355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

film bitti kızlar fena degildi bı kaç yerınde ınsanı bı ırktı ama onun harcnde normldii

Kızlar askerleriniz geldikten sonra ki en büyük planınız nedir_? Mesela evlilik yoluna adım atıcaz biz inşallah _? Evli olanlar var mesela yeni bi iş? ya da bebek varmıdır planlarınız

Kızlar askerleriniz geldikten sonra ki en büyük planınız nedir_? Mesela evlilik yoluna adım atıcaz biz inşallah _? Evli olanlar var mesela yeni bi iş? ya da bebek varmıdır planlarınız

eheh heralde bi benim yok yauu var ama yok
siz kendi aranızda konuştunuz mu cnm? şu zaman olsun bu zaman olsun diye

eheh heralde bi benim yok yauu var ama yok
siz kendi aranızda konuştunuz mu cnm? şu zaman olsun bu zaman olsun diye

Aynen canım konustuk kı o yuzden bu askerlık amaç oldu bızım ıcın Yani eğer ki bi problem olmazsa şayet 2015 de istiyoruz

ehehe:) çok boş buralar kimse yok

evet cnm ya bgn ozellıklee :/:/:/

heheh benmkının ılk hedefii daha ıyı bi işe girip bize ev almakk inşallah onu gerçeklştrceeeeek

oyy süper bi aksilik olmaz her şey gönlünüzce olur inş. :))

şimdi bişey var mı? söz nişan?

Amin canım inşallah .. Şimdilik sözümüz var bi gelsin nişanımızda olucak inşallah siz neden hiç konusmadınız canım.. Muhakkak senın bı planın vardır.. Biz kızlar ince düşünmeden edemeyiz

inş cnm:)) nişan telaşlarını konuşmayı nasip etsin Allah:)

ayy bizimki karışık biraz dünde anlatmıştım :)) ince düşünmeden edemeyiz evet
bi konusu olmuştu aramızda bana sordu bende sen bilicen sen düşüncen dedim ben mi söyleyim sana dedim... o da işte annesinlere falan danışmış askerlikten sonra isteme bıdı bıdısını düşünmüşler ama işte askerden gelimde 2 ay sonra isteyelim diye bişey yok ortada
ayyyyy çok bozulmuştum ben ama

evet cnm ya bgn ozellıklee :/:/:/

heheh benmkının ılk hedefii daha ıyı bi işe girip bize ev almakk inşallah onu gerçeklştrceeeeek

Allah yolunuzu açık etsin canım inşallah dilekleriniz hemen gerçekleşir

Küçük bıdı bıdılarla başlıyor zaten canım ama gerçekten bu heyecanı konusması bıle ıyı gelıyor ınsana Eğer ki yaşın daha 20 den küçükse ya da okuyorsan ya da karsındakını beklemek zorunda degılsen iş,karıyer vs. gibi bence biran önce sevdıgın kısıyle aynı evı paylaşmalısın.. En çokta bunun için istiyorum ben... Onunla yaşamak mükemmel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…