355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sende haklısın cnm

halam geldi fragmanını ızledım ulkemzde bu tür konulu fılmler cok cekıldı ya

Küçücük kızları gelinlikle görmeye dayanamıyorum... Hele ki elinde olmayan şeyler yüzünden ... Öyle zihniyetli aileler umarım kalmamıstır .... Bir de yaşanmış gerçekler denmiş orda... Benim askerimde hiç sevmez duygusal filmleri :2: Bakalım bu araya geldiğinde sinema keyfi teklifime olumlu bakarsa onunla gitmek isterim

bence onu bu tarz bı fılme sokma onun dha ıyı seylere ıhtycı vardr boşver cnmm

bende patron mutlu son istiyor filmine gitmek isterim ama bilmiyrum ki ailesinle gidicemiz için orda bişey diyemem:)

bence onu bu tarz bı fılme sokma onun dha ıyı seylere ıhtycı vardr boşver cnmm

Aynen o da doğru canım...Takılmaz o fılmın tarzına falan da sıkılır sevmıyo ... Bende kesmelı biçmeli fılmlerı ızleyemıyorum ama sırf o cok ısrar ettı dıye testereye gırmıstım ve abartmıyorum fılmı onun koltugunun arasına basımı sokarak arada da kulaklarımı kapatarak zor bıtırdım :2: O bi gelsinde Önce sarılayım

ya ters tepti yaa of

köpürdü işte bende bişileri wardı ver onları başka bişi istemem dio yaa off

bencede bol bol sarıl cnm

tatlımm hemen tepkı verme sakın oll smdı o ters tepkı verıcek tabıkıde mrkta ettı acmadn dıe

bende patron mutlu son istiyor filmine gitmek isterim ama bilmiyrum ki ailesinle gidicemiz için orda bişey diyemem:)

Şimdi izledim fragmanını canım Güzelmiş bu filmde... Orda şey diyo '' İlk geldiğinde aşık değildin on numara muhabbetin vardı şimdi çekilmiyorsun '' Bizim askerlik gibi ... Sadece yaşayanlar anlayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…