355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bana göre 149:)
sevdiceğime göre 150

şafak attırıyoz biiiizz yeaaa

Şafak 107 mehtap 14

Hoşgeldin canım:) Ayy ne mutlu sana Bence eşinin sana en yakıştırdığı ya da onun sana aldığı bir şeyi giy Daha bi anlamlı olur. Bende 2 hafta sonra gidicem inşallah eşimin yanınaa

Çok sağol canım inşallah kalmaz ya.. Reçetesiz de satılıyor mu o jel? Şu yanıklar geçsin ondan deneyeyim bakalım

Aynen canım ... İnşallah özlemin üstüne birde psikolojik sancılar çekmeyiz oralarda... Onların huzurlu olması da işi biraz daha kolaylaştırıyor...İnşallah sorunsuz bi şekilde atlatırız...
Zaten bu kadar sabırlı olmamız, onların huzuru rahatlığı sayesinde.. Umarım hep böyle devam eder canım

ahh ne guzel ne guzeeeeeeeeeeeeeeeeeeel en yakışn hangıısıyse onu al yanına

eşinin sevdiği ve sana yakıştırdığı renklerde bişi al cnm:)

Bir tur alışveriş yaptım zaten evde yanındayken giyerim diye. Bir tur daha çıkacağım herhalde alışverişe. Hazır sezon sonu indirimleri de başladı 3 gün için koca bavul götürmezsem iyidir.

Hoşgeldin canımm o duyguyu bilirimmm için içinee sığmıyodur ne güzell Ne iznii bu ayrıcaa :)

Ayy evet yaa. Evci izne çıkartacağım inşallah. Kıbrısa gidiyorum.

Zaten akşam akşam kavga ettik. Bugün dedim ki o kadar gidiyorum gezilecek yerlerine bakayım. Akşam da eşimle konuşurken dedim bakayım mı ben nereleri var gezilecek diye, bak bakalım dedi. Ben de başladım anlatmaya şurası var burası var diye. Bizimki de bozuldu. Sanki beni görmeye değil de gezmeye geliyorsun buraya diye. Tartıştık biraz. Az daha vazgeçiyordum ama gitmekten. Çok kızdım söylediklerine. Neyse bağladık sonra tatlıya.

çok şükür bugünüde bitirdik kızlar allahım her gün bu kadar hızlı geçer umarım da bian önce kavuşuruz sevdiceklerimize
herkese iyi geceler bu gece fazla kalamicam çok yorgunum neyse ben kaçar sabah eşim erkenden çarşıya çıkacak erken yatayımda yüzüm gözüm şiş görmesin beni demi ama ...
hadi size iyi muhabbetler bu arada ewet çok şükür topiğimiz 1000li sayfaları gördü daha nice 1000 sayfalara arkadaşlarım sizlerle birşeyleri paylaşmak mutlu ediyo beni eminim aynı duygular sizin içinde geçerli ayyy neyse ben yatayım artık....hepimiz aşklarımızı görelim rüyalarımızda
iyi geceler.

Bir tur alışveriş yaptım zaten evde yanındayken giyerim diye. Bir tur daha çıkacağım herhalde alışverişe. Hazır sezon sonu indirimleri de başladı 3 gün için koca bavul götürmezsem iyidir.

eheh o kadar abartma kız 3 parça bişey koy, bi de hoş bi elbise koy bence yalnızkende onu giyersin:)

Aynen canım ya en azından kara kara düşünmüyoruz napcaz diye...:18: Yol katediyoruz:13:

haha cnm kaç gunlugne gıdıosn ne bu bavullar aman cnm özlemekten bunlr cok gzl gecıcek ztn sakın ıptl etmeee

tbkde bıttıo gunler oyle yda boyle

ohh ne güzel bende eşimin yanına gidince çıkartcamm inş...
Kavga mı canım buu adam senii özlemişş bozulmuş doğal olarakk boşver böyle sudan sebebten hiç gitmekten vazgeçilirmiii hem seni onu görünce unutursunn gezilcek yeriiii

ihihi erkeklerin o nazı hep var cnm gezmeye mi geliyorsun bana mı :))

hep kadınlar gezer gibi görünür ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…