak sansına denk gelmişşş :):) aman sevgılıler gunu onlarn geldıgı gundur der avutrz

Selam :) benımkı 19 nisanda burda olacak ve şafagım 106 :) bizde izin kullanmadık toplam 4 gun yol izniiiiii ^^

O zaman bende mi 106 saymalıyım :) bana net tarih söylemiyor sürpriz yapacak sanırım hesabıma göre 21 nisan çıkıyor. Şuan urfada askerlik yapıyor 2 gün yol iznimiz snırm :) Hepsi bir an önce sağ salim dönerler inşallah :))

hoşgeldin canım Allah kavuştursun

ya kuzum o 4 gün yol iznini yemin töreninden sonra geldiğinde kullandı ya tekrar şafaktan niye düşüyorsun ki bizim 4 gün açığımız buradan o zaman

hoşgeldin canım Allah kavuştursun

ya kuzum o 4 gün yol iznini yemin töreninden sonra geldiğinde kullandı ya tekrar şafaktan niye düşüyorsun ki bizim 4 gün açığımız buradan o zaman

Hoşbulduk canım :) Amin hepimizi bir an önce kavuştursun inşallah :)
Bir de nişanlımın dediğine göre şubatın 28 çekmesinden dolayı 1 gün fazla yapabilirlermiş ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum ama. Bir gün bir gündür 1 gün fazla beklemek bile çok zor

amiin benimkide son 1 ay netleşir tezkere tarhi diyor ama bilemiyorum ki:44:

tamam hadi iyi haberlerle gelll konuşta...
canıım dün gelemedimm gönlümü yaptı canım bnm yaaa ...
Canlarim bnmm giremiyorum diye unutuldunuz sanmayin cok ozledim sizleri askeri gelmis olanlarin gozleri aydin ne mutlu sizlere darisi bizlerin basina insallah bundan sonra rabbim baska ayriliklar gostermez
saol canıım amiin geldiler çok şükür darısı sizleriin başınaaa

ahh yazıık yaa yorulduu tabiii bende bugün giitim yeni geldiim ewe off nası özlemişim anlatamam yaa

cnm birinde bir gün diğerinde iki gün almıştık sanırım cok net hatırlamıyorum akşam ömerle konusurken bi sorarım söylerim sana da :26: :26:

kızlar merhabaa
ya bu şafak saymak oldukça karışık birşeymiş :) ağustostan önce 155 gün olan askerlik ağustos celbiyle gidenlerle bilikte 12 gün arttı. ama askeriyede bunun düşeceği konuşuluyomuş sanırım askerim arkadaşlarından duymuş bana söyledi. ahh keşke öyle birşey olsa. :44:

canım benim yaaaaa oy ne güzel nasıl ayrılabildin yanından
Allah ım nazarlardan korusun daha da kavga etmeyin artık

gizem kuzum geçmişe bakamadım pek ilk fırsatta detayları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…