355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merakta kalında öyle oluyor...

ay ne güzeel canm yaa ne yaptın kii süpriiz??ewt bende öle yapıorum artık yapcak bişi yok en son bi planım yok ama ne desem gece falan onu düşünüom hastayım desemde ice merak ettirsem mi ne

hoşgeldinnn canımmm :)) hiç kaçırılır mıı günün en sevdiğim anıı bu 21:

ecrincim süper olmuş tamamn sakin şekilde sadece mesaj at :) hemde 1 tanecıkk

aynenn geldiiiimmm

hg cnmmm

ne hedıyesı hazırladn kuzu ?

ay inş okumaz yaa bugün dayanamadım söyledim forumda vakit geçirdiğimi biraz...bizim kızlardan şöyle şöyle var diyince sizin kızlar kim ya dedi

canım bizim defterimiz var zaten kücük bi cep boy not defteri almıştık ona yazıyorum ben her gün yada gün aşırı falan:) onda da var gidince okuycaz:)
sonra resimli takvimimizi yapmak istiyordum ama kredi kartı kullanmadığım için internetten sipariş veremedim...
bende takvim hazırladım resmi koydum çıkarttırması kaldı şu ana kdr olanı kendim çizicem, geri kalanını ona bırakıcm:)
bide ruju sürüp bi kağıda öpücükle kalp yapcam sorun olmaz heralde

başkada aklıma gelmiyor şu an :) var mı orjinal fikirler?

ay ne güzeel canm yaa ne yaptın kii süpriiz??ewt bende öle yapıorum artık yapcak bişi yok en son bi planım yok ama ne desem gece falan onu düşünüom hastayım desemde ice merak ettirsem mi ne

yok kız hastayım deme, yazık cocugu hhastalıkla sınama... düşünürken yoruldum uyuyakalmışım falan de

çok şirin bence şimdilik senınkı yeterlı gozukuyor herşeyı bıanda patlatma bu kadrlık ıyı :124:

çok şirin bence şimdilik senınkı yeterlı gozukuyor herşeyı bıanda patlatma bu kadrlık ıyı :124:

ahah gaza geldim iyice doğru diyorsun sonraya birşey kalmıcak

aslında öpücüklü kağıdı göndersem mi diye düşündüm ama açıp kontrol ediyorlar ya ondan elden veririm defterin arasına koyar dedim

baharıım ne diyim mesajda pekii ??bende öle düşünüom ama bulamadım

hahaha yani riske atma cnm

ecrinim bence sevgilim duymamışım aradıgını yaz yeter hıc napıosn fln deme

demii yaa süpeersin kız ne sınama ne o beni mahvetti az da o çeksiin

ahah o kesin ne düşündün bu kadar diycek ordan sakin sakin odunu ateşe ver:) ama sakin sakin biz nasıl böyle olduk falan, ben yıprandım resmen iki gündür, seni seve seve bekledim geldin seni sevmeme izin vermiyorsun falan... ayy oldu mu ki... böyle bişeyler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…