355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Eveeeet bak bu da mantıklı. Onun aldığı şeylerden birşeyler giyeyim Sana da ne mutlu canım.

akşam 5 den beri nden aramıyon bi diyo kapadın bi daha bakmadın diyo ...bende aklıma gelmedi yatıp uyumuşum dicem

yok öyle deme... bişeylerle oyalandım falan de... aklıma gelmedi ne kız askerden gelmiş sevgili aklına gelmezmi....

İyi geceler canım. Yat tabi erkenden sabah da bir süslen püslen

eheh o kadar abartma kız 3 parça bişey koy, bi de hoş bi elbise koy bence yalnızkende onu giyersin:)
Di mi amaaa

haha cnm kaç gunlugne gıdıosn ne bu bavullar aman cnm özlemekten bunlr cok gzl gecıcek ztn sakın ıptl etmeee

İnaşllah canım.

Zaten beni kızdırdı bir kere. Bu ilk ve son gidişim. Bir daha da gitmeyeceğim. Doğumgünü için gidecektim gelmesine 1 hafta kala. Ne gerek var ki şimdi filan dedi. Felaket bozuldum. Arada bilet falan bakıyordum ama bu saatten sonra bitmiştir benim için o iş.

Kızlar bende kaçıyorumm :80::80: Bir günü daha geçirdik çok şükür, inşallah kalan günler geçen günlerden daha hızlıı geçip gider ve rüyalarımız bir an evvel gerçeğe dönüşürr Hepinize bol aşklı rüyalarr :103::103:

Kızlar ben de kaçıyorum artık. Sabah erken kalkmam lazım. Çok kaynatmayın gece taamam mı

Rüyanızda da sevdiceklerinizi görün inşallah

Ya kızlar bu '' HALAM GELDİ '' filmi nasıl birşey ben burda salya sümük ağlıyorum yaaa Zaten hassas dönemdeyiz sıkıyordum kendımı Böyle birşeyin gerçekten olduğuna inanamıyorum yanlıslıkla girdim fragmana ve şuan darmaduman oldum.. Giderim bu filme ama gerçekten ağlama krizine girerim fragmanda bu haldeysem

nie bişi demedin aramadın bi kapadın diyo bende dedim kapatmak zorunda kaldım sonrada unutmuşum attım telefonu dediim

Kızlar ben de kaçıyorum artık. Sabah erken kalkmam lazım. Çok kaynatmayın gece taamam mı

Rüyanızda da sevdiceklerinizi görün inşallah

ıyı geceler kızlar :):):)):

ecrin az değilsin he sende

Hadii ya üzülme canım bence o manada dememiştir yani sana masraf olmasın filan diye düşünmüş olabilir..

nie bişi demedin aramadın bi kapadın diyo bende dedim kapatmak zorunda kaldım sonrada unutmuşum attım telefonu dediim

iyii demişsinn umursamazlığınn son noktasındasınnn bebeğim

aa nasılmış bakim... ben tek ağlıcam filmlere gidemem ya...

filmi smdı duydumm o derece he aman kuzu uzak dur bu aralar

filmi smdı duydumm o derece he aman kuzu uzak dur bu aralar

Valla canım şuan tüylerim diken diken oldu ... Felaket bişi yapmışlar.. Gerçekten susturamazlarda benı kolay kolay..

aa nasılmış bakim... ben tek ağlıcam filmlere gidemem ya...

Aynen canım yanına birini almadan gitme Zaten duygusalız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…