haklısın canım sen ne zorluklar çekerek onu bekledin ağladın zaman geçmedi üzüldün aklın ona takıldı uyuyamadın yeri geldi ama düzelir gerçekten hiç gitme üzerine keşke böyle olmasaydı ama düzelecek mutlaka sabır demek istemiyorum sana duymak istemiyorsun bunu ama az daha sık dişini toparlar o da zaten en kısa süredecanım tel ordaykende kullanıodu bişi yok yaa bişi olduunda haber verse bişi olmayacak ki o kadar zaman bunları bekledkten sonra yazık yaa baharada dediğim gbi düşmicem üstüne ne hali varsa görsün askerde psikolojisi bozk aman destek ol sivile çıksın aman alışacak ben ölüyorum burda kimin umrunda be canım bende insanım sizler bizim adımıza sevinirken ben kendi adıma sevinemiorum war mı böle bişi yaa????
ya ordayken gitmeden o bana kızardı haber vermion die şimdi noldu anlamadım ki :26:acaba diyorum orda her yaptını söyleyemiyodu dogal olarak aradıgında hepsini anlatıodu alıştı ya orda komutan dediğinde yapmak zorunda bende yokum haber verme imkanı yok acaba orda alıştı da ondan mı şimdi böle yapıo ki???
Olabilir be cnm herseyı dusunmek lazm bilemedim smdı daha cok yenı geldii adapte olsun bi bakalım dıorm ya o yuzdn tartışamllrnızı ıtıın kenara suanda bı adapte olsn :26:
haklısın canım sen ne zorluklar çekerek onu bekledin ağladın zaman geçmedi üzüldün aklın ona takıldı uyuyamadın yeri geldi ama düzelir gerçekten hiç gitme üzerine keşke böyle olmasaydı ama düzelecek mutlaka sabır demek istemiyorum sana duymak istemiyorsun bunu ama az daha sık dişini toparlar o da zaten en kısa sürede
bak en son dediğine katılıyorum... sen çok kötüsündür ama aman askerde iyi görün aman geldi alışsın iyi görün...
aman yok evlencekken üstüne gitme bunalmasın... biz taştanız sanki...
ki bizim daha çok duygusal değişimlerimiz oluyor... bi sürü ablam gelinken ağlama krizleri yaşadı ama biliyorlar mı acaba... bi kere de onlar bizim huyumuza gitsin be.
aman sıkıldım walla bahar yaa aramış dün şöle oldu böle oldu anlatıo aklın nerdeydi dünden beri dedim kapatmak zorunda kaldım telefonuda kapadım daha 2 kere aramış 1 2 saattrde bişi demedim warsın aramasın bnde bu gece öle aşırı mesaj atıp arayana kadar ses vermicem
ama yaptıgı olmuyo be canım ben istemiorum demişimde bilmem ne kuruyo bnm ufacık laflarımdan yazık banada aglamaktan helak
oldum ailem anlamasın die odadan çıkmıom ama kimin umrunda cnm yana yana ses etmicem bakalım
aynen aynen odunlar ya bu erkek milletin en iyisinin canı cehenneme yaa halden anlarlarmı onlar hiç onlar yapcak etcek olan bize olcak kim beklerdi 15 ay acaba ??ayıp yani yapılanlar yakışmıyo daha dün ne kadar güzel wakt geçirdimizi yazdm size otobüste millet gözünü alamadı nazar degecekler diyip durdu sanırım degdilerde
aynen yap bakalım bıde o sekılde
degişcen mi dediğimde degişmem ben derdi şimdi nolduda böle oldu ya değişti işteyapcam cnm kaçan kovalanır ilkesi çok dogru yaşıoz hep bigün aynı olaydan ayaklarıma kapanan adam ertesi gün böle yapıo
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrsevgilmmm aradııı usta birliğine teslim oldu bugün.. tanıdık astsubay vardıı gittiği yerde direk yanına almış onu yazı büroya almış yineee eğitim görmücekmişş cep telefonuda serbesttt aşırı mutluyummmmmm
yardımı olmasını bekliyordum ama bu kadar da değilne ballılıkkk ya maşallah D:
herkese iyi akşamlar kızlar napıyosunuz keyifler nasıl?
dünden beri çok kötüyüm canım midemi üşüttüm sanırım berbatım regl oldum bugünde Allahtan haftasonu geldi evde dinlenirim en azından(
Bana sımsıkı sarıl
Bana sımsıkı sarıl !
Öyle sarıl ki, yüreklerimiz birbirne değsin !
Öyle sarıl ki, yalnızlığımı unutayım!
Bana sımsıkı sarıl !
Öyle sarıl ki, beni sevdigini bi kez daha hissedeyim.
Öyle sarıl ki, dokunmanın zirvesine tırmanayım
Çok yalnızım !
Bu yalnızlık, bu korku, bu endişe
ancak sen bana sarılırsan yol olacak !
oy oyyyy
Baharım sen naptın ya zaten duygusalım hastayımm hepten mahvoldumsevdiğğiiimm sen yanımda yokken çok yalnızım ben çokkk
benmkı bgn coook gzl bsı yazmıs baana ona yollıycam bnu daha demnde aradı dedmm cok yalnzzm hastaym dedm ben varımm ya km de uzaktada olsam hep snın yanındayım dedıı ölürüm yaaaaaaaaaaaa
ne kadar uzakta olsalarda kalbimizdeler işte baharım ne kadar uzak olabilirler kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?