Şafak 107mehtap 14
Hoşgeldin canım:) Ayy ne mutlu sanaBence eşinin sana en yakıştırdığı ya da onun sana aldığı bir şeyi giy Daha bi anlamlı olur. Bende 2 hafta sonra gidicem inşallah eşimin yanınaa
MESAJLARI döşüyoo cewap verdim arıyo sürekli arama dedim noldu napıyon nerdesin nie cewap vermiyon diyeeee
MESAJLARI döşüyoo cewap verdim arıyo sürekli arama dedim noldu napıyon nerdesin nie cewap vermiyon diyeeee
hahhah gordn mu
eheheheh :))))
akşam 5 den beri nden aramıyon bi diyo kapadın bi daha bakmadın diyo ...bende aklıma gelmedi yatıp uyumuşum dicem
akşam 5 den beri nden aramıyon bi diyo kapadın bi daha bakmadın diyo ...bende aklıma gelmedi yatıp uyumuşum dicem
çok şükür bugünüde bitirdik kızlar allahım her gün bu kadar hızlı geçer umarım da bian önce kavuşuruz sevdiceklerimize
herkese iyi geceler bu gece fazla kalamicam çok yorgunum neyse ben kaçar sabah eşim erkenden çarşıya çıkacak erken yatayımda yüzüm gözüm şiş görmesin benidemi ama ...
hadi size iyi muhabbetler bu arada ewet çok şükür topiğimiz 1000li sayfaları gördüdaha nice 1000 sayfalara arkadaşlarım sizlerle birşeyleri paylaşmak mutlu ediyo beni eminim aynı duygular sizin içinde geçerli ayyy neyse ben yatayım artık....hepimiz aşklarımızı görelim rüyalarımızda
iyi geceler.
Di mi amaaaeheh o kadar abartma kız 3 parça bişey koy, bi de hoş bi elbise koy bence yalnızkende onu giyersin:)
haha cnm kaç gunlugne gıdıosn ne bu bavullaraman cnm özlemekten bunlr cok gzl gecıcek ztn sakın ıptl etmeee
ohh ne güzel bende eşimin yanına gidince çıkartcamm inş...
Kavga mı canım buu adam senii özlemişş bozulmuş doğal olarakk boşver böyle sudan sebebten hiç gitmekten vazgeçilirmiii hem seni onu görünce unutursunn gezilcek yeriiii
şimdiii bişey diyomuuu?
yok öyle deme... bişeylerle oyalandım falan de... aklıma gelmedi ne kız askerden gelmiş sevgili aklına gelmezmi....
Kızlar bende kaçıyorumm :80::80: Bir günü daha geçirdik çok şükür, inşallah kalan günler geçen günlerden daha hızlıı geçip gider ve rüyalarımız bir an evvel gerçeğe dönüşürrHepinize bol aşklı rüyalarr :103::103:
nie bişi demedin aramadın bi kapadın diyo bende dedim kapatmak zorunda kaldım sonrada unutmuşum attım telefonu dediim
Kızlar ben de kaçıyorum artık. Sabah erken kalkmam lazım. Çok kaynatmayın gece taamam mı
Rüyanızda da sevdiceklerinizi görün inşallah
Zaten beni kızdırdı bir kere. Bu ilk ve son gidişim. Bir daha da gitmeyeceğim. Doğumgünü için gidecektim gelmesine 1 hafta kala. Ne gerek var ki şimdi filan dedi. Felaket bozuldum. Arada bilet falan bakıyordum ama bu saatten sonra bitmiştir benim için o iş.
nie bişi demedin aramadın bi kapadın diyo bende dedim kapatmak zorunda kaldım sonrada unutmuşum attım telefonu dediim
Ya kızlar bu '' HALAM GELDİ '' filmi nasıl birşey ben burda salya sümük ağlıyorum yaaaZaten hassas dönemdeyiz sıkıyordum kendımı Böyle birşeyin gerçekten olduğuna inanamıyorum yanlıslıkla girdim fragmana ve şuan darmaduman oldum.. Giderim bu filme ama gerçekten ağlama krizine girerim fragmanda bu haldeysem
Ya kızlar bu '' HALAM GELDİ '' filmi nasıl birşey ben burda salya sümük ağlıyorum yaaaZaten hassas dönemdeyiz sıkıyordum kendımı Böyle birşeyin gerçekten olduğuna inanamıyorum yanlıslıkla girdim fragmana ve şuan darmaduman oldum.. Giderim bu filme ama gerçekten ağlama krizine girerim fragmanda bu haldeysem
Hadii ya üzülme canım bence o manada dememiştir yani sana masraf olmasın filan diye düşünmüş olabilir..
iyii demişsinn umursamazlığınn son noktasındasınnn bebeğim
filmi smdı duydumm o derece he aman kuzu uzak dur bu aralar
aa nasılmış bakim... ben tek ağlıcam filmlere gidemem ya...
wala canım ben burda aglarken onun umrunda diildi napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?