Ay kızlaar bi tuhaff oldummm ya bu şafakmatiktee yazıyo ya haniii 9 ay 30 gün diye inanamıyorumm yaaa bana hala geçmiyoo gibi geliyodu
kızlar arıyo sürekli ..............meşgule atıp mesaj attım
ne yazdın canım ? aslında konuşsan daha iiyi değilmiiii
kızlar arıyo sürekli ..............meşgule atıp mesaj attım
Hoşgeldin canım:) Ayy ne mutlu sanaKızlar iyi geceler herkese ben de geldim şafak attırmayaa.
Ayrıca haftaya bu akşam eşimle uyuyor olacağım.Çok özledim yaa. Şimdiden düşünmeye başladım ne giysem diye. Karar da veremiyorum. Bavulumu koydum ortaya aklıma geldikçe birşy atıyorum içine
Çok sağol canım inşallah kalmaz ya.. Reçetesiz de satılıyor mu o jel? Şu yanıklar geçsin ondan deneyeyim bakalımmerhaba cnm öncelikle geçmiş olsun dikkat et tatlım dediğin gibi iz falan kalmaz umarım bu arada ben öyle çıkan sivilceler için aknilox jel kullanıyorum sadece sivilcenin üzerine çok az sür gece yatarken sabaha baya kızarıklığı falan geçiyo kısa süredede kurutuyo
Zaten bu kadar sabırlı olmamız, onların huzuru rahatlığı sayesinde.. Umarım hep böyle devam eder canımAynen canım ... İnşallah özlemin üstüne birde psikolojik sancılar çekmeyiz oralarda... Onların huzurlu olması da işi biraz daha kolaylaştırıyor...İnşallah sorunsuz bi şekilde atlatırız...
çok moral oluyor demi canım ya geçiyor geçiyor
aynen cnm nerelerden başladık hepımız bı seklde azalıo :119::119::119::119::118::122:
Ay atınca insan çok seviniyor ya. İnşallah 1 günleri de göreceğiz orada
Evet ya morall olduu gerçektenn. İnş. sadece hepimiz 1 günüü göreceğiz hep birlikteeeeÇabuk çabuk geçsinn inş. hep böyleee
Evet ya morall olduu gerçektenn. İnş. sadece hepimiz 1 günüü göreceğiz hep birlikteeeeÇabuk çabuk geçsinn inş. hep böyleee
ahh ne guzel ne guzeeeeeeeeeeeeeeeeeeelen yakışn hangıısıyse onu al yanına
eşinin sevdiği ve sana yakıştırdığı renklerde bişi al cnm:)
Hoşgeldin canımm o duyguyu bilirimmm için içinee sığmıyodur ne güzellNe iznii bu ayrıcaa :)
ohh bakk sanada ne mutluuuu
3 gün sonrada da 200lere düşeceksin ohh mis
Bir tur alışveriş yaptım zaten evde yanındayken giyerim diye. Bir tur daha çıkacağım herhalde alışverişe. Hazır sezon sonu indirimleri de başladı3 gün için koca bavul götürmezsem iyidir.
Bir tur alışveriş yaptım zaten evde yanındayken giyerim diye. Bir tur daha çıkacağım herhalde alışverişe. Hazır sezon sonu indirimleri de başladı3 gün için koca bavul götürmezsem iyidir.
Ayy evet yaa. Evci izne çıkartacağım inşallah. Kıbrısa gidiyorum.
Zaten akşam akşam kavga ettik. Bugün dedim ki o kadar gidiyorum gezilecek yerlerine bakayım. Akşam da eşimle konuşurken dedim bakayım mı ben nereleri var gezilecek diye, bak bakalım dedi. Ben de başladım anlatmaya şurası var burası var diye. Bizimki de bozuldu. Sanki beni görmeye değil de gezmeye geliyorsun buraya diye. Tartıştık biraz. Az daha vazgeçiyordum ama gitmekten. Çok kızdım söylediklerine. Neyse bağladık sonra tatlıya.
Aynen canım ya en azından kara kara düşünmüyoruz napcaz diye...:18: Yol katediyoruz:13:
Ayy evet yaa. Evci izne çıkartacağım inşallah. Kıbrısa gidiyorum.
Zaten akşam akşam kavga ettik. Bugün dedim ki o kadar gidiyorum gezilecek yerlerine bakayım. Akşam da eşimle konuşurken dedim bakayım mı ben nereleri var gezilecek diye, bak bakalım dedi. Ben de başladım anlatmaya şurası var burası var diye. Bizimki de bozuldu. Sanki beni görmeye değil de gezmeye geliyorsun buraya diye. Tartıştık biraz. Az daha vazgeçiyordum ama gitmekten. Çok kızdım söylediklerine. Neyse bağladık sonra tatlıya.
MESAJLARI döşüyoo cewap verdim arıyo sürekli arama dedim noldu napıyon nerdesin nie cewap vermiyon diyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?