355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benmkı bgn coook gzl bsı yazmıs baana ona yollıycam bnu daha demnde aradı dedmm cok yalnzzm hastaym dedm ben varımm ya km de uzaktada olsam hep snın yanındayım dedıı ölürüm yaaaaaaaaaaaa

onlar can can bee.. bugünde bizimkisi aradı biz burda hep şarkı söylüyoruz ben sana söylüyorum dedi... bende hangi şarkıymış o dedim... sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamam........ diye olan durup durup söyledi...
bide biraz hastaydı ne zamandır iyileşiyorum galiba telefonda da şımarmaya başladığıma göre dedi...

aşkoo bendende sana şarkıı ölürümmmm sanaa ooohh ölürüm sana

hehehe melhur askerlerın şarkısı

hehehe melhur askerlerın şarkısı

evet öyleymiş... 2 şarkı daha söyledi benden sana dinle dedi :)
ayh valla şımarık halini özlemişim. ilk hafta alışma evresi soğuk soğuk konuşmalar oldu,ikinci hafta hasta hasta konuşmalar anca başladık

daha guzellerı olcak mrt etme sennn bnmkıde bgn bana şiir yazmış onu attı aradı snra fln ah ah maşallah aşklarımızaaaaaaaa

daha guzellerı olcak mrt etme sennn bnmkıde bgn bana şiir yazmış onu attı aradı snra fln ah ah maşallah aşklarımızaaaaaaaa

maşallah...

of bi telefon sokabilse daha iyi olcak sanki ama bi acemilikten kurtulalımda:)

ayy sevindiim canıım gözün aydıın umarım 10 ay boyunca öle gider

iyiyim tatlım bugün çok şükür nazar değmesin... sen nasılsın? naptınız?

ne güzel maşallahbirilerinin ii oldunu duymak ii gelio malum kendimiz olamadımız için...aynı canım yaa gündüz sana ihtiyacm war die mesaj attm aradı dünkü olanları anlatıo o arada kapatmam gerekti kapadım aramış bi kaç kez attım teli bende bakmıom

ay iyiliğimde garip garip yaşanan olaylardan geliyor
hmmm :/ mesaj atmıcan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…