ecrin kuzum kaç yaşındasın?yoo geri atarıım öle tükürdümü yalamam diyen tiplerden diilim canıımsende yerin dibine soktuun bizi be kardoo
ewt karakter ama tek bu diil ki daha diyorum ya bir ton saçma huylarım war saymayım koç burcu özelliklerine baksan bire bir yaa yuh yanii ha biri farklı olsun arkadaş yaane çekilmeez piiis bbi kızım ben yaaa bazen yeri geliyo kendi kendimi çekemiommm kendimden gidesim gelioo
suçun bende oldunu biliyorum o masumsa şuan oldugu gibi geri adım atarıım sıkıntıı yook
yoo geri atarıım öle tükürdümü yalamam diyen tiplerden diilim canıımsende yerin dibine soktuun bizi be kardoo
ewt karakter ama tek bu diil ki daha diyorum ya bir ton saçma huylarım war saymayım koç burcu özelliklerine baksan bire bir yaa yuh yanii ha biri farklı olsun arkadaş yaane çekilmeez piiis bbi kızım ben yaaa bazen yeri geliyo kendi kendimi çekemiommm kendimden gidesim gelioo
suçun bende oldunu biliyorum o masumsa şuan oldugu gibi geri adım atarıım sıkıntıı yook
cimcime_89 ciddi misin hem acemiliği hem ustalığı amasyadaydı..önceden bilseydim ben yemek yapar askeriyenin ziyaret yerine gittiğimde benimkine seninkini buldurtur bir güzel yedirirdim üzüldüm gitmiş olmasına..nasıl şimdi rahat mı yeri?sağlığı?ay hepsi kardeşimden öte hiçbirine kıyamıyorum..
asi_genç Allah aşkına sıkma canını bak gelmiş yanına daha sağ salim daha ne olsun..çok sevmekten böyle ki yanlış anlaazsan günü geliyor bıkıyorlar aşırı sevgiden ilgiden uyusun hem ne olacak..sen bir de çok özlemişsin artık hep yanında olsun istiyorsun konuşmak istiyorsun..
eheheh yahuu çılgınsın hee :))
canım benim kızma öyle çocuğa sen şimdi özledin hep konuşmak mesajlaşmak istiyorsun ama ben sana diyim babam hastaydı benim ve çok dirençlidir vucudu 5 gün boyunca yattı kafasını kaldıramadı:))
bırak uyusun cocuk, hatta msj at, sabah okuyacağı tarzda:))
bende senin gibiydim 2 sene öncesine kadar sonra dedim ki abartma ifo, bırakta uyusun cocuk aynı şey sana olsa uyursun bi de uyandırıyor diye azar çekersin
yoo geri atarıım öle tükürdümü yalamam diyen tiplerden diilim canıımsende yerin dibine soktuun bizi be kardoo
Allah'a emanet olsun ya hasta olmasın da..benimki bir hasta oldu geçen hafta doktora götürdüm haftasonu veremden şüphelendik..Şükürler olsun çıkmadı birşey ama ömrümden ömür gitti vallahi..içlik gönderdin mi canım sen sevgiline?
walla sorma ifom yaa bildiğin çılgının önde gideniyiimya annesiye bile konuşmasın kıskanıyom abii bu aralar böle oldm yaa balatalar yandı bildiğin abartıyorum belki şuanı bırak daha fazla abartmasam yanii bide hastalandı mı körköskün yatar günlerce e bende çıldırrım doğal olarak gelsn atarlar gtsiin tripler yanii dün ben hastaydım misal görüşcektk geçene kadar bekledi ewe döndük yanında baya bi uyukladım rahatsz olnca sen uyu ben beklerim dedi gık dememiş kalk filan die hay arkadaş bu nası bi bekleyiştr yaa aşkım uyandm die mesaj attım uyusaydn az daha aşkım diyo, lan abi ben ömrümde demedim daha öle laf ona
Allah'a emanet olsun ya hasta olmasın da..benimki bir hasta oldu geçen hafta doktora götürdüm haftasonu veremden şüphelendik..Şükürler olsun çıkmadı birşey ama ömrümden ömür gitti vallahi..içlik gönderdin mi canım sen sevgiline?
kendimi kıskanç zannederdim ailesinden kıskanmak farklı bi kıskançlık boyutu herhaldeyaa bak bende çok kıskancımdır annesiyle ailesiyle konuştuğu her şeyi bilmek isterim:))
yani ama bunu piskopatlık derecesine getirmemeye çalışıyorum :))
bide ben 7 aylığım ciddi anlamda ve gerçekten sabırsızım ama içimden sabır sabır diyip başka şeylerle uğraşıyorum... sende mesaj at, oyy benim sevgilim hasta mı olmuş:)) hadi bu akşam dokunmuyorum sana ama sabah kalktığında lütfen iyileşmiş ol seni özledim:))
günaydım aşkım falan fişman... böyle bişeyler yaz, sabah okuyunca mutlu olur çaktırmadan da dokunmadığını göstermiş olursun
ecrinn cok ustne gıdıosn hersyı brz relaxx oll gecıcek bugnlerde..
ecrin kuzum kaç yaşındasın?
cimcime_89 ciddi misin hem acemiliği hem ustalığı amasyadaydı..önceden bilseydim ben yemek yapar askeriyenin ziyaret yerine gittiğimde benimkine seninkini buldurtur bir güzel yedirirdim üzüldüm gitmiş olmasına..nasıl şimdi rahat mı yeri?sağlığı?ay hepsi kardeşimden öte hiçbirine kıyamıyorum..
asi_genç Allah aşkına sıkma canını bak gelmiş yanına daha sağ salim daha ne olsun..çok sevmekten böyle ki yanlış anlaazsan günü geliyor bıkıyorlar aşırı sevgiden ilgiden uyusun hem ne olacak..sen bir de çok özlemişsin artık hep yanında olsun istiyorsun konuşmak istiyorsun..
anaaaammmmmm be coollllll
kendimi kıskanç zannederdim ailesinden kıskanmak farklı bi kıskançlık boyutu herhalde
bencede biraz rahatlamam lazım rtk ah bi söz geçirsem kendimee
21 canıımhayırdır ergen tripleri mi diceen
canım elde olmadan yapılan şeyler ewt fazla ama dur demem gerektinin farkındayım en azından ve bi an önce ataga geçmem gerek...
demii ne cooll hemde atarlı cool
Hoşgeldin canım aramızaaa inş. zamanınız su gibi geçsin en kısa sürede kavuşalım sevdiceklerimizee
Eşimde benim öyleydi yaa dağıtım iznine geldi 2 gün resmen hastanelerdeydik öyle bi öksürüyodukii çok korkmuştum bende ama allahtan bişeyii çıkmadı çok sükür. :)
gelmesin o sıkıntı sana bi anda çöküyon dur sakin ol derin nefes al bide kahkaha at kov sıkıntıyı kuzumoffffffffff sıkıntı geldiiiiiiiiiiiiiiii içimeeeeeeeeeeeeee
eheheh valla kıskançlık mı meraklılık mı bilmiyorum ama napıyorsun diyorm annemlerle muhabbet diyor, hm ne konuştunuzbilmesem olmaz
abisi artık dalga geçiyor bişi anlatıyor ben bilmiyormş gibi yapıyorum, hmm gerçi sen biliyorsundur diyor
gelmesin o sıkıntı sana bi anda çöküyon dur sakin ol derin nefes al bide kahkaha at kov sıkıntıyı kuzum
ilişkiniz uzun mu bilmiyorum canım ama uzun ilişkiler de pek özel hayat kalmıyor aileler biliyorlar mesela benimki birgün yemek yiyecem aşkım yazmş yanlşlıkla eniştesine göndermiş o da çok ye aşkım diye cevap vermiş benm verecğim cevabı bile biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?