355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

haklısın canım sen ne zorluklar çekerek onu bekledin ağladın zaman geçmedi üzüldün aklın ona takıldı uyuyamadın yeri geldi ama düzelir gerçekten hiç gitme üzerine keşke böyle olmasaydı ama düzelecek mutlaka sabır demek istemiyorum sana duymak istemiyorsun bunu ama az daha sık dişini toparlar o da zaten en kısa sürede

Olabilir be cnm herseyı dusunmek lazm bilemedim smdı daha cok yenı geldii adapte olsun bi bakalım dıorm ya o yuzdn tartışamllrnızı ıtıın kenara suanda bı adapte olsn :26:

Olabilir be cnm herseyı dusunmek lazm bilemedim smdı daha cok yenı geldii adapte olsun bi bakalım dıorm ya o yuzdn tartışamllrnızı ıtıın kenara suanda bı adapte olsn :26:

aman sıkıldım walla bahar yaa aramış dün şöle oldu böle oldu anlatıo aklın nerdeydi dünden beri dedim kapatmak zorunda kaldım telefonuda kapadım daha 2 kere aramış 1 2 saattrde bişi demedim warsın aramasın bnde bu gece öle aşırı mesaj atıp arayana kadar ses vermicem

ama yaptıgı olmuyo be canım ben istemiorum demişimde bilmem ne kuruyo bnm ufacık laflarımdan yazık banada aglamaktan helak
oldum ailem anlamasın die odadan çıkmıom ama kimin umrunda cnm yana yana ses etmicem bakalım

aynen aynen odunlar ya bu erkek milletin en iyisinin canı cehenneme yaa halden anlarlarmı onlar hiç onlar yapcak etcek olan bize olcak kim beklerdi 15 ay acaba ??ayıp yani yapılanlar yakışmıyo daha dün ne kadar güzel wakt geçirdimizi yazdm size otobüste millet gözünü alamadı nazar degecekler diyip durdu sanırım degdilerde

aynen yap bakalım bıde o sekılde

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr sevgilmmm aradııı usta birliğine teslim oldu bugün.. tanıdık astsubay vardıı gittiği yerde direk yanına almış onu yazı büroya almış yineee eğitim görmücekmişş cep telefonuda serbesttt aşırı mutluyummmmmm

ne ballılıkkk ya maşallah D:

ne ballılıkkk ya maşallah D:
yardımı olmasını bekliyordum ama bu kadar da değil yaa acemiliğindede tanıdık albay denk gelmişti yazı bürodaydı çok rahattı ee zaten denizci olarak yapıyo şuana kadar eline silah değmedi ya sesi çok iyiydii yaa hep böyle devam eder inşallah

Bana sımsıkı sarıl
Bana sımsıkı sarıl !
Öyle sarıl ki, yüreklerimiz birbirne değsin !
Öyle sarıl ki, yalnızlığımı unutayım!
Bana sımsıkı sarıl !
Öyle sarıl ki, beni sevdigini bi kez daha hissedeyim.
Öyle sarıl ki, dokunmanın zirvesine tırmanayım
Çok yalnızım !
Bu yalnızlık, bu korku, bu endişe
ancak sen bana sarılırsan yol olacak !

Baharım sen naptın ya zaten duygusalım hastayımm hepten mahvoldum sevdiğğiiimm sen yanımda yokken çok yalnızım ben çokkk

Baharım sen naptın ya zaten duygusalım hastayımm hepten mahvoldum sevdiğğiiimm sen yanımda yokken çok yalnızım ben çokkk

benmkı bgn coook gzl bsı yazmıs baana ona yollıycam bnu daha demnde aradı dedmm cok yalnzzm hastaym dedm ben varımm ya km de uzaktada olsam hep snın yanındayım dedıı ölürüm yaaaaaaaaaaaa

benmkı bgn coook gzl bsı yazmıs baana ona yollıycam bnu daha demnde aradı dedmm cok yalnzzm hastaym dedm ben varımm ya km de uzaktada olsam hep snın yanındayım dedıı ölürüm yaaaaaaaaaaaa

ne kadar uzakta olsalarda kalbimizdeler işte baharım ne kadar uzak olabilirler kii

kızlar ben çıkıyorum uyumam lazım rahatsızlığım ayakta tutmuyor benii hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…