:)) çok güzel yaaa çok sevindim senin adına :) sen ailesiyle berabermi gideceksin
günaydın günaydın günaydın :))) yarın eskişehire gidiyorum kızlar :)) bu sefer kesin :))) sevgilim bilecikten eskişehire geçecek bende burdan orda benim kuzenim var orda kalıcaz cumartesi pazarı beraber geçiricez sonra birlikte tekrar bu tarafa dönücez bir hafta izinli :)) çok şükür beklenen mehtap geldi kızlar çok heyecanlıyım çok mutluyummm bi an önce onu görmekk sarılmak istiyorummm çok özledim :) yarın akşam 8 de gidiyorum :))
ayy hadi inşallah canım benim içini ferah tut hiçbir sorun çıkmıcak Allahın izniyle. iyi eğlenceler size canım şimdiden.
benimde mehtaba 1 haftacık kaldı
Çok sevindim canım yaa. yarın göreceksin. Ne mutlu sana.
Ben de eşimi görmeye gidiyorum haftaya inşallah. İple çekiyorum valla. Hadi geçsin artık bu hafta :))
keşke gün ortaasında da atsa şu şafak
ahahah keşke o zaman su gibi bitterdi
bitsin su gibi bitsin gitsin sevmiyorum bu ayrılığı yeter artık bitsin
bitsin su gibi bitsin gitsin sevmiyorum bu ayrılığı yeter artık bitsin
ayy wallahi banada darallar basıyor artık yadışarıda böyle el ele sevgilileri görünce sinir oluyorum
biiticekte senın şafak neden bu kdr cok bıze gore :S ızın alt tarafı kaç gun kullanmişttı :26:
ayy wallahi banada darallar basıyor artık yadışarıda böyle el ele sevgilileri görünce sinir oluyorum
duu gökçe daha yenıı başladın sayılırr.. Şimdii guclu ol kii cok lazım olacaaaaaak :26::26:
kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhabanasılsınız ?????
merhaba canım hoşgeldin idare eder sen nasılsın?
aynen idare eder ama o idare eder kötüyüme dönüşmek üzere ne zormuş yaa günler ilerledikçe dayanılmaz bi hal alıo gelsinler artk
kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhabanasılsınız ?????
5 gün izin kullandı bilmiyorum ki bende hesapladık izine geldiğinde böyle çıktı sitelerden falan da hesapladım böyle:18::18::18:
regl olcam ondan böyleyim heralde :):)
alla alla entrsn ama :)) cok fazla var aramzda fark
hahaha alemsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?