teli odaya atmıştım baktım bi kaç kez aramış sonra döşemiş cewapsızları 8 10 cewapsız war mesaj yok nye mesaj atmıo çözemedim ama mutlu oldm o kadar aradınaya bu ilkeye bayılıorum "kaçan kovalanır "ilkesi mükemmel yaa
hoşbuldum canım... kendi kendime gülüyorum bu akşam
yok canım o en sondu yaptıgı hataları tekrarlama konusunda beni çileden çıkarıo saolsun
:) ayy bugün bizimkisi bana şarkı söyledi de telde aklıma geldikçe gülesim geliyor :))
bide benim sürprizim var ona kücück bi hediye aldım ama internet sipariş veremedim bende kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım onu anlatıyorum hallettim galiba diyorum:) meraklandırdın iyice dedi bende meraklan dedim o zaman benimde sana sürprizim var dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama
bu lafının üstüne annesi aradı beni ama onun telinden tel ekranında 'hayat' yazdığını görünce bi afalladım kendi halime gülüyorum
hmm öyle yap cnm anlaması için empati kuramıyorsa sanırım en iyisi uygulamalı anlatmak :/
teli odaya atmıştım baktım bi kaç kez aramış sonra döşemiş cewapsızları 8 10 cewapsız war mesaj yok nye mesaj atmıo çözemedim ama mutlu oldm o kadar aradınaya bu ilkeye bayılıorum "kaçan kovalanır "ilkesi mükemmel yaa
hoşgeldinnn canımmm :)) hiç kaçırılır mıı günün en sevdiğim anıı bu 21:
selam kızlar
ne hedıyesı hazırladn kuzu ?
çatlasıın beni dünden beri perişan etti de aglamaktan helak oldum yaa askerdeyken bu kadar aglamadım ya ben,merakta kalında öyle oluyor...
Ayy ne güzelniye gülüyosun kuzummm ne iş
Hızınıza yetişilmiyoo kuzum vallahiii
ay ne güzeel canm yaa ne yaptın kii süpriiz??ewt bende öle yapıorum artık yapcak bişi yok en son bi planım yok ama ne desem gece falan onu düşünüom hastayım desemde ice merak ettirsem mi ne
ecrincim süper olmuş tamamn sakin şekilde sadece mesaj at :) hemde 1 tanecıkk
aynenn geldiiiimmm
hg cnmmm
ay inş okumaz yaa bugün dayanamadım söyledim forumda vakit geçirdiğimi biraz...bizim kızlardan şöyle şöyle var diyince sizin kızlar kim ya dedi
canım bizim defterimiz var zaten kücük bi cep boy not defteri almıştık ona yazıyorum ben her gün yada gün aşırı falan:) onda da var gidince okuycaz:)
sonra resimli takvimimizi yapmak istiyordum ama kredi kartı kullanmadığım için internetten sipariş veremedim...
bende takvim hazırladım resmi koydum çıkarttırması kaldı şu ana kdr olanı kendim çizicem, geri kalanını ona bırakıcm:)
bide ruju sürüp bi kağıda öpücükle kalp yapcamsorun olmaz heralde
başkada aklıma gelmiyor şu an :) var mı orjinal fikirler?
selam kızlar
yok kız hastayım deme, yazık cocugu hhastalıkla sınama... düşünürken yoruldum uyuyakalmışım falan de
çok şirin bence şimdilik senınkı yeterlı gozukuyor herşeyı bıanda patlatma bu kadrlık ıyı :124:
baharıım ne diyim mesajda pekii ??bende öle düşünüom ama bulamadım
ahah gaza geldim iyicedoğru diyorsun sonraya birşey kalmıcak
aslında öpücüklü kağıdı göndersem mi diye düşündüm ama açıp kontrol ediyorlar ya ondan elden veririm defterin arasına koyar dedim
hoşgeldin, anam herkesler şafak attırmaya geldi
ahah gaza geldim iyicedoğru diyorsun sonraya birşey kalmıcak
aslında öpücüklü kağıdı göndersem mi diye düşündüm ama açıp kontrol ediyorlar ya ondan elden veririm defterin arasına koyar dedim
baharıım ne diyim mesajda pekii ??bende öle düşünüom ama bulamadım
demii yaa süpeersin kızne sınama ne o beni mahvetti az da o çeksiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?