355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ay iyiliğimde garip garip yaşanan olaylardan geliyor
hmmm :/ mesaj atmıcan mı?

hayırdr canım neymiş olaylar?
hayır atmam bnm düştüğüm durumlara bi düşsün bakalım o bana atıo mu?hayır sadece aramış bnde öldüm mü kaldım mı merak edene kadar demicem bişi söz verdm kendime böle daha iiyim çünkü üstüne düştükce cnm yanıo

zonguldak ereğlii canımm:)

pardoon unutmuşm canım yaa kafam ii diil işte ...sevindim ama asker azlıgı sıkıntı yaa bide ilçede heralde zor yaa

A a Ereğliyi görünce dalmadan edemedim ben Ereğlideyim okuldan dolayı çok güzel bir yere düşmüş sevgilin canım çok şanslıymış maşallaah hayırlı teskereler
teşekkür ederim canımmm:) öyleymiş gerçekten üzülmüştüm bana çok uzak diye ama sesi mutlu rahatı iyi olunca nasıl sevindim rahatladım anlatamam:))

teşekkür ederim canımmm:) öyleymiş gerçekten üzülmüştüm bana çok uzak diye ama sesi mutlu rahatı iyi olunca nasıl sevindim rahatladım anlatamam:))

ASkeriyesi hakkında yorum yapamıcam ama Ereğli güzeldir yani Zonguldak merkezden kat be kat daha iyi durumda çok rahat geçer diye düşünüyoruum
Sen nerelisin ki canım

:) ayy bugün bizimkisi bana şarkı söyledi de telde aklıma geldikçe gülesim geliyor :))

bide benim sürprizim var ona kücück bi hediye aldım ama internet sipariş veremedim bende kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım onu anlatıyorum hallettim galiba diyorum:) meraklandırdın iyice dedi bende meraklan dedim o zaman benimde sana sürprizim var dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama
bu lafının üstüne annesi aradı beni ama onun telinden tel ekranında 'hayat' yazdığını görünce bi afalladım kendi halime gülüyorum

hmm öyle yap cnm anlaması için empati kuramıyorsa sanırım en iyisi uygulamalı anlatmak :/

ne hedıyesı hazırladn kuzu ?

hadii yaaaaaa :13::13: Anlaaat hemen

teli odaya atmıştım baktım bi kaç kez aramış sonra döşemiş cewapsızları 8 10 cewapsız war mesaj yok nye mesaj atmıo çözemedim ama mutlu oldm o kadar aradınaya bu ilkeye bayılıorum "kaçan kovalanır "ilkesi mükemmel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…