görüpte tekrar ayrılık anını düşününce alışmışken kalsın diyorum aslında ama özlemde çok sıkıştırıyor demii
kızlar ben çıkıyorum uyumam lazım rahatsızlığım ayakta tutmuyor benii hepinize iyi geceler
benmkı bgn coook gzl bsı yazmıs baana ona yollıycam bnu daha demnde aradı dedmm cok yalnzzm hastaym dedm ben varımm ya km de uzaktada olsam hep snın yanındayım dedıı ölürüm yaaaaaaaaaaaa
onlar can can bee.. bugünde bizimkisi aradı biz burda hep şarkı söylüyoruz ben sana söylüyorum dedi... bende hangi şarkıymış o dedim... sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamam........ diye olandurup durup söyledi...
bide biraz hastaydı ne zamandır iyileşiyorum galiba telefonda da şımarmaya başladığıma göre dedi...
aşkoo bendende sana şarkıı ölürümmmm sanaa ooohh ölürüm sana
hehehe melhur askerlerın şarkısı
evet öyleymiş... 2 şarkı daha söyledi benden sana dinle dedi :)
ayh valla şımarık halini özlemişim. ilk hafta alışma evresi soğuk soğuk konuşmalar oldu,ikinci hafta hasta hasta konuşmalar anca başladık
daha guzellerı olcak mrt etme sennn bnmkıde bgn bana şiir yazmış onu attı aradı snra fln ah ah maşallah aşklarımızaaaaaaaa
maşallah...
of bi telefon sokabilse daha iyi olcak sanki ama bi acemilikten kurtulalımda:)
ogunlerde geliceek mrk etme seeen ben gelrm snra optmm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrsevgilmmm aradııı usta birliğine teslim oldu bugün.. tanıdık astsubay vardıı gittiği yerde direk yanına almış onu yazı büroya almış yineee eğitim görmücekmişş cep telefonuda serbesttt aşırı mutluyummmmmm
Selamm kuzular napıyosunuzzz.
bu ne kalabalık yahu kaçmaz.... bende geldimmmm
hoşgeldin canm nasılsın?
canım inşallah ya bomboş burası dedi bi 20 gün sonra baya bi asker terhis oluyormuş zaten çok mutluyummm:))ayy sevindiim canıım gözün aydıın umarım 10 ay boyunca öle gider
iyiyim tatlım bugün çok şükür nazar değmesin... sen nasılsın? naptınız?
canım inşallah ya bomboş burası dedi bi 20 gün sonra baya bi asker terhis oluyormuş zaten çok mutluyummm:))
ne güzel maşallahbirilerinin ii oldunu duymak ii gelio malum kendimiz olamadımız için...aynı canım yaa gündüz sana ihtiyacm war die mesaj attm aradı dünkü olanları anlatıo o arada kapatmam gerekti kapadım aramış bi kaç kez attım teli bende bakmıom
zonguldak ereğlii canımm:)nerde demiştin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?